Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!
barn

11 morsomme leker for barn innendørs

Det er så mange lekemuligheter utendørs – Coolstuff tilbyr for eksempel en hel haug med morsomme vannleker og uteleker til å ha utendørs! Men hva med de gangene vi må være innendørs? Er det bare mobilen, TV-en eller datamaskinen som gjelder da? Selvfølgelig ikke! Med en anelse fantasi er det mulig å finne på massevis av morsomme inneleker, også! Her har vi samlet 11 enkle leker for barn innendørs. De passer når været ikke samarbeider eller solen har gått ned i horisonten.

  1. Opp til (fem-)kamp!

  Det er aldri helt feil å spille morsomme spill for flere personer! Det blir dessuten ekstra vellykket hvis du drar i gang med femkamp og velger en skikkelig fin premie til vinneren. I Coolstuffs kategori med leker og spill  finner du for eksempel et gigantisk kaste gris-spill, mini-biljard, det ville og velkjente Speak Out-spillet og selvfølgelig Ludo med Harry Potter-tema. La barna avslutte femkampen med en omgang Poo Curling, så blir kvelden garantert en suksess!

  Barn leker på t-skjorte med bilbanetrykk

  2. Kosestund med sand, slime eller leire

  Coolstuff tilbyr massevis av kreative leker som passer perfekt til slitne barn som har lekt lenge utendørs og gjerne vil sitte litt og ta det med ro når de kommer inn igjen. Hos oss kan du klikke hjem god, gammeldags slime, men også magisk sand som i det ene sekundet kan formes til harde klumper, men som i neste sekund renner mellom fingrene som vann. Vil tilbyr også formbar modelleringsleire.

  3. Danseparty – når barna er hyperaktive og været skikkelig ille

  Innendørslek med kvikke unger kan fort resultere i et utbombet hus etter at barna har løpt rundt som hodeløse høner, startet på massevis av forskjellige leker og veltet alt på sin vei. Da er det en god idé å invitere til en fysisk, men samtidig godt organisert aktivitet! Skru opp for lyden, spill barnas favorittmusikk og la dem danse bort all overskuddsenergien! Eller hvorfor ikke ta noen runder med Dansestopp eller Stolleken?

  Kreative leker

  Se alt
  Money Maze - Medium vanskelig
  Nya prylar
  Money Maze - Medium vanskelig
  149,-
  Made in Denmark
  Leonardo da Vinci Tremodeller
  Money Maze - Lett
  Nya prylar
  Money Maze - Lett
  149,-
  Made in Denmark
  Money Maze - Vanskelig
  Nya prylar
  Money Maze - Vanskelig
  149,-
  Made in Denmark

  4. Spennende skattejakt

  Denne aktiviteten krever litt forberedende arbeid for deg som forelder, men det er på alle måter verdt innsatsen! Barna kommer til å elske å få et skattekart i hånden med beskjed om å finne skatten som er skjult et eller annet sted i huset – snakk om spenning! For å få en supervellykket skattejakt (altså en skattejakt som barna bruker skikkelig lang tid på) er det en god idé å la selve skatten være en av de mange kule og morsomme lekene fra Coolstuff.

  5. Utfordre smaksløkene

  En smaksutfordring er like enkel som den er morsom! Den passer dessuten perfekt til de ungene som synes mellommåltidet er kjedeligere enn pesten. Det eneste dere trenger for å få til en vellykket smaksutfordring, er noen spennende smaker og en lue som dekker øynene på den som deltar. La barna gjette hva de får i munnen, og så får de ett poeng for hvert riktige svar.

  Gutt som spiser nutella med én hånd

  6. Gi mini-arkitektene et viktig oppdrag

  Hent pappesker fra haugen med resirkulering og bland med matbokser, Lego, klosser og alt annet som kan fungere som byggematerialer. Det er på tide å bygge sin egen by! Når det etter hvert er på tide å rydde vekk kaoset, kan du til og med gjøre det til en morsom lek – start en skikkelig god ryddesang på høyeste volum og konkurrer om hvem som klarer å rydde bort flest ting før sangen er over.

