Kostymer

Ingen filter valgt
Fjern alle filtervalg

Halloween

Er det tid for karneval, temafest eller Halloween? Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter. På denne siden har vi samlet alle kostymene og draktene vi har, og du kan enkelt sortere med vårt nyttige filter slik at du finner akkurat det du leter! Tid for kostymeparty med 80-tallet som tema? Sjekk kategorien for retro-kostymer: der finner du leggvarmere, neonrosa joggedresser og alt du trenger til 80-tallsfesten!


En av våre mest populære kategorier er selvfølgelig Superhelter - hvem ønsker vel ikke å ta på en kappe og redde verden for en kveld? Om du er i humør for noe skummelt har vi selvfølgelig en egen skrekk-kategori - perfekt for Halloween-festen eller en grøssende skummel kostymefest!


Liker du å kle deg ut? Her på CoolStuff griper vi enhver mulighet til å lage en heidundrande kostymefest og selvfølgelig har vi kostymet for både barn og voksne! Vi har også fylt opp lageret med parykker, Halloween-sminke og heftige masker - alt for at du skal bli kostymefestens midtpunkt! Om det er Halloween har vi sminken som forvandler deg til en blek zombie og maskene som får deg til å ligne på de skumleste karakterene fra skrekkfilmene. Og skal du på kostymefest kan vi lokke med fargerike parykker og alt annet som gjør deg til kveldens stjerne!


Sjekk hvordan du kan få på plass detaljene som gir ditt kostyme det lille ekstra! Her finner du sminke,parykk og en morsomt tilbehør! Det er detaljene som gjør hele forskjellen - hvem er vel He-Man uten sin klassiske pasje-frisyre eller badevakten fra Baywatch uten sin klassiske røde livbøye?