Morsomste Halloween-kostymet? Kanskje det helsprøe piggyback-kostymet der det ser ut som om du sitter på ryggen til en sulten zombie? Eller du kan kle deg og kompisen i kule par-drakter - dere kan være Egg og Bacon eller Tetris-klosser! Våre oppblåsbare kostymer er alltid populære, selv om enhjørninger er mer søte enn skremmende. Og du, vi har selvfølgelig også Halloween-drakter til barn-alt fra kule prinsesser til minivampyrer og skjelett!


Vil du være ordentlig skummel på Halloween-party (og helt ærlig, hvem vil ikke det?), bør du sjekke ut våre horror-masker og kostymer med blodsøl! Ikke glem å gjøre ditt kostyme komplett med sminke, parykk og linser - for en skremmende ekkel look! Vampyrtenner, kunstig blod og Day of the Dead-sminke forvandler deg til festens kuleste og mest skremmende gjest! Vær forsiktig, du må ikke gi naboen slag når du kommer med Knask eller Knep!


Pssst! Coolstuff er et helt univers av moro-gadgets og smarte gadgets! Er det tid for fest igjen? Du finner morsomme dekorasjoner og festlige småsaker i partykategori.