Informasjonskapsler
Kjedelige dager innendørs? Da har vi det du trenger for å slippe tristessen!

5 tips som gjør deg kul for kidsa

Gaver til barn

Tipsene som gjør deg kul for kidsa

Vi drømmer alle om den lykkefølelsen det er når noen ser på deg med store, beundrende øyne. Kanskje fordi du nettopp har klart å fange et popcorn med munnen eller fordi du har klart å tegne en (grotesk grusom) katt. Ja, følelsen av å få være den umåtelig populære personen bare et lite øyeblikk, er uvurderlig. Skal vi fortelle deg noe? Nå trenger du heller nesten ikke anstrenge deg for å få det til! For som alle vet, er gaver den mest effektive veien til målet! Aller helst i form av en sprellevende hest, men hvis budsjettet er stramt har vi også andre tips. Her finner du gave til barn som vårt eget indre barn bare kunne drømme om!

Pappa leker med barnet sitt

1. Gutt eller jente?

Er barnet kanskje en guttejente? Eller en jentegutt? Ja, det må du finne ut av selv. Det vi vet, er at vi har massevis av kule ting til alle sammen! En klassisk gave til gutt (i en svært bråkete alder) er jo gaming-produkter – som for eksempel Minecraft-produkter. Eller hvorfor ikke en vekkerklokke? Eller en kreativt bygd lampe? Eller er det din niese som fyller år, så du bare må finne århundrets gave? Bare slapp av. Hos oss i Coolstuff finner du uten problemer en gave til jente. Slime, utgravingssett og selpute er bare noen få av alle de forskjellige tingene vi han tilby!

2. Bruk barnas interesse

Er barnet du kjenner (eller kanskje ikke kjenner i det hele tatt) en skikkelig nerd? Og snakker vi da om nerdenes nerd, som en Harry Potter-nerd? Da har du kommet til riktig sted! Velg og vrak mellom massevis av Harry Potter-produkter som spill, airpod-etui og vinglass i ekte Potter-ånd. Bare pass på så ikke barnet kaster en forbannelse over deg hvis han eller hun ikke blir fornøyd. Det kan vi nemlig ikke garantere mot. En annen interesse (som det nærmest er umulig å vokse ifra, eller hva?) er jo Disney. Det finnes ikke noe som kan gjøre en dårlig dag god igjen like fort som å krype ned under et pledd og se en skikkelig fin Disney-film. Så når vi er inne på Disney, vil vi gjerne få presentere Disney-produktene våre! Perfekte til filmelskeren. Og når vi først er inne på film, må du for guds skyld ikke glemme å ta en titt på Star Wars-produktene våre!

Alt for nerdene

Se alt
Harry Potter seidel og vinglass – Ravnklo
Chipsbolle med doble dipp-skåler - KitchPro
10
Harry Potter seidel og vinglass – Smygard
Skjønnheten og Udyret-lampe

3. Skjem bort med en kul og uventet gave

Barn har jo også humor, så benytt anledningen til å kjøpe morsomme gaver sånn at dere kan få latterkrampe sammen! En god latter forlenger jo livet. Hvis man begynner tidlig nok, kan man kanskje bli udødelig? Det er lov å håpe. Og hvis du ikke er morsom, så får du i stedet prøve å være kul. Da er du garantert down with the kids. Vi har selvfølgelig fylt opp med massevis av kule leker. Som for eksempel fidget toys. Overraskende morsomt, også for voksne (!).

Pappa og barn leker i bassenget

4. Kjærlighet via magen

Det er ikke bare voksne som opplever kjærlighet via magen, selv om barn kanskje ikke setter like stor pris på et glass rødvin sammen med sin boeuf bourguignon. Nei, her må vi tenke i en søtere retning. Og ja, vi snakker selvfølgelig om godteri! Hva er egentlig greia med barn og godteri? Av en eller annen grunn trekkes til hverandre som magneter. Så hvis du likevel skal kjøpe godteri, kan du like godt gi bort morsomt godteri. Morsomt godteri, sier du? Hva er det? Tja, det kan for eksempel være Gourmetpopcorn, en gaveeske full av lakris eller skikkelig sterkt chiligodteri.

5. Kjøp noe du selv får glede av

Hvor mange ganger (og vær ærlig nå!) har du kjøpt en gave til noen andre som du selv kan få glede av? Vi innrømmer. Det har vi gjort. Så hvorfor gå bort fra et vinnende konsept? Kjøp et morsomt spill som du kan vinne over barnet med (du blir garantert oppfattet som kul med stor K), eller hvorfor ikke noen uteleker? Det er jo superartig! Vi anbefaler deg å la ditt indre barn folde seg ut i fullt flor!

Det er mange måter du kan skjemme bort barn på. Hos Coolstuff finner du massevis av spennende og kule gaver. Klikk deg inn hos oss for å finne den som passer aller best til deg!

Poo head spill
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1026 anmeldelser
Kristine F.
Verifisert kunde

Begge gangene jeg (så langt!) har bestilt fra CoolStuff har pakken ankommet innen forventet leveringstid og vært rimelig greit pakket inn. Ved første bestilling var dessverre et av produktene ødelagt, men da alt annet var i riktig stand og jeg aldri tok kontakt med kundeservice om det, kan jeg ikke belaste CoolStuff eller deres kundeservice med noe nedtrekk i vurderingen for det, og det virker sannsynlig at det rett og slett var en liten feilproduksjon.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Gunnar W.
Verifisert kunde

Rask og bra kundebehandling. Varene var bra innpakket ved ankomst.

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Dere var flinke. Kjøpte en dag og og all gikk fort.

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Stand with Ukraine Hashtag