Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 60% rabatt på Mandolinjern
Foreldres guide til vab-overlevelse

Foreldreguide til å overleve hjemme med sykt barn

Du har ikke mer enn så vidt kommet inn i rutinene på jobben igjen, så ringer telefonen. Du løfter telefonen uten å ane fare, men kjenner plutselig hvordan hjertet dunker og håndflatene blir svette og våte. Idet du ser hvem som ringer, vet du hva som er på gang. Det skjer igjen. Det er på tide å være hjemme med sykt barn. IGJEN. Du husker forrige gang som om det var i går. Med tanke på at det faktisk var omtrent i går, forstår vi den oppgitte håpløsheten som skyller over deg. Kaoset, skrikingen, barn som er syke, men som kjeder seg og på uforklarlig vis har for mye energi i kroppen og tar ut all frustrasjonen på deg. Bare ta det helt med ro. Denne gangen er det du som er «the master of disaster», for VI har laget den komplette guiden for hvordan du trumfer tiden hjemme og lurer kjede-seg-i-hjel-døden (og en eventuell flytting til en øde øy).

Stresset pappa babler omgitt av babygreier

Trinn 1 – Be prepared!

Allerede før du drar fra jobb for å hente den snørrete ungen din, sørger du for å hente frem denne guiden (du har selvfølgelig lagret den som favoritt i nettleseren din) og raskt som lynet bestiller du en gave til barna for å forsikre deg om at du har noe morsomt å fortelle og trekke frem når maset starter.

Glad mor ser på to barn i hoppeslott

Trinn 2 – Sjokolade

Det er faktisk så enkelt: Sjokolade hjelper ALLTID. Enten det handler om å bestikke et vrælende avkom eller for å bestikke deg selv til å ikke emigrere til den øde øya, så er svaret alltid: Sjokolade. Vårt beste råd: Fyll opp lageret. Sørg for at det aldri blir tomt. Aldri noen gang. Du kan takke oss senere.

Trinn 3 – Godteri

Det kan hende at du trenger sjokoladen mer enn det infiserte barnet, og da kan det være smart å ha godteri som en annen type bestikkelse. Siden barn med feber stort sett ikke klarer å ligge på sofaen som en vanlig person, har vi et lifehack uten sidestykke. 

Scenario: 

Du har vært hjemme en evighet og vil mer enn gjerne gjøre noe annet ennå tørke nese, megle, underholde og hvem vet hva. Du vil ganske enkelt ha et lite, forbannet, stille minutt for deg selv. 

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition

Godteri

Se alt  
S-merke godterikalender
Nya prylar
Skipper's Pipe-julekalender
Nya prylar
Wally and Whiz Adventskalender
Nya prylar
Wally and Whiz Adventskalender
449,-
Made in Denmark
Jelly Belly Harry Potter-julekalender
Nya prylar

Løsningen: 

Jelly Belly Jelly Beans! Hvasadu? tenker du kanskje nå. Tillat oss å beskrive: Du tar rett og slett en pose Jelly Beans og samler den skrikende barneskaren rundt deg. Rasle med posen for å fange oppmerksomheten og spør hvem som vil ha godteri. Det vil trolig komme et unisont «JEEEEEEEG»” opp fra skrikerungene. Åpne posen og kast. Kast godteriet alt du kan, så langt du kan, og aller helst på en gressplen eller et tykt gulvteppe som kan skjule et helt sjørøverskip. Så lener du deg tilbake, trekker pusten dypt ned i magen og smiler for deg selv mens barna er opptatt med å lete etter godteri.

Trinn 4 – Gaver, gaver, gaver

Vi vet at det er feil å bestikke barn og alt det der, men helt ærlig: Er det virkelig en bestikkelse når man vil gi sitt guddommelige, hostende avkom en gave eller to? Nei, det er det ikke. Det er et smart trekk. Dessuten er du en gavmild person som elsker å gi bort, mer enn å få. Ikke sant? Morsomme gaver er selvfølgelig morsomt å gi bort. Å se forventningen i barnets øyne og høre gledesutbruddene, i stedet for sinte vræl, er som balsam for foreldresjelen. Er du i tillegg hjemme med flere barn, og kanskje også med barn som har helt forskjellige interesser? Det finnes selvfølgelig løsninger for det også. For å beholde din mentale balanse, anbefaler vi at du titter på både gave til jenter og gave til gutter. Det kan være dråpen som får begeret til ikke å renne over, siden det gir våpenhvile i søskenflokken.

Harry Potter-lampe som blinker, slår seg på og av

Trinn 5 – Ha det gøy sammen

Det kan være enkelt og fint å finne en felles interesse med barna sine. Det er grenser for hvor lenge det er gøy å snakke om bæsj, dinosaurer og/eller enhjørninger, og samtalen kan lett bli en lang enveismonolog (ikke fra din side). Men å spille brettspill for barn, drive med hjernetrim eller spille morsomme selskapsspill kan få tiden til å fly i vei mens latteren deres plager naboene. Med mindre du har et barn som er en dårlig taper. For i hver eneste familie finnes det minst én person som klikker når andre vinner. Vi sier ikke at det er deg ...

to personer som spiller Harry Potter Trivia-quizen

Trinn 6 – For den dårlige taperen

Hvis det er sånn at du, nei, unnskyld, barnet ditt (selvfølgelig ikke du) har en tendens til å knekke spillebrettet på midten i ren frustrasjon over å tape, er kanskje et puslespill for barn et bedre alternativ? Det tar som regel såpass lang tid at barnet kan gå til og fra aktiviteten. Men vi vet at barn raskt går lei og krever annen underholdning. Alle foreldre vet det. Har du prøvd alt? Til og med å utstyret barnet med kule leker? Likevel er det ingenting som hjelper? OK, vi har en siste nødløsning som garantert tar masse tid og gir deg noe å gjøre sammen med barna: Baking. Å bake med barn er ... en opplevelse? Har du ikke prøvd ennå? Ha, you’re in for a treat (i det minste når det kommer til ryddingen etterpå). Sørg for å oppgradere kjøkkenet ditt med nytt baketilbehør, for det kommer du til å trenge. Og når barna plutselig går lei av bakingen og du står der, helt alene, med mel opp til hårrøttene, ja, da kan du, kanskje, gjøre ferdig klisset mens barna går tilbake til puslespillet de ga opp for litt siden.

Gaver til barn

Se alt  
Slackers Ninja Line klatrebane
Slushy Maker - Chillfactor
Dinosaur 3D-puslespill i tre
10
LED-skrivetavle
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag