Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!

Personlige gaver

Trenger du å fikse en gave? Kult! Føles det vanskelig å finne den perfekte gaven å gi bort? Forstår det, det kan ofte føles som en helt umulig oppgave. På Coolstuff brenner vi for å tilby de absolutt morsomste, kreative, rareste, annerledes og mest personlige gavene. Gaver som får hvem som helst til å smile ekstra mye, enkelt og greit.

Å gi bort en kopp eller kanskje et par sokker som gave har lenge blitt sett på som en av de mest fantasiløse gavene. Men ikke lenger! Hva med å for eksempel lage et par egendesignede sokker med et bilde av deg selv eller hunden din?

En personlig gave - for alle anledninger

På Coolstuff brenner vi for å tilby de absolutt beste, morsomste, rareste og mest personlige gavene. Uansett om det er en bursdagsgave, julegave eller en gave til noen du er glad i, finnes det massevis av morsomme gaver med personlig touch å velge mellom. Visste du at du også kan bestille gaven direkte hjem til mottakeren? Sjekk ut vårt utvalg av personlige gaver nå!

Produkter innen Personlige gaver

20 produkter

20 produkter

Personlige gratulasjonskort
19,-
Made in Sweden
Side 1 av 1
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag