Informasjonskapsler
Kjedelige dager innendørs? Da har vi det du trenger for å slippe tristessen!
Gaver du absolutt ikke bør ta med

4 gaver du IKKE skal gi bort i et bursdagsselskap

Det sies jo at det alltid er tanken bak en gave som teller, men helt ærlig – det stemmer ikke alltid! Noen ganger ligger det rett og slett ikke nok tankevirksomhet bak gaven. Vi har nok alle fått en eller annen temmelig ugjennomtenkt gave opp gjennom årene. Og ja, det føles rimelig håpløst å finne den rette gaven til vedkommende som har alt og ikke ønsker seg noe i det hele tatt (men likevel fortjener å bli feiret med pomp og prakt). Da er det bra med noen gode råd, og her har vi samlet noen gavetyper du absolutt ikke skal gi bort til neste fødselsdagsbarn – samt noen skikkelig gode tips om morsomme gaver som blir satt pris på. 

Kvinne blir overrasket av en gigantisk megatoblerone i gave

Er det der en fornærmelse eller en gave?!

Kaken er satt frem. Ballongene er blåst opp, gjestene er på plass og stemningen er på topp. Når alles blikk vender seg mot det velfylte gavebordet er det noen ting det ikke er spesielt artig å vikle ut av gavepapiret. For eksempel rengjøringsartikler. Vi kan nesten garantere at oppvaskkluter, gulvmopper og søppelbøtter senker feststemningen som en plastemballasje som har havnet i posen for matavfall. Ingen har lyst til å tenke på rydding når de fyller år! I tillegg er det noen tanker som dukker opp hos både mottakeren og de andre gjestene: «Er det der egentlig en fornærmelse, forkledd som en gave?» For det er da litt støvete på kommoden? Litt støvete under sofaen? Så fint av deg å legge merke til det, forresten … Niks, rengjøringsartikler faller rett og slett ikke inn i kategorien for de beste bursdagsgavene – du kan bedre! 

Børste til skrutrekkere i bursdagsgave

Du gir bort noe upassende privat

Du er nyforelsket, og hele tilværelsen består av luftige, rosa skyer og nussenussing. Og så fyller den store kjærligheten din år, og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere det. Det eneste du vil er å sveipe elsklingen din inn i et fang med røde roser mens dere mater hverandre med sjokoladedyppede jordbær, før dere inviterer til voksenkos natten lang. Så du gir bort silkeundertøy eller kanskje et lekkert vibrerende leketøy – og det er helt greit, det, så lenge du gjør det under fire øyne! Men det blir lett en anelse pinlig og slitsom stemning når den slags gaver blir åpnet i nærvær av forskjellige slektninger og venner, samtidig som elsklingen din må prøve å forklare mormoren sin av gaven ikke består av en supermoderne stavmikser. 


Du hører jo selv at faren er overhengende for at du må sove på sofaen i lang tid fremover! Dessuten finnes det mange omtenksomme, annerledes og unike gaver du kan gi bort i stedet, så det er rimelig unødvendig å forårsake en pinlig slitsom stemning på festen. Hvis dere derimot feirer helt alene samme, er det selvfølgelig fritt frem for å overøse elsklingen din med både romantiske gaver og skikkelig luksuriøse gaver!

Glad kvinne som klemmer en rosa snørrpute

Ulike & morsomme gaver

Se alt
Rocketbook Everlast smart notatbok
Fabergé påskeegg
Nya prylar
Kinderegg Maxi
Kinderegg Maxi
199,-
Wally and Whiz vingummi
Wally and Whiz vingummi
Fra
79,-
Made in Denmark

Gaver som hyller deg (eller gir deg fordeler)

Altså, det er ingen tvil om at vi vet at du er fantastisk og bra på alle tenkelige måter, men akkurat nå er det ikke du som står i søkelyset! Og ja, det påvirker selvfølgelig gavevalget ditt enormt. Det vil for eksempel være en skikkelig dårlig idé å gi bort en egenstylet T-shirt med ansiktet ditt på fronten. Men akkurat den skapergleden kan selvfølgelig komme til nytte hvis du vil gi bort kreative gaver! Men å dukke opp på festen med en egendesignet genser som hyller bursdagsbarnet, se, det er noe helt annet. Morsomt, kreativt og akkurat passe merkelig, uten å signalisere at egoet ditt ikke får plass i møblerte rom.


Og når vi er inne på dette temaet: Samboeren ønsker seg kanskje et spabesøk, nye treningssko eller at dere skal sette i gang den oppussingen dere har snakket om i en evighet. Selv ønsker du deg den nyeste spillkonsollen med et kult spill. Så når samboeren åpner gaven sin, ligger det en spillkonsoll inni papiret – for det sies jo at delt glede er dobbel glede. Ja, bortsett fra at du er den eneste som blir skikkelig glad. En mye hyggeligere måte å glede samboeren på (hvis du ikke ønsker å følge ønskelisten bokstavelig) er med noen av gaveeskene våre, fulle av godsaker. Da er det ikke utenkelig at du også får smake, samtidig som samboeren blir glad og fornøyd!

Glad kvinne åpner gaveeske full av sjokolade

Ikke vær gjerrig!

Du liker jo virkelig ikke den grusomme salatbollen du fikk i gave forrige jul. Så spørsmålet er om den kan fungere som bursdagsgave til en kamerat som strengt tatt har en litt tvilsom interiørsmak? Du har ellers kastet originalemballasjen, men det er ikke et problem som ikke kan løses med en skoeske og litt tape, eller hva? Men vent litt nå. Er du helt sikker på at det ikke var kameraten med tvilsom smak som ga deg salatbollen i utgangspunktet?

For ja, når du er ute etter praktiske gaveløsninger, kan det være fristende å gripe noe du allerede har liggende hjemme. Og joda, i noen få tilfeller er «regifting» en skikkelig god idé. Men da må du være sikker på et par ting først, så her kommer en kort sjekkliste for å finne ut som det er mulig å regifte den salatbollen:

1. Kommer mottakeren til å sette pris på den?
2. Er den hel og i god stand, eller ser den ut som noe du har gravd ut av kjøkkenskapet?
3. Er du helt sikker på at du ikke gir den tilbake til personen som ga den til deg i utgangspunktet?  

Stemmer ikke salatbollen helt inn i denne beskrivelsen? Da har vi rimelige gaver som er morsomme uten å koste skjorta, og som sprer nøyaktig null stemning av «ups, jeg pakket visst inn første og beste ting som jeg er lei av – gratulerer med dagen!»

Gaver

Se alt
Rocketbook Everlast smart notatbok
Fabergé påskeegg
Nya prylar
Kinderegg Maxi
Kinderegg Maxi
199,-
Wally and Whiz vingummi
Wally and Whiz vingummi
Fra
79,-
Made in Denmark
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1026 anmeldelser
Kristine F.
Verifisert kunde

Begge gangene jeg (så langt!) har bestilt fra CoolStuff har pakken ankommet innen forventet leveringstid og vært rimelig greit pakket inn. Ved første bestilling var dessverre et av produktene ødelagt, men da alt annet var i riktig stand og jeg aldri tok kontakt med kundeservice om det, kan jeg ikke belaste CoolStuff eller deres kundeservice med noe nedtrekk i vurderingen for det, og det virker sannsynlig at det rett og slett var en liten feilproduksjon.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Gunnar W.
Verifisert kunde

Rask og bra kundebehandling. Varene var bra innpakket ved ankomst.

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Dere var flinke. Kjøpte en dag og og all gikk fort.

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Stand with Ukraine Hashtag