Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Første Advent-kupp - 25% rabatt på Snug Rug Hoodie ✨

Hvordan takker du for en gave?

Først og fremst handler det om hva du takker for og selvfølgelig hvilket forhold du har til vedkommende. Å sende takkekort og blomster til de ansatte i den lokale matbutikken fordi du har fått lov til å kjøpe mat, er kanskje en smule overdrevet, mens gjestene i bryllupet ditt trolig forventer litt mer enn “takk for at du kom” når de går hjem. Det finnes rett og slett forskjellige måter å si takk på, avhengig av situasjonen. Er du usikker på hvordan du bør takke for en gave du har fått? Fortsett å lese - så skal vi hjelpe deg!

Viktigheten av å si takk på forskjellige måter

Det er en skikkelig fiffig ting med nettopp takknemlighet som vi må tydeliggjøre først takknemligheten er effektiv i flere retninger! Takknemlighet er rett og slett til glede for både mottakeren og giveren, siden den som får en ekte takk er mer tilbøyelig til å vise takknemlighet overfor andre. Hvis du bruker tid på å vise takknemlighet mot folk rundt deg, kan du regne med at mange kommer til å gjøre det samme tilbake. Det blir som en slags pay it forward-greie som er utrolig deilig! For hvem blir ikke litt glad av å høre en takk som kommer fra hjertet, eller å få en symbolsk gave eller snill gest som takk for en vennlig handling?

Personlig Freia Melkehjerter

Si takk for gaven på en passende måte

Hvis du har fått en gave du ikke forventet, er det god, gammeldags tradisjon å takke. Bursdager og julaften regnes ikke inn i denne kategorien, siden det handler om å gi og få som på en måte som oppveier hverandre. Hvis noen har kjøpt en julegave eller bursdagspresang til deg, takker du enkelt og greit ved å kjøpe gjennomtenkte og omtenksomme gaver til den andre også i tillegg til at du selvfølgelig takker hjertelig når du åpner gaven. Men du har kanskje fått en forlovelsesgave, gratulerer med den nye jobben-gave eller en supersøt “jeg liker deg skikkelig godt”-gave? Da kreves det mer tilbake enn bare en klem og en muntlig takk!

Vis takknemlighet med luksuriøse godsaker

De aller fleste setter pris på å få takk sammen med blomster og godsaker! Hos Coolstuff finner du massevis av lekre produkter som passer perfekt når du vil takke med sjokolade eller takke med godteri. Lag en fin kurv med luksuriøse Baileys-trøfler, hjerteformede sjokoladebiter og lekker lakris du kan overlevere neste gang du treffer vedkommende.

Godteri

Se alt  
Wally and Whiz vingummi
Wally and Whiz vingummi
Fra
79,-
Made in Denmark
Salmiakstang Smågodt 1,1 kg
Jelly Belly Gaveeske
Rea
Jelly Belly Gaveeske
Fra
44,50 89,-
50%
Anthon Berg Opera Mints Smågodt 2,5 kg

Overrask med en koselig og rolig tur

Du kan takke for en gave ved å ta med vedkommende på en fin utflukt! Hvorfor ikke pakke piknik-kurven med god mat, noen godsaker og kanskje en flaske vin, og så sette kursen for en park, stranden eller et grøntområde? Hos Coolstuff finner du smarte og praktiske pikniktilbehør til den perfekte utflukten! Hvis både du og den andre personen har en ektefølt kjærlighet for friluftsliv, kan du i stedet ta sikte på villmarken og alt det vidunderlige naturen har å tilby camp ute i naturen med de beste dingsene og tilbehørene, og ta selvfølgelig med deg all mat og alt utstyr selv, så den venn utelukkende kan sette søkelys på nytelsen. Sitt rundt leirbålet, sov under stjernene og kos dere hele kvelden i campingteltene våre.

Softybag

Reis på et morsomt eventyr

Hvis personen du skal takke liker fart og moro, har vi haugevis av tips om ting dere kan finne på sammen! Hvorfor ikke ta turen til havet eller en innsjø for å padle kajakk i en av våre oppblåsbare kajakker? Planlegg en hel dag sammen og ta med god mat hjemmefra. Da kan dere nyte livet og skape fine minner sammen.

Sånn kan du takke elsklingen din for en uventet gave

Truth or dare

Har du en kjæreste, ektemann, kone eller samboer som har overrasket deg med en romantisk gave? Vis din takknemlighet med en lite romantisk gest tilbake! Hvorfor ikke planlegge en koselig datenight med elsklingen, og avslutte med at du gir massasje med et at massasjeapparatene våre? Hvis dere er i et litt friskere humør, tilbyr vi selvfølgelig også de beste sexleketøyene du kan takke partneren din med.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag