Kjøpsvilkår

På CoolStuff er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp (også ved brutt emballasje), fri frakt på kjøp over 499,- eller 49,- i enhetsfrakt uansett hvor mye du handler, samt lynraske leveranser. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår!

Alle varer på CoolStuff.no er godkjent for bruk i Norge.

Åpent kjøp/Angrerett

Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp/angrerett, selv ved brutt emballasje, dersom det kreves at emballasjen brytes for at du skal kunne teste produktet. Legg imidlertid merke til at emballasjen skal brytes med minst mulig skade. Vil du benytte deg av åpent kjøp eller angrerett, vil vi at du sier i fra til oss først, enten via mail: kundeservice@coolstuff.no eller på telefon: 22830003. Varen må sendes godt emballert tilbake sammen med kvittering og merknad om at du vil benytte åpent kjøp/angrerett. Dersom du som kunde benytter deg av åpent kjøp/angreretten, står du for returfrakten. Vi betaler deg tilbake pengene innen ca 14 dager ved eventuell heving ved forsinkelse, reklamasjon eller åpent kjøp. Ikke glem å meddele oss hvordan du vil at vi skal overføre pengene til deg eller om du vil ha tilgodelapp. Produkter som ikke kan sendes tilbake etter at emballasjen er brutt er: mat, sminke, parykker, linser, strømpebukser og batterier. Vennligst merk pakken med ditt ordrenummer.


Returadresse:
Ref. #ditt ordrenummer
Coolstuff.no c/o
Postens Godssenter
0060 Oslo

Ved spørsmål, kontakt kundeservice på e-post eller telefon 22 83 00 03. Vennligst medsend eller ha ordrenummer tilgjengelig for raskere behandling.

Fraktkostnad & Levering

Leveringen skjer med Posten/Bring, og Posten/Bring leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted. Vi har fri frakt på kjøp over 499,- eller 49,- i enhetsfrakt uansett hvor mye du handler. Ordre som kommer inn før kl 11.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell leveringsforsinkelse. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Betaling

Betaling kan skje via Faktura og Bank-/Kredittkort.

  • Bank-/Kredittkort
    Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure. Kortkjøp er avgiftsfritt.
  • Faktura
    Du betaler etterskuddsvis per faktura. 14 dagers betalingstid. Fakturaen blir sendt til din e-post fra Klarna. Ved for sen betaling tilkommer en påminnelsesavgift tilsvarende det beløp som er tillatt i henhold til lov, p.t. 64 kr, samt forsinkelsesrente på 22 %. Du må være over 18 år og kan ikke ha noen betalingsanmerkning for å bruke faktura. Leveringsadressen må også være den samme som din adresse i folkeregisteret.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på våre produkter. For batterier, gjelder kun 6 måneders garanti, ettersom batterier anses som en forbruksvare, hvor livslengden avhenger av hvordan batteriet blir brukt og oppbevart. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien! Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Vi betaler pengene tilbake til deg senest 14 dager etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare til oss. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller vise til et sporingsnummer. Vær derfor sikker på at du sender tilbake din vare med sporingsmuligheter. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Dersom du sender en vare i retur til oss uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen. Ved en eventuell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Kontaktinformasjon ved reklamasjoner:

kundeservice@coolstuff.no

Tel. 22 83 00 03

Sikkerhet & Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.

CoolStuff garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall kundeservice.

Bruksanvisninger

Alle produkter som krever bruksanvisning blir levert med dette. Bruksanvisningen er skrevet på et forståelig språk (norsk, svensk, dansk eller engelsk), eller visuelt utformet.