Informasjonskapsler
3 for 2 på ALT 20-22 feb! Bland fritt mellom ALLE våre produkter!

Kjøpsvilkår

På Coolstuff er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp (også ved brutt emballasje), fri frakt på kjøp over 699,- eller 59,- i enhetsfrakt uansett hvor mye du handler, samt lynraske leveranser. Vi tilbyr også hjemleveranse for 149,- og du velger leveransetype i kassen. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår!

Alle varer på CoolStuff.no er godkjent for bruk i Norge.

Åpent kjøp/Angrerett

Det er lovbestemt i Norge å ha 14 dager angrerett, men på Coolstuff har du hele 90 dager på vårt ordinære sortiment. Dersom du angrer ditt kjøp, kan du registrere din retur HER. Her kan du også kjøpe en returfraktseddel. Vi sender også med angrerettskjeme sammen med din ordrebekreftelse.  Vennligst observere at vi ikke kan tilby kjøp av returetikett for produktet "Badebalje for voksne". Du må angi ditt ordrenummer samt e-postadressen som du registrerte ved bestillingen. Om du vil ha tilbakebetaling, kommer Klarna til å kontakte deg om tilbakebetaling/makulering av faktura. Vil du heller ha gavekort på tilgodebeløp, angir du dette når du registrerer din retur. Etter registrering av returen har du 14 dager på deg å sende pakken i retur. Hvis du angrer ditt kjøp, er det du som kunde som står for frakten. Du må kunne bevise at produktet er sendt, så be alltid om kvittering i postkontoret. Tilbakebetaling ved bruk av angreretten skjer innen 14 dager fra det at vi har mottatt produktet tilbake. 

Dersom du vil benytte deg av åpent kjøp, må varen sendes godt pakket i originalemballasje. OBS! Dersom du har betalt med gavekort kan du kun få gavekort i retur og ikke penger. Produkter som ikke kan sendes tilbake er: intimprodukter, sminke, parykker, linser, strømpebukser og batterier. Mat, godteri og drikke kan ikke sendes i retur. 

Returadresse:
Ref. #ditt ordrenummer
Coolstuff.no c/o
Postens Godssenter
0060 Oslo

Ved spørsmål, kontakt kundeservice her. Vi tar sikte på å svare innen 24 timer på hverdager. Vennligst medsend ordrenummer for raskere behandling.

Fraktkostnad & Levering

Leveringen skjer med Posten/Bring. Posten/Bring leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted eller hjemadresse, avhengig av hva du velger når du bestiller. Vi har fri frakt på kjøp over 699,- eller 59,- i enhetsfrakt til utleveringssted. Du kan også velge å få pakken levert hjem til deg for 149,-. Du betaler selvsagt ingen moms eller toll-avgift når du handler hos CoolStuff da vi er et norsk selskap. Ordre som kommer inn før kl 15.00 på arbeidsdager sendes samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell leveringsforsinkelse. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Betaling

Betaling kan skje via Faktura og Bank-/Kredittkort.

  • Bank-/Kredittkort
    Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure. Kortkjøp er avgiftsfritt.
  • Faktura
    Du betaler etterskuddsvis per faktura. 30 dagers betalingstid. Fakturaen blir sendt til din e-post fra Klarna. Ved forsinket betaling påløper et purregebyr iht inkassoloven; 35 kr ved første purring og 35 kr ved andre purring. Totalt kan det altså bli 70 kr, samt forsinkelsesrente på 22%. Du må være over 18 år og kan ikke ha noen betalingsanmerkning for å bruke faktura.
    Delbetaling

    Du kan delbetale fakturaen din via Klarna Konto. Betal fra 1/24 av bestillingsbeløpet, med et minstebeløp hver måned som fastsettes av Klarna. Du kan når som helst betale hele gjenværende beløp. Effektiv rente er 21,90 %. Betingelser for delbetaling finnes på Klarna.

Bedriftordre

Bedriftordre blir sendt fra lageret vårt i Sverige og salget går gjennom vårt svenske firma CoolStuff AB med MVA SE556694934201.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Garantier og Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering, og alle garantier gjelder i Norge. Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på.

Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på våre produkter, bortsett fra produkter som er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år, da er det 5 år som gjelder. Merk at våre garantier gis i tillegg til de lovbestmete rettighetene iht norsk lov og er ingen erstatning for den allmenne reklamationsretten.

For batterier, gjelder kun 6 måneders garanti, ettersom batterier anses som en forbruksvare, hvor livslengden avhenger av hvordan batteriet blir brukt og oppbevart. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien HER. Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Vi betaler pengene tilbake til deg senest 14 dager etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare til oss. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller vise til et sporingsnummer. Vær derfor sikker på at du sender tilbake din vare med sporingsmuligheter. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Dersom du sender en vare i retur til oss uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen.

Ved en eventuell tvist kan du gå videre med din klage på EU:s fellesside for tvisteløsning som prøver tvister som har oppstått ved grenseoverskridende netthandel.Ved nationell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Klikk her for å gå direkte til siden der du kan registrere din retur/reklamasjon

Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.

Les hele vår personvernerklæring her

Bruksanvisninger

Alle produkter som krever bruksanvisning blir levert med dette. Bruksanvisningen er skrevet på et forståelig språk (norsk, svensk, dansk eller engelsk), eller visuelt utformet.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1024 anmeldelser
Kristine F.
Verifisert kunde

Begge gangene jeg (så langt!) har bestilt fra CoolStuff har pakken ankommet innen forventet leveringstid og vært rimelig greit pakket inn. Ved første bestilling var dessverre et av produktene ødelagt, men da alt annet var i riktig stand og jeg aldri tok kontakt med kundeservice om det, kan jeg ikke belaste CoolStuff eller deres kundeservice med noe nedtrekk i vurderingen for det, og det virker sannsynlig at det rett og slett var en liten feilproduksjon.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Gunnar W.
Verifisert kunde

Rask og bra kundebehandling. Varene var bra innpakket ved ankomst.

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Dere var flinke. Kjøpte en dag og og all gikk fort.

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Stand with Ukraine Hashtag