Finn Julegaver og Julegavetips

Er du ute etter julegavetips på nettet til dine nære og kjære? Her på CoolStuff finner du morsomme og annerledes julegaver og dingser som folk faktisk blir glad for å få! Bruk Julegavegeneratoren nedenfor ved å stille inn prisintervall og én eller flere av mottakerens interesser, så spytter generatoren ut en lang rekke treffsikre tips til morsomme julegaver! Vi gir deg julegave tips til alle dine nære og kjære og med våre tips kan du føle deg sikker på at mottakeren blir glad!


Elsker du julen like høyt som vi gjør?! Ta en titt på siden med julepynt og gjør desember til en magisk måned! Og når vi først snakker om desember – tell ned til julen med en av de morsomme Julekalenderne våre!

Leveringstiden under julehandelen er 2-5 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge.

Les mer om levering innen julaften her

Julegaver 2018

Skal du kjøpe julegaver og vil ha noen ekstraordinære julegavetips som kommer til å ta mottakeren med storm? Eller føler du deg litt forvirret og har problemer med å vite hva du selv skal ønske deg i julegave i år? Det er ingen grunn til å frykte. Her hos CoolStuff har vi en hel haug annerledes og morsomme julegaver som passer til alle typer. Sortimentet vårt består av unike, smarte, praktiske, komiske, romantiske og kule ting som er noe utover det vanlige. Uansett hva du leter etter, kan vi hjelpe deg med å finne den beste julegaven til nettopp dine behov.

Den vidunderlige julen ...

Her hos CoolStuff elsker vi julen. Enten du er barn eller voksen er det umulig å nekte for at julen er en magisk tid. Om morgenen våkner du til et nydelig vinterlandskap og tenner det fjerde lyset i adventlysestaken. Du spiser en god julefrokost med familien samtidig som du lytter til koselig julemusikk. Så setter foreldrene i gang med juleforberedelsene mens barna holder seg for seg selv og leker i fred og ro. Senere kommer hele familien som dere har lengtet etter å møte igjen, og huset fylles av glede og latter. Dere ser på Donald Duck, lager snømann, spiser julemiddag og nyter en harmonisk jul sammen.

OK … Så idyllisk er nok ikke julen alle steder. Det er vel gjerne sånn at man våkner til snøslaps og regn, hvis det overhodet er snø, og glemmer helt å tenne adventlysestaken. Frokosten klarer du ikke å nyte, for du tenker hele tiden på hvordan i all verden du skal holde ut enda en omgang julehysteri mens julemusikken gjaller høy og truende. Når de siste forberedelsene skal gjøres, oppdager du at du har glemt å kjøpe flere av ingrediensene, og du skjønner raskt at det ikke er nok julegodteri i huset. Kanskje oppdager du også at du ikke har fått på plass alle julegavene, så du tvinges ut på en umulig gavejakt i siste liten. Etter hvert fylles huset med en masse slektninger du ikke har sett på evigheter, og som du aldri har noe å snakke med om. Det hele ender opp med at du ikke rekker å se Donald Duck og blir stående med den ene foten på kjøkkenet under hele julemiddagen.

Julegavetips til alle

Heldigvis er det lys i tunnelen – julegaveåpningen. Julegaveåpningen er det alle ser frem til og en anledning å samle seg rundt. Altså, så lenge man passer seg for å gi bort en fullstendig mislykket julegave, og det er her vi kommer på banen. Vi hos CoolStuff er eksperter på gaver, og vi kan hjelpe deg med å finne en julegave som passer uansett hvilken mottaker du skal handle til. Det spiller ingen rolle om du skal ha en julegave til den nærmeste familien, slektninger, venner eller partneren din – vi har de beste julegavene. Hvis du er ute etter en julegave til en person basert på alder, eller under en bestemt pris, har vi også kategorier for det. I tillegg til julegaver som passer perfekt til hver mottaker, har vi også ting som matcher en person interesser. Gavene våre passer for eksempel til den som er livsnyter, globetrotter, teknikknerd, mesterkokk, dyreelsker og mye mer. Hvis du bare trenger inspirasjon til ting du kan ønske deg til jul, kan du finne også det her.

Så selvfølgelig skal du gjøre alt du kan for at årets julegaveåpning blir en suksess. Gi slipp på inspirasjonstørken, ta en titt på sortimentet vårt ovenfor og benytt deg av julegavegeneratoren vår. Våre tips til julegaver inkluderer som sagt en hel haug kule ting. Hvis du trenger mer inspirasjon kan også ta en titt på sidene våre for julegave til mamma, julegave til pappa, julegave til han, julegave til henne, julegave til guttekjæresten og julegave til jentekjæresten .