  7. Hva mangler under teppet?

  Legg forskjellige ting barnet kjenner igjen på kjøkkenbordet og la barnet få ta en skikkelig kikk før du skjuler alt med et teppe. Så tar du bort en av tingene (selvfølgelig uten at barnet ser hva) og løfter bort teppet igjen. Nå er det barnets tur til å prøve å finne ut hva som mangler på bordet! La leken fortsette så lenge barnet orker. Sjansen er stor for at han eller hun til slutt kan ramse opp alt som ligger på bordet under teppet uten engang å måtte kikke!

  Tips på påskeaktiviteter

  8. Den klassiske hviskeleken

  Her trenger du ikke noe utstyr i det hele tatt. Men det er viktig at minst fire personer deltar i leken. En person begynner å hviske en setning på rundt fem ord til personen ved siden av seg. Så skal den personen sende hviskingen videre til neste person, som skal sende den til neste persons øre, og sånn fortsetter det. Den siste som får høre hviskingen er personen som startet, og den skal så si setningen høyt og også fortelle hvordan den opprinnelige setningen var. Garantert latterkrampe!

  9. Bygg en hule eller hytte

  Det er ikke så mye som kan måle seg med bygging av en god, gammeldags hule. Hjelp barna med å bygge en koselig hule eller hytte ved hjelp av pledd, stoler eller andre møbler. En annen kul mulighet er å klikke hjem Sprallas hytte-sett fra Coolstuff – da slipper barna å rive hytta etter bare noen timer! Innred med tepper og kosedyr, og husk å arrangere en skikkelig hyttepiknik når byggverket er ferdig!

  Gaver till barn

  Se alt
  Vannspreder jumbolarve - Bestway
  Ergo Holds klatregrep for barn
  Ergo Holds klatregrep for barn
  399,-
  Made in Sweden
  Kool Splash oppblåsbar vannsklie - Intex
  Vannspreder Jumbo Flamingo - Bestway

  10. Hvem snakker fortest?

  Har du et barn som er skikkelig snakkesalig? Da er et ordkappløp den perfekte leken! Velg et vers, en regle eller sang som alle kan utenat. Bruk en stoppeklokke og la hver deltaker synge sangen så fort hun eller han kan. Noter tidene og se hvem som er raskest!

  11. Episk innendørs-hinderløype

  Når regnet dundret i bakken eller vinden får huset til å knake, er det perfekt å lage hinderløype innendørs. Vær kreativ sammen med barna og bruk alle de tingene som allerede er i huset! En vaskekurv og noen sammenrullede sokker kan brukes til å kaste på blink, mens tepper eller puter på gulvet kan brukes i den klassiske «ikke være nedi gulvet»-leken. Kryp under stoler, klatre over bord, gå limbo under et kosteskaft ... Mulighetene er i prinsippet uendelige.

  Fri frakt over 699,-
  Fri frakt på kjøp over 699,-

  1 - 4 dagers klimakompensert levering

  Unike og gaver til alle på Coolstuff
  Vi er din gavebutikk

  Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

  Enkelt å returnere på Coolstuff
  90 dagers åpent kjøp

  Hvis du angrer deg.

  hande

  Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

  4,6 av 5 stjerner
  1040 anmeldelser
  Robert I.
  Verifisert kunde

  Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

  Stian Ø.
  Verifisert kunde

  Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

  Hege T.
  Verifisert kunde

  Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

  Elin F.
  Verifisert kunde

  Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

  Lars H.
  Verifisert kunde

  Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

  Elin M.
  Verifisert kunde

  Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

  Liisa V.
  Verifisert kunde

  Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

  Bjørn K.
  Verifisert kunde

  Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

  Vigdis N.
  Verifisert kunde

  Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

  Richart K.
  Verifisert kunde

  Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

  Emma F.
  Verifisert kunde

  god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

  Sabina S.
  Verifisert kunde

  Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

  Celina R.
  Verifisert kunde

  Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

  Elisabeth H.
  Verifisert kunde

  Super service og spennende utvalg av produkter

  Lotta N.
  Verifisert kunde

  Var precis lika fint som jag föreställde mig.

  Jeanette S.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering og god informasjon underveis.

  Ivan A.
  Verifisert kunde

  Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

  Carina E.
  Verifisert kunde

  En absolut nödvändighet i mitt liv….

  Monica Ø.
  Verifisert kunde

  Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

  Kristine E.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering, vare som lovet.

  Stand with Ukraine Hashtag