Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Første Advent-kupp - 25% rabatt på Snug Rug Hoodie ✨
rød sommerhytte omgitt av sommerblomster og en hund som leker med ball

Sånn får du maks ut av sommerens hytteliv!

Sommer, sol, bading og hytte – kan livet bli bedre enn dette? Enten du reiser med familien eller vennegjengen, er det er par ting du må ta med i betraktningen når dere legger i vei på hytteferie. Vi har listet opp alle fellene som kan dukke opp og ikke minst funnet løsningene for hva du gjør for å unngå å falle i dem. Bare følg med her.

rød hytte med hvite knuter i en sommerhage med vannleker

1. Operasjon avreise

Alt er pakket, bagene er sprekkeferdige, alle på plass og det er på tide å rulle i vei mot destinasjon avslapping. Men, som alltid, er det noen som synes reisen tar for lang tid og en annen som snorker høylytt allerede før dere har reist. Vær forberedt og demp kranglingen før den blir helt uhåndterlig. Så fort den første stavelsen i «Jeg kjeder meg» lyder, er det bare å hive frem en Quiz på reisen som du har plassert strategisk i en nærliggende veske. Og – TAAADAAA – så er det minst én hel time med sysselsetting og massevis av latter. Trenger dere flere spill som passer på reise? Go nuts og kjøp alle morsomme spørrespill hos Coolstuff. Det er faktisk ikke mulig å ha for mange.

to personer som spiller Harry Potter Trivia-quizen

2. Glem ikke matpause!

Matpause er livsviktig. Spesielt for den mentale helsens skyld. Så dere stopper langs veien før dere legger ut på neste etappe. Det er øde, og alt dere ser er trær, trær, trær, en elg, trær og milevis med asfalt. Ikke en hamburgersjappe så langt øyet kan se. Ingen grunn til panikk. Vi har løsningen. Før dere presset dere inn i bilen sørget du, oh planleggingsguru, for å ha pakket en veske med nødproviant, sånn i tilfelle dere skulle strande før dere kom til stranden. Kan vi for eksempel få tipse om en smart piknikryggsekk med både isolert kjølerom, pledd, tallerkener, bestikk og glass? Ja, der har du alt du trenger. Imponer reisefølget med både den OG den bærbare KitchPro røykfrie kullgrillen som du elegant slenger frem. Vil du satse enda hardere? Selvfølgelig vil du det. Kjøp en oppblåsbar projektorduk eller finn noen andre show offs blant de beste sommerproduktene.

rasteplass med en øko engangsgrill som brenner

3. Nytelse på Road Trip

Musikk. Man trenger musikk på roadtrip gjennom landet. Etter å ha lyttet i timevis på radio, svitsjet mellom kanaler på grunn av den forbaskede reklamen, i kombinasjon med den spillelisten dere lagde for nettopp denne reisen (og som strengt tatt begynner å bli litt tynnslitt nå), kan det være deilig å forsvinne inn i sin egen verden en liten stund. Last opp en haug SleepPhones og la deg bli vugget til ro med en lydbok eller den musikken de andre ikke liker. Sov til kjøretøyets monotone lyd og bare slapp av. Altså, med mindre du kjører. Hvis du kjører, er det du som har kontrollen over stereoanlegget og retten til å fleske til med akkurat den musikken du vil. Passasjerene må vær så god tie stille og heller snike på seg høretelefonene sine hvis de ikke gidder høre på din musikk. Når dere er fremme, er det fritt frem å slåss om musikkvalget på en skikkelig dundermaskin som vekker naturen til liv. Du har lett etter en stor høyttaler ganske lenge nå, eller hva? Vær så god, vi har den perfekte varianten.

mann og kvinne sover uforstyrret ved hjelp av SleepPhones

4. ENDELIG fremme! Hva nå?

At det er mulig å bli så sliten av å reise? Det eneste du vil er å krype opp i en hengekøye og bare døse mens dundermaskinen sørger for at alle fuglene letter fra grenene sine. Men så viser det seg at det ikke finnes en eneste hengekøye der. Nei vel. Du har heldigvis – og som vanlig! – vært forutseende nok til å ta med din egen. SELVFØLGELIG. Og for at du ikke skal få totalt sammenbrudd fordi trærne ikke vokser nærme nok hverandre, så kjøpte du selvfølgelig en bærbar hengekøye som ikke trenger dumme trær for å kunne vugge deg i søvn. For at du skal kunne slappe helt av, har vi også forslag til andre varianter av hengekøyer du kan legge lankene på. Man trenger minst fire forskjellige i hyttelivet, faktisk. Ja, du vet, en til kroppen, en til føttene, en til vannet og en til å gjemme seg i. For noen ganger, som for eksempel når potetskrellingen blir for overveldende, må man faktisk gjemme seg. Coolstuff kan utstyre deg med alle de variantene av en hengekøye du kan komme til å trenge i sommer. Vi tuller ikke.

