Vis større bilder

Hjerte Geléform

Ordentlige hjerter er ganske seige og fulle av blod og søl, så vi benytter anledningen til å tilby en praktfull hjerteform der du kan støpe ditt eget lekre hjerte av gelatin!

Dette produktet har utgått og går ikke lenger å bestille

"Veien til en manns hjerte går gjennom magen."

Et hjerte er jo egentlig bare et muskulært hulformet organ som fungerer som pumpe. Eller, bare og bare, det er selve grunnlaget for at du går rundt der ute i verden og lever. Ellers ville jo blodet bare ligge helt stille inni deg. Ikke bra!

Og ikke nok med det, for oss mennesker er jo hjertet selve sentrum for alle følelser vi synes er viktige, så vel kjærlighet som sorg. Så, greit nok, det er kanskje ikke så rart at vi setter hjertet ganske høyt, samtidig som det trolig er grunnen til at vi spiser hjerter forholdsvis sjelden. Men nå skal det bli en forandring på det! Fra nå av kan du lage ditt eget spiselige hjerte i en smart geléform!

Ettersom ordentlige hjerter er ganske seige og fulle av blod og søl, benytter vi anledningen til å tilby en praktfull hjerte geléform der du kan støpe ditt eget lekre hjerte i gelatin. Hjertet kan du deretter tilby til din elskede, din venn hobbykannibalen eller hvorfor ikke fastlegen din. Får man by på et geléhjerte til? Hjertelig gjerne!

Fakta om Hjerte Geléform

  • Måler: 15,2 x 15,9 cm x 5,4 cm
  • Geléformen er lagd av hardplast

Bilder fra våre kunder #mycoolstuff

Vi elsker å se når du bruker CoolStuff-gadgets! Tagg bildet ditt med #mycoolstuff eller laste opp direkte så er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr - hver måned! Les mer


1 anmeldelse

Utrolig kul!

skrevet 13.06.2012 av Mads

dette er nok den kuleste gele formen du får tak i! denne er nesten ikke dyr i det hele tatt og du kan lure foreldrene dine med den !!

1 av 1 personer syntes denne omtalen var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Andre har også sett på

Tilbake til toppen