Informasjonskapsler
Se de kuleste gaveidéene til konfirmanten HER
Jobber etter foreldrepermisjon

Sånn takler du jobben etter foreldrepermisjonen

Enten du har hatt permisjon i noen uker, flere måneder eller om tiden rett og slett ikke er målbar, er én ting sikker: Du var en annen person sist du var på jobben. Du visste hvordan livet fungerte, hvem kollegene dine var, hvordan man oppførte seg i sosiale sammenhenger OG du fant veien til jobb. Men siden den gang er alt forandret. Du ble Chuck Noland fra Cast away. Fanget i hjemmet, der du måtte lære deg å leve i en ny virkelighet. Og du tilpasset deg. Så traff flåten plutselig land, og du forsto at du måtte bytte ut de myke, deilige treningsbuksene med bukser som har knapper. Hvordan vender man tilbake til kontorsivilisasjonen etter å ha vært hjemme med sitt eget avkom som eneste selskap? Hvordan snakker man med voksne mennesker? Og hvordan takler man kaffeautomaten etter flere måneder med en helt vanlig kaffetrakter? 

La oss starte med det viktigste: Kaffe!

Det er kaffen som har reddet deg gjennom de siste månedene. Bare slapp av, for det kommer ikke til å endre seg. Det som derimot endrer seg, er HVORDAN du tar kaffen din, hvor du drikker kaffen din og hvorfor du skal ha kaffe. Når du vandret rundt hjemme med flatt hår og en flekkete T-shirt som matchet de slitte joggebuksene, var det ikke spesielt viktig hvordan du drakk kaffen din. Det var bare snakk om å finne et krus, et hvilket som helst krus, og helle i kaffen. På jobben er kaffeautomaten er oase, et vannhull eller et sosialt sentrum, hvis du ønsker det. Ved kaffeautomaten møter du andre dårlig tilpassede kolleger, og det er faktisk forventet at du snakker med dem der. Vi forstår at det føles både skremmende og vanskelig, spesielt når du kanskje ikke har det aller minste behov for å snakke med noen. Du ville kanskje ha kaffe for å få lov til å være alene? Vårt tips er å oppdatere sortimentet ditt av kaffetilbehør og på den måten gjøre de sosiale møtene litt enklere. Hvis du for eksempel ikke vet hvordan du skal gjøre deg forstått når det kommer til humør, foreslår vi at du skaffer deg et par forskjellige følelseskrus. Da kan du enkelt velge det kruset som passer deg aller best akkurat nå og, litt subtilt, holde det opp foran kollegaen som står i veien for deg. På den måten forstår vedkommende nøyaktig hvordan du har det. Smart, ikke sant?

3 krus med ansikter som uttrykker følelser: glad, sur og slem

Tilbake til skrivebordet ditt

Du er vant til å sitte hjemme ved sofabordet med alt som skal til for å holde mini-me mett, tørr og fornøyd. Skrivebordet på jobb er derimot både tomt, upersonlig og uten sjel. Du MÅ ta grep. Du må bygge rede. Det er her du skal leve flere dager i året, og du må finne personligheten din i det tomme skrivebordet. Det er ikke annet å gjøre enn å skaffe deg kontortilbehør i overflod. Go crazy, go you, bo deg inn og ei stedet.

Ergonomisk bærbar stativ på et bord på hjemmekontoret

Feir tilbakekomsten din

La selskapet, sjefen og kollegene dine få føle på gleden over at du er tilbake! Forvent gaver, hyllester og sang når du kommer inn døren første gang. Men først og fremst må du vise dem at du forstår hvor viktig du er og gi beundrerne dine en gave som skal få dem til å huske deg i all evighet.

Årets beste AW

Se alt
Mini Beer Pong - Spralla
Exploding Kittens-kortspill
Jeg har aldri XXX-spørrespill
Loaded Dice
Loaded Dice
49 kr

Du er alt for sjefen din

Sjefen din tilber grunnen du går på, og elsker hvert eneste gjennomtenkte eller ugjennomtenkte trekk du gjør. Du bør vise at du forstår nøyaktig hvordan hen har det, og kjøpe en gave til sjefen. En skikkelig godt gjennomtenkt gave som kan stå på hens skrivebord og opplyse enhver om hvor viktig du er for sjefen din.

Kvinne som biter i tobleronesjokolade

Hva ville kollegaen din vært uten deg?

Kollegaen din har ligget søvnløs i månedsvis og bare lengtet etter å få møte seg igjen. Høydepunktet i din kollegas dag var da du endelig fant igjen telefonen i klesvasken og ringte tilbake. Du forstår dette. Men du planlegger kanskje å arbeide hjemmefra et par dager i uken fremover? Vi tror du må gi en gave til kollegaen for å vise at du forstår separasjonsangsten. Eller kanskje bare som en takk for at kollegaen har holdt fortet mens du har vært borte.

Puslespillbrett med 1000-biters puslespill kjente bilder fra Life magazine

Se på det som en første date

På første date kan det være fint å ta med en liten gave til den du prøver å imponere. Selv om du er ganske sikker på at både sjefen og kollegene dine husker deg og forguder deg, er det også en liten mulighet for at noen av dere har et glorifisert bilde av hvem du er. Kanskje litt sviktende hukommelse hos noen av dere? Usikker på hvordan du bør oppføre deg når dere endelig møtes? Usikker på hva du bør ta med deg? Kan vi få foreslå at du tar en liten titt på bedriftsgaver? Det kan jo hende at det er DU som er sjefen, helt ærlig, så da kan det fungere fint med en liten oppmerksomhet til de ansatte som i det minste ikke har senket skuta i ditt fravær.

En glad mann som fikk en gigantisk sjokoladepakke i gave

Åh, så godt å komme tilbake til sivilisasjonen!

Så har dere har å komme dere gjennom den aller første dagen. Noen av dere snublet visst, men dere klarte det – alle sammen. Du bør feire. Og øve deg på å sosialisere. Løsningen som bryter all is og reduserer avstandene staves After Work. Det er akkurat det det høres ut som: Etter jobben. Du har kanskje glemt hvordan det fungerer? Enda en situasjon der du må snakke, og denne gangen kan det ikke engang handle om jobben. Føles det uoverkommelig? Tillat oss å hjelpe deg ved å tilby et stort utvalg spill til festen. Med et spill (eller flere) slipper du å finne på egne replikker, og du kan sakte, men sikkert, bli reintrodusert til hvordan det er å le, hvor høyt man bør le og ikke minst av hva. Ja, nå tror vi snart du er klar til å dra tilbake på jobb. Vi tror faktisk at du klarer det. Men! Ikke glem å skifte bukse først!

Topplisten

Se alt
Meater trådløst steketermometer
Money Maze
10
Money Maze
139 kr
Badebalje for voksne
Squatty Potty Original
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1032 anmeldelser
Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Christel T.
Verifisert kunde

Rask levering og gode tilbud!

Stand with Ukraine Hashtag