Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Dyner og pledd

Tyngdeteppe for bedre søvn

Visste du at et tungt teppe frigjør ha det bra-hormoner som er bra for helsen? Blodtrykket synker, pusten går roligere og du er omgitt av en trygg og god følelse. Hvis du er lei av å telle sauer eller lytte til søvnhypnose hver eneste kveld, kan faktisk et pusete tyngdeteppe, i kombinasjon med deilige puter være løsningen på problemene dine. Hos CoolStuff finner du vekttepper som skaper et behagelig trykk mot kroppen din, omtrent som en stor og deilig klem! Vi tilbyr tyngdetepper med forskjellig vekt, men hvilken vekt bør teppet egentlig ha? Jo, vekten på teppet skal utgjøre ca. 10-15 % av kroppsvekten din. Ta en nærmere titt og finn et rimelig tyngdeteppe hos CoolStuff! Ikke glem å ta en nærmere titt på utvalget vårt av pledd til stuen også – det er ikke bare i sengen du skal føle deg trygg og avslappet.

 

Pledd med ermer er noe av det koseligste som finnes

Enkelte kvelder er det ekstra hyggelig med et varmt pledd. Såpass koselig at du surrer det rundt deg når du må forlate sofaen – og så vandrer du rundt som et spøkelse med et stort pledd rundt kroppen og kommer i skade for å skremme et og annet familiemedlem i samme slengen. Hvis du derimot skaffer deg et pledd med ermer, kan familiemedlemmene kanskje se konturene dine under det myke pleddet, og på den måten slippe å skvette så innmari. CoolStuff tilbyr også flere andre høst- og vinterprodukter som er vanskelige å leve uten når vinterhalvåret kommer, som for eksempel superpusete puter eller tykke tepper til soverommet. Disse produktene er for øvrig perfekte gaver til elsklingen din! Eller kanskje du helst vil beholde det deilige teppet selv? Da har vi selvfølgelig flere andre romantiske tips til gaver.
 

Elektrisk varmeteppe til de ekstra kalde kveldene

Er du på utkikk etter en god gave til foreldrene? Eller kanskje en gave til mormor og bestefar? Hvis en av den er av den frosne typen, kan vi love at et teppe med varme er midt i blinken. Det finnes jo ikke noe bedre enn å krype opp i sofaen og inn under et teppe når du nettopp har kommet inn fra kulden, men noen ganger kommer ikke varmen fort nok. Løsningen er et varmeteppe! CoolStuff tilbyr et varmeteppe med integrerte varmetråder som du kobler til stikkontakten, og du får til og med en fjernkontroll til å regulere temperaturen. Et elektrisk varmeteppe kan passe perfekt som gave til par – men da bør du først være sikker på at de ikke kommer til å krangle om hvem sin tur det er til å bruke det! Kanskje en timeplan for varmeteppet er på sin plass?
 

Svale eller varme tepper? Det velger du selv!

Svalt teppe, varmt teppe eller ekstra varmt teppe? Vi er alle forskjellige, og vi foretrekker å bli vugget i søvn på forskjellige måter. Hvis du vet hvordan din partner, venn, mamma, bror eller kusine foretrekker å sove, kan luftige tepper med riktig utforming være en utrolig koselig gave til bursdagen eller på julaften. Hvis du kjenner en som nettopp har flyttet inn i et nytt hjem, kan et koselig teppe selvfølgelig også passe perfekt som innflyttingsgave! Hos CoolStuff går billige tepper og gode tepper hånd i hånd – det ene utelukker ganske enkelt ikke det andre. Ta en titt på vårt unike utvalgt og klikk hjem et superkoselig teppe til en du mener fortjener skikkelig god nattesøvn.

Produkter innen Dyner og pledd

12 produkter

12 produkter

Teppe med ermer - Snug Rug Deluxe
10
Snug Rug Hoodie
Snug Rug Hoodie
649,-
Burrito-pledd - Spralla
Snug Rug Sherpa-pledd
Vektdyne - Zenkuru
Vektdyne - Zenkuru
Fra
875,-
Pledd til kontorstolen - Cozy
Sovepose for to - Outlust
Beurer sengevarmer
Side 1 av 1
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag