Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!

Fra Camping til Glamping: De 5 beste produktene

Oppgrader campingen din til glamping-fame! Vi har listet opp 5 musthaves til den som har høyere ambisjoner enn luftfattige telt og underbukser fulle av saksedyr. Alt fra deilige, store telt via oppblåsbare kajakker til verdens lekreste, bærbare espresso maker! Bli en “glamper” du også, og nyt villmarkens eventyr med en cocktail og silketøflene i høyeste beredskap!

Outlust taktelt montert på en bil utendørs

90-Tallet er forbi, og camping betyr noe annet enn fargerike treningsdresser og å fryse i køen til fellestoalettet. Det er ingen tilfeldighet at glamping har tatt verden med storm samtidig som interessen for naturopplevelser har eksplodert. Glamping kombinerer camping og midt i naturen-følelsen med den samme komforten som et luksushotell. Store telt, wifi og guddommelig deilige senger, midt i villmarken, er standard for en glamper. Garantert mye hyggeligere enn å våkne med vond rygg etter en lang og kald natt på bakken. Eller i halvsøvne trekke på seg iskalde sokker, kun for å oppdage at de er fulle av insekter og barnåler. Glamping ble funnet opp for konger og andre jålebukker som ville reise i sus og dus, selv om de bare skulle ut på jakt. I dag er konseptet tilgjengelig for alle som vil oppleve naturen i all sin naturlighet. Uten å måtte gå på kompromiss med personlig hygiene og alt annet godt. 

1. Bærbar espresso maker for luksuskaffe i naturen

Ikke engang det villeste villmarksmennesket overlever uten kaffe! Og hvis du noen gang har tittet på virale klipp av russere, kinesere eller kanadiere fra villmarken, med deres ville bjørner som husdyr på YouTube eller TikTok ... Har du lagt merke til at kaffe er fellesnevneren for alle villdyrselskere i enhver ødemark? Uavhengig av kontinent. Nå vet ikke vi om nærkontakt med ville dyr er en del av glamping-planene dine. Men hvis du skulle få feeling og prøve å lokke til deg en elg på søndagsturen? Eller en mer letthåndterlig rev? Så er en bærbar espresso-maker fra Minipresso i det minste et sterkt forsøk. Mer sulten? Sjekk ut våre piknik-tilbehør som du ikke kan glampe uten!

2. Softybag Loungestol utendørs

Det finnes ikke dårlig vær, kun dårlige og ubehagelige sitteunderlag! Den oppblåsbare loungestolen fra softybag setter ny standard på komforten utendørs - eller faktisk hvor som helst. Den er jo 100 prosent bærbar og oppblåsbar! Den “halvliggende” stillingen inviterer til episke pauser med maksimal avslapping. En kaffepause ved havet. Foran soloppgangen ved siden av langrennssporet. Eller for en powernap eller ammepause når det er pause langs turstien. Det eneste som trengs i tillegg er et deilig pledd, så er du veldig tett på meningen med livet. 

3. Stand Up Paddle Board - glampingens glider

ALLE gjør det! Og de som ikke har begynt ennå, er bare misunnelige surpomper. Trenden med stand up paddle board er her for å bli! Men tenk så mye tid du sparer på å slippe å stå i kø og vente på tur ved utleien? Alt du trenger å gjøre, er å investere i din egen Stand up Paddle Board fra Bestway! Siden den er oppblåsbar, er den enkelt å ta med på tur, og er et naturlig valg i oppakning til glampingturen din. Samtidig er den stabil og nesten like hard som et normalt brett. Sa vi forresten at glamping handler om komfort og luksus? Det må vel også gjelde muligheten til kunne se sånn sexy, casual cool ut?! OG nonsjalant gli rundt på årets mest trendy utendørsprodukt.

4. Pop up-telt til turen - teltet som monterer seg selv

“Mye enklere å sette opp. I prinsippet er det bare å åpne bagen.” - Karin

Har bare testet den i stuen, og alle 4 fikk plass uten problemer. “ - Riz

2 kundevurderingen kan ikke ta feil. Pop-up teltet fra Outlust er dagens - og morgendagens telt! I hvert fall hvis du vil ha et telt til turen som tar mindre enn halve dagen å sette opp. Og hvem har egentlig lyst til å våkne neste dag og oppdage at hele konstruksjonen har falt sammen i løpet av natten?! Det er nettopp derfor vi sier “morgendagens” telt! Den fremste årsaken til glampingens popularitet er jo å slippe kaoset med teltplugger og beinbrytende fall over teltsnorer i mørket. Da blir valget mellom et tradisjonelt telt og et pop up-telt ikke engang et valg. Not Because You're Worth It! But Because you Earth It!

5. Pop up-telt med campingtoalett når naturen kaller

Naturen kaller. Som friluftsmenneske kjenner du til følelsen av å gå lange omveier rundt basecamp i skogens mørke for å slippe å falle ned i toaletthullet du har gravd. Eller å måtte gi “veibeskrivelser” til samme toaletthull for resten av folket i turfølget. Nå har Outlust løst dette problemet med sitt geniale pop up-telt med campingtoalett! Et bærbart og lett lite telt som gir både maksimal beskyttelse mot innsyn og ikke minst ventilasjon til de anledningene da det er nødvendig. Kan med fordel også brukes som dusj. Men da anbefaler vi at du først flytter ut det medfølgende “toalettet”. I tillegg får hele “skiten” (og med det mener vi teltet!) plass i en smart, liten ryggsekk. 

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag