Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!

Puter

I alle interiørblader snakkes det alltid om pynteputer og tekstil - og det er jo en god grunn til det! Puter gjør jo en kjempestor forskjell for hjemmet ditt! Skift ut de gamle støvete sofaputene dine mot kule og morsomme puter med 3D-trykk eller hvorfor ikke gi stuen din skikkelig disco-feeling med putetrekk fulle av fargeskiftende paljetter?

I soverommet passer den u-formede Zenkuru kroppspute helt perfekt! Denne ergonomiske puten gir deg nydelig støtte for hele kroppen når du sover, leser eller bare chiller. Denne kroppsputen er også ideal som gravidpute som gir behagelig søvn til den blivende mammaen, Ja, også er jo dette en veldig klemmevennlig pute også så klart!

Å finne den perfekte puten er ikke alltid så lett, men nå kan du slutte å lete, her på CoolStuff finner du både puter og putetrekk utenom det vanlige. Er du keen på å oppdatere interiøret der hjemme så bør du sjekke ut våre forskjellige puter, pynteputer, sofaputer og putetrekk. Vi har alt fra puter med morsomme motiv til kule effekter.

 

Er du ute etter noe til soverommet bør du ta en nærmere titt på våre praktiske og ergonomiske puter som for eksempel bestselgeren Zenkuru Kroppspute. Uansett hva du er ute etter har vi et annerledes og morsomt alternativ som helt sikkert vil få deg til å smile. Så slipp et trist og kjedelig hjem og skaff deg din nye, beste pute i dag!

Produkter innen Puter

11 produkter

11 produkter

Kroppspute - Zenkuru
Knepute - Zenkuru
10
Snurrebasspute - Spralla
Kroppspute til barn - Zenkuru
Kilepute - Zenkuru
Kilepute - Zenkuru
1 195,-
Putevar til Zenkuru Kroppspute
Selpute 60 cm - Spralla
Varmeputen heart - Cozy
Massasjepute - Zenkuru
Side 1 av 1
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag