Vis større bilder

Blod Energidrikk

Uansett om du skal sporte, jobbe sent, pugge som en gal eller bare være en generelt sprek type, er det aldri feil å helle i seg en pose blod for å skaffe seg den ekstra kraften og energien.

Dette produktet har utgått og går ikke lenger å bestille

Bli sprek som en vampyr!

Vampyrer og andre monstre har visst det lenge, man får energi av å drikke blod. Og nå er det endelig tid for oss vanlige dødelige å få nyte dets livgivende effekter, ikke bare i våre egne årer, men også gjennom munnen. Praktisk nok behøver du heller ikke å gå ut og drepe noen eller noe for å slurte i deg den røde livseliksiren. Den kommer nemlig ferdigpakket som en praktisk energidrikk i pose fra CoolStuff! Så uansett om du skal sporte, jobbe sent, pugge som en gal eller bare være en generelt sprek type, er det aldri feil å helle i seg en pose blod for å skaffe seg den ekstra kraften og energien.

Blodet serveres i to ulike varianter:

Energidrikk BLOD:
Farge og konsistens stemmer med det gamle vanlige blodet som er inne i oss, men det har en mer fruktig smak eller, ja, man kan faktisk si at det smaker frukt. Det inneholder også 80 mg koffein, så det er antakelig tappet fra noen som drikker mye kaffe.

Energidrikk ZOMBIEBLOD:
Alle som noen gang har slått en zombie med baseballtre vet at zombieblod er grønt, og det er også dette. Passende nok smaker det lime og inneholder også 80 mg koffein. Du behøver heller ikke uroe deg for å bli en zombie dersom du drikker det, det er som alle vet zombiespytt som sprer smitten.

Fakta om Blod Energidrikk

  • I likhet med alle energidrikker anbefales ikke disse til barn under 15 år
  • Du blir ikke udødelig, superpen, kjempesterk eller får vinger av å drikke dette blodet. Du får trolig heller ikke ligge med verken Alexander Skarsgård eller Anna Paquin. Derimot blir du garantert svært sprek.
  • Inneholder 100 ml

Bilder fra våre kunder #mycoolstuff

Vi elsker å se når du bruker CoolStuff-gadgets! Tagg bildet ditt med #mycoolstuff eller laste opp direkte så er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr - hver måned! Les mer


5 anmeldelser

Sortering:

Ser kult ut!

skrevet 28.03.2012 av Seppis

Selve pakningen er veldig kul, fargen er ''fin'', har ikke smakt på den, siden jeg kjøpte den kun for å ha den. Og er egentlig veldig fornøyd. Kunne gjerne vært litt fastere veske. Men alt i alt, et m[...]

1 av 1 personer syntes denne omtalen var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Tøff, men smakte rart

skrevet 03.11.2012 av Anne

Jeg likte produktet sånn utseendemessig og sånn sett fungerte det fint på Halloween fest, men vi var noen stykker som smakte på det og syntes det hadde en fæl bismak. Så min anbefaling er å bruke d[...]

0 av 0 personer syntes denne omtalen var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Gått ut på dato

skrevet 17.12.2012 av Roger

De 2 blod energi drinkene jeg fikk tilsendt hadde gått ut på dato i september når jeg fikk dem sent i november.

1 av 3 personer syntes denne omtalen var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

julegave

skrevet 17.12.2012 av grynet

har ikke smakt de, men de "menneskeblodet" ser ganske ekte ut. artig tekst på blood-posen også. zoombie blod vet jeg ikke hvordan ser ut på "ekte"

0 av 0 personer syntes denne omtalen var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Tøft design.

skrevet 14.11.2013 av Kari

Bestilte dette for min datter som skulle gi en gave til ei venninne som hadde bursdag, ei som har alt, og elsker vampyrer. Ho var kjempe fornøyd med gaven, elsket designet og at det var skrukork. Ho s[...]

0 av 0 personer syntes denne omtalen var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Andre har også sett på

Tilbake til toppen