Ny design - samme CoolStuff

Den har vært på gang lenge. For omtrent et år siden bestemte vi oss for å samarbeide med Doberman i Stockholm om en ny grafisk profil, og nå - endelig - lanserer vi vår nye design!

Det er veldig store forandringer fra vår forrige design og vi er fullt klar over at sånt kan forstyrre en del. Men vi lover at vi er akkurat samme CoolStuff som før! Og vi synes forandringen løfter hjemmesiden betraktelig. CoolStuff.no er blitt morsommere og mer spennende å utforske, mer klikkvennlig og produktene løftes bedre frem.

For å lytte til våre brukeres synspunkter har vi testet den nye designen på en hel del brukere, og fått feedback fra ca. 200 personer. Totalt sett var feedbacken positiv. 64% syntes at den er bedre enn vårt forrige design, 22% syntes den er dårligere og 14% syntes den er like bra eller var usikre. De vanligste negative tilbakemeldingene var at siden er for rotete, for hvit og flyter ut, og at den ligner alle andre hjemmesider istedet for å være unik som vårt forrige design. Det har vært suverent å ha fått så mange tilbakemeldinger, og vi har gjort vårt beste for å forbedre og justere designen etter feedback.

I realiteten har vi ikke - ennå - lansert noen nye funksjoner sammenlignet med den gamle hjemmesiden. Fokus har vært utelukkende på design. Men det nærmeste året er tanken at vi utvikler hjemmesiden bedre rent funksjonsmessig med bedre søk, bedre produktanbefalinger, gaveinnpakning, ønskeliste, mm.

Vi håper du liker vår nye design!