kvinne hviler i hagen i en bærbar hengekøye

5. «Nå skal vi droppe telefonene og bare være sammen»

Det hørtes så smart ut da dere bestilte hytte uten wifi. Bare dere, naturen, ro og avslapping. Ja, det skal du få meg til å tro. Det har knapt gått en time før de aller fleste har fått imaginære maur i buksa. Spørsmål og uttalelser som «Hva skal vi gjøre?», «Jeg kjeder meg,» og «Kan vi ikke finne på noe?» begynner å suse gjennom luften som illsinte veps rundt ørene dine om sensommeren. Før du rakk å rusle bort til hengekøyen din for å gjemme deg, var de over deg med sine ønsker og krav. Ett ord: Uteleker! Ikke et vondt ord om Kubb, men har vi ikke spilt det ganske mange ganger i løpet av de siste hundre årene? Dessuten er det alltid noen som jukser og/eller blir sur og sender kongen til skogs. Det finnes smartere ting å drive med. Som å kaste øks? Eller finslipe på karrieren som ninja? Hvorfor ikke dra i gang en god, gammel og hederlig trekamp? Og når dere er ferdig med alt det og er både svette og varme, ja DA er tiden kommet for å ønske den gigantiske vannspreder-enhjørningen velkommen! Men det der var kun én dag. Du må definitivt fylle opp med enda flere ting til utelek hvis du skal ha den aller minste mulighet til å slappe av i hengekøyen i lengre perioder.

Uteleker

Se alt  
Snowball Maker
10
Snowball Maker
99,-
LED-fotball - KanJam Illuminate
Pindaloo koordinasjonsspill
Tilbehør Slackers Ninja Line

6. Så ble det kveld ... La festen starte!

Det er på tide å feire feriens første dag. Hvordan man feirer det? Med en drinkbowl, selvfølgelig! Du hører jo selv hvor festlig det er. Vannspreder-enhjørningen blir om mulig enda mer lokkende sammen med avkjølende slushdrinker. Men dette er bare før maten-drinker. Mens de hjemmelagde burgerne blir ferdige på grillen, graver du ned drikkekjøleren i bakken, og setter ned ølflasker og boblende vann til kveldens festmåltid. Men hold oversikten over hvor mange øl som går med (det kan være smart å føre en viss statistikk så du har noe å se tilbake til neste år når ølmengden skal beregnes). Du kan prøve å holde kontroll på manuelt vis, men du kommer til å mislykkes. Det er bedre å la teknikken ta seg av tellingen, så du kan du lene deg godt tilbake og se hvordan de andre sliter. Vi anbefaler Spralla Beer Tracker som telleverktøy. La livet leke og la latteren runge langt ut i natten. For dagens slitsomme reise er glemt, og nå kan dere endelig nyte ferien og hyttelivet. Finn enda mer drikke- og bartilbehør til festen blant Coolstuffs gjennomtenkte (jooooda!) sortiment.

Diverse borddekkinger med kalde drikker servert i champagnekjøler med is

7. Regn!? Hva gjør vi nå!?

Når dere våkner neste dag, høljer regnet ned. Norsk sommer i all sin prakt. Dere tviholder på mobilforbudet. Du er beinhard, sterk og tøff. Du vakler ikke ett sekund. Du gjemmer deg på toalettet og smugtitter litt. Men det var mest fordi du måtte skru på den appstyrte belysningen hjemme, så folk skal tro du er der. Du har jo et hjem med smarte produkter til et smart hjem. Og når du likevel er i gang, kan du raskt bla litt gjennom de forskjellige kanalene dine. En eller annen banker på døren, og en bedende stemme ber om å få se litt på telefonen sin. Det er jo så kjedelig å ikke ha noe å gjøre. Det er ikke mulig å være ute, og hytta virker plutselig både liten, trang og trist. Det er feriedøden. Hvis ikke morsomme selskapsspill, morsomme brettspill, kortspill for hele familien og morsomme puslespill finnes. Vi vet! Er vi ikke gode til å redde dere?! Kaste gris, utfordre de andre i Friends-quiz, redde en pingvin, legge et umulig puslespill. Could it BE any better? Plutselig er tristessen som blåst bort, og dere begynner å drømme om at solen aldri dukker opp igjen. Nå har dere nemlig ikke tid til å gå ut. Nå må dere spille alle spillene ferdig! Dere kan spise chips til frokost og trenger strengt tatt ikke bry dere om noe annet enn det som skjer i akkurat den hytta dere sitter i. For det er vel nettopp det en hytteferie handler om? Nærhet, utilgjengelig tilgjengelighet, latter, skrik, juksing og late dager med varierende vær.

Vår & Sommer

Se alt  
Kjølekruset 2.0 - KitchPro
10
Iskuler
Iskuler
119,-
Slushy Maker - Chillfactor
Chillfactor Slushy Maker Coca Cola
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag