Fri frakt på kjøp over 499,-
Vis større bilder

Spionpenn

Et utspekulert lite spionhjelpemiddel! Plasser det eksempelvis i brystlommen som en hvilken som helst penn, så begynner det å filme med et diskret trykk.

Dette produktet har utgått og går ikke lenger å bestille

James Bond, Janne Josefson, Du!

Vil du skaffe bevis mot en skurk? Avsløre urettferdighet og misforhold? Eller bare filme den uvitende kameraten din når han oppfører seg tåpelig? Smal sak! Får nå er den endelig her med god teknikk til en rimelig pris. En penn som er et filmkamera: En spionpenn!

Et utspekulert lite spionhjelpemiddel som du plasserer eksempelvis i brystlommen som en hvilken som helst penn, og med et diskret trykk begynner den å filme. Når du er ferdig, er det bare å vippe toppen av pennen og plugge den i USB-porten din. Du kan naturligvis også bruke den som minne for andre former for data, OG den fungerer også som en vanlig kulepenn.*

Men husk å være forsiktig med hvem, hva, når og hvordan du filmer. For om det sies at pennen er sterkere enn sverdet, så er spionpennen sterkere enn minst fem sverd og kanskje ett spyd.

*Denne funksjonen kan vise seg å være svært praktisk dersom en ond nazioberst du filmer i smug sier: "Hm, jeg tror ikke det der er en vanlig penn. Jeg tror det er en spionpenn!" Da kan du motbevise det omgående ved å skrible litt på en blokk. Da blir reaksjonen hans: "Hm, du har kanskje rett!" Det fører i sin tur til at han ikke dreper deg, og deretter kan du med hjelp av videobevisene dine sprenge atomubåten hans. Eller hvis du ganske enkelt behøver å skrive noe.

Fakta om Spionpenn:

  • Videoformat: AVI (M-JPEG), 640 x 480, 30 fps
  • Lydformat: 128 kbps PCM
  • Bildeformat: JPG
  • 4 GB USB-minne (Tilstrekkelig for ca. to timers filming med lyd eller over 5 000 fotografier.)
  • Innebygd batteri som lades via USB (Rekker til ca. en times kontinuerlig opptak)
  • Leveres komplett med USB-kabel og nettadapter
  • Det går også an å bruke spionpennen som Internett-kamera. Da trenger du en driver du kan laste ned her.
  • Bruksanvisning på engelsk og tysk er inkludert
  • Mål 16 x 150 mm
  • Vekt 44 g

2 anmeldelser

Perfekt 007 gadget!

skrevet 16.01.2013 av Nigam

Denne fungerer helt supert som spionkamera til vår James Bond 007 Party. Ser proff ut, enkel å bruke og fungerte veldig bra!

personer syntes denne recension var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Veldig bra!

skrevet 23.01.2013 av JM

Kjøpte dette produktet og et annet og er rett og slett imponert over leveringstid og service. 3 virkedager så hadde jeg varen her i Bodø, og mail fikk jeg svar på samme dag. Pennen fungerer veldig bra[...]

personer syntes denne recension var hjelpsom

Synes du at denne omtalen var nyttig? Ja / Nei

Andre har også sett på

Tilbake til toppen