Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 40% rabatt på stor Sjokoladefontene
Gaver du absolutt ikke bør ta med

4 gaver du IKKE skal gi bort i et bursdagsselskap

Det sies jo at det alltid er tanken bak en gave som teller, men helt ærlig – det stemmer ikke alltid! Noen ganger ligger det rett og slett ikke nok tankevirksomhet bak gaven. Vi har nok alle fått en eller annen temmelig ugjennomtenkt gave opp gjennom årene. Og ja, det føles rimelig håpløst å finne den rette gaven til vedkommende som har alt og ikke ønsker seg noe i det hele tatt (men likevel fortjener å bli feiret med pomp og prakt). Da er det bra med noen gode råd, og her har vi samlet noen gavetyper du absolutt ikke skal gi bort til neste fødselsdagsbarn – samt noen skikkelig gode tips om morsomme gaver som blir satt pris på. 

Kvinne blir overrasket av en gigantisk megatoblerone i gave

Er det der en fornærmelse eller en gave?!

Kaken er satt frem. Ballongene er blåst opp, gjestene er på plass og stemningen er på topp. Når alles blikk vender seg mot det velfylte gavebordet er det noen ting det ikke er spesielt artig å vikle ut av gavepapiret. For eksempel rengjøringsartikler. Vi kan nesten garantere at oppvaskkluter, gulvmopper og søppelbøtter senker feststemningen som en plastemballasje som har havnet i posen for matavfall. Ingen har lyst til å tenke på rydding når de fyller år! I tillegg er det noen tanker som dukker opp hos både mottakeren og de andre gjestene: «Er det der egentlig en fornærmelse, forkledd som en gave?» For det er da litt støvete på kommoden? Litt støvete under sofaen? Så fint av deg å legge merke til det, forresten … Niks, rengjøringsartikler faller rett og slett ikke inn i kategorien for de beste bursdagsgavene – du kan bedre! 

Børste til skrutrekkere i bursdagsgave

Du gir bort noe upassende privat

Du er nyforelsket, og hele tilværelsen består av luftige, rosa skyer og nussenussing. Og så fyller den store kjærligheten din år, og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere det. Det eneste du vil er å sveipe elsklingen din inn i et fang med røde roser mens dere mater hverandre med sjokoladedyppede jordbær, før dere inviterer til voksenkos natten lang. Så du gir bort silkeundertøy eller kanskje et lekkert vibrerende leketøy – og det er helt greit, det, så lenge du gjør det under fire øyne! Men det blir lett en anelse pinlig og slitsom stemning når den slags gaver blir åpnet i nærvær av forskjellige slektninger og venner, samtidig som elsklingen din må prøve å forklare mormoren sin av gaven ikke består av en supermoderne stavmikser. 


Du hører jo selv at faren er overhengende for at du må sove på sofaen i lang tid fremover! Dessuten finnes det mange omtenksomme, annerledes og unike gaver du kan gi bort i stedet, så det er rimelig unødvendig å forårsake en pinlig slitsom stemning på festen. Hvis dere derimot feirer helt alene samme, er det selvfølgelig fritt frem for å overøse elsklingen din med både romantiske gaver og skikkelig luksuriøse gaver!

Glad kvinne som klemmer en rosa snørrpute

Ulike & morsomme gaver

Se alt  
Pop Up-kort - Spralla
10
Magasin du Nord eksklusiv sjokoladekalender i tre
Nya prylar
Luksuriøs marmelade-julekalender
Nya prylar

Gaver som hyller deg (eller gir deg fordeler)

Altså, det er ingen tvil om at vi vet at du er fantastisk og bra på alle tenkelige måter, men akkurat nå er det ikke du som står i søkelyset! Og ja, det påvirker selvfølgelig gavevalget ditt enormt. Det vil for eksempel være en skikkelig dårlig idé å gi bort en egenstylet T-shirt med ansiktet ditt på fronten. Men akkurat den skapergleden kan selvfølgelig komme til nytte hvis du vil gi bort kreative gaver! Men å dukke opp på festen med en egendesignet genser som hyller bursdagsbarnet, se, det er noe helt annet. Morsomt, kreativt og akkurat passe merkelig, uten å signalisere at egoet ditt ikke får plass i møblerte rom.


Og når vi er inne på dette temaet: Samboeren ønsker seg kanskje et spabesøk, nye treningssko eller at dere skal sette i gang den oppussingen dere har snakket om i en evighet. Selv ønsker du deg den nyeste spillkonsollen med et kult spill. Så når samboeren åpner gaven sin, ligger det en spillkonsoll inni papiret – for det sies jo at delt glede er dobbel glede. Ja, bortsett fra at du er den eneste som blir skikkelig glad. En mye hyggeligere måte å glede samboeren på (hvis du ikke ønsker å følge ønskelisten bokstavelig) er med noen av gaveeskene våre, fulle av godsaker. Da er det ikke utenkelig at du også får smake, samtidig som samboeren blir glad og fornøyd!

Glad kvinne åpner gaveeske full av sjokolade

Ikke vær gjerrig!

Du liker jo virkelig ikke den grusomme salatbollen du fikk i gave forrige jul. Så spørsmålet er om den kan fungere som bursdagsgave til en kamerat som strengt tatt har en litt tvilsom interiørsmak? Du har ellers kastet originalemballasjen, men det er ikke et problem som ikke kan løses med en skoeske og litt tape, eller hva? Men vent litt nå. Er du helt sikker på at det ikke var kameraten med tvilsom smak som ga deg salatbollen i utgangspunktet?

For ja, når du er ute etter praktiske gaveløsninger, kan det være fristende å gripe noe du allerede har liggende hjemme. Og joda, i noen få tilfeller er «regifting» en skikkelig god idé. Men da må du være sikker på et par ting først, så her kommer en kort sjekkliste for å finne ut som det er mulig å regifte den salatbollen:

1. Kommer mottakeren til å sette pris på den?
2. Er den hel og i god stand, eller ser den ut som noe du har gravd ut av kjøkkenskapet?
3. Er du helt sikker på at du ikke gir den tilbake til personen som ga den til deg i utgangspunktet?  

Stemmer ikke salatbollen helt inn i denne beskrivelsen? Da har vi rimelige gaver som er morsomme uten å koste skjorta, og som sprer nøyaktig null stemning av «ups, jeg pakket visst inn første og beste ting som jeg er lei av – gratulerer med dagen!»

Slackers Ninja Line klatrebane
Magasin du Nord eksklusiv sjokoladekalender i tre
Nya prylar
Luksuriøs marmelade-julekalender
Nya prylar
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag