Informasjonskapsler
15 % rabatt på all personlig sjokolade
Glad kvinne som gir bort en gave

Ønskeliste 2023 – årets beste tips!

Det skjer ikke ofte at barn har problemer med å sende ønskeliste til julenissen – eller noen annen heller, for den saks skyld. Det er kanskje på tide at vi voksne følger i de små fotsporene og gir slipp på skammen over å levere ut en ønskeliste? De inviterte gjestene dine vil jo helst bruke penger på en gave som blir satt pris på, og du har strengt tatt et ønske om å kunne bruke det du får. Her har vi samlet alle de beste tipsene våre når det gjelder å få struktur på ønskelisten, selvfølgelig med en masse gaver og gavetips for deg som sliter med å komme på noe du ønsker deg. Vi tilbyr massevis av flotte gaver hvis du fyller år, men også gaver til bryllupet, gaver til eksamen og selvfølgelig julegaver og julegavetips.

gavepose, gavekort, send gaver

Hvorfor er egentlig en ønskeliste nødvendig?

Når noen spør hva du ønsker deg, er det enkelt å svare «ikke noe spesielt» eller «ingenting». Men for festgjestene er begge svarene et mareritt! Det er ikke spesielt mange av oss som frivillig møter opp i en bursdagsfeiring uten en eller annen gave, så de aller fleste gjestene kommer uansett til å kjøpe noe til deg. Da er faren ganske stor for å du på finne frem det høflige, men akk så falske, smilet og bruke det hele kvelden. Det er med andre ord en skikkelig smart ting å skrive ønskeliste til jul og bursdag, både for deg selv og for gjestene. Hvis det er snakk om en enda større feiring, som for eksempel konfirmasjon, eksamen eller bryllup, er det nærmest obligatorisk – se for deg at du får femti gaver du ikke har bruk for. Du kommer til å få krampe i den falske smilemuskelen!

Far og datter skriver en ønskeliste

Bursdag og jul – sånn setter du opp en stilig ønskeliste

Julaften og bursdag kommer hvert eneste år, i motsetning til mer spesielle arrangementer som bryllup eller eksamensfeiring. Ønskelisten du skriver til julaften eller fødselsdagen bør derfor følge et litt lavere budsjettnivå enn når du for eksempel skal gifte deg eller ta avsluttende eksamen. Med Coolstuffs smarte ønskeliste-tips kan du enkelt og greit overlevere en tydelig ønskeliste til dama når hun lurer på hva du ønsker deg til bursdagen din, eller en ønskeliste til pappa når han vil vite hva han skal kjøpe til deg til jul.

Liste opp ting du trenger og vil ha

Først må du finne ut om finnes noe du faktisk trenger. Skriv i så fall det helt øverst på listen! Blant teknikkproduktene våre finner du for eksempel en hel haug med smarte ting som kan komme godt med i hverdagen, mens alle de smarte campingproduktene våre kan være gull verd for deg som ofte er ute i naturen. Når du har skrevet opp det du faktisk trenger, kan du begynne å føre opp morsomme gaver eller morsomme julegaver som er mer artige enn nødvendige. Vi tilbyr massevis av julegaver til gutter og menn og julegaver til jenter og kvinner, der alle gavene er smarte, praktiske, morsomme, kule, fine og ikke minst unike. Kanskje et morsomt puslespill i 3D-form, en smart ølvest, en enorm sjokolade eller et nytt selskapsspill til både store og små hadde vært smart å skrive på listen? Det er også lurt å ta en nærmere titt på våre populære leker, gaming-produkter og retroprodukter – benytt anledningen til å ønske deg ting du har hatt lyst på skikkelig lenge!

Glad kvinne åpner gaveeske full av sjokolade

Eksamen – anledningen for en ekstra gjennomtenkt ønskeliste

Har du avsluttende eksamen, eller er det kanskje tid for konfirmasjon? Da må du gjøre en ekstra innsats med ønskelisten! Ved større feiringer som disse vil gjestene trolig gratulere deg skikkelig med gjennomtenkte og fine gaver. Her trenger du heller ikke skamme deg om du ønsker deg noe dyrt – folk rundt deg vil med stor sannsynlighet gå sammen om å betale for en gave du virkelig ønsker deg eller kommer til å få god bruk for.

Tenk på fremtiden

Når du skriver ønskeliste med eksamens- og konfirmasjonsgaver anbefaler vi at du blander nytte og fornøyelse. Voksenlivet ligger tross alt rett rundt hjørnet, så det er ikke lenge til du skal flytte hjemmefra og starte på et liv der du må ta vare på deg selv. Når den tid kommer, vil du være dypt takknemlig over at det var enkelte ting du skrev på ønskelisten!

Glad student

Bland det praktiske med det morsomme

Coolstuff har et stort utvalg av kjøkkentilbehør og kjøkkenprodukter som ikke bare gjør kjøkkenarbeidet enklere, men også både morsommere og mer kreativt. Her finner du alt fra minivaffeljern til smarte vannkokere og episke kaffekrus til ditt første hjem! Ved å ønske deg slike produkter i gave, kan du spare mange av dine egne penger. Når du har skrevet opp noen av de tingene du trenger på ønskelisten, er tiden inne for ting du har lyst på. Vi tilbyr massevis av gaver til gutter og menn samt gaver til jenter og kvinner som garantert kan fortjene en plass på listen. Hva sies om en pakke luksuriøs lakris, en enorm flamingo-luftmadrass eller et morsomt reaksjonsspill til deg og vennene dine?

Gaver etter tema

Se alt
Money Maze
10
Money Maze
139 kr
Smart eggkoker
Smart eggkoker
399 kr
Badebalje for voksne
Cat DoorBell
Cat DoorBell
329 kr

Bryllupsgaver – livets mulighet til å skjemme bort dere selv

Når det er bryllup på gang, får du og partneren din en unik mulighet til å ønske dere skikkelig luksuriøse gaver! Bare husk å skrive listen på en sånn måte at gjestene tydelig forstår hva som er prioritert og hva som ikke er like viktig. Pengebidrag til bryllupsreisen eller morsomme opplevelser er for eksempel veldig populært å skrive høyt på listen. Deretter er det fritt frem å skrive ting dere alltid har ønsket dere, men som dere aldri ville finne på å bruke penger på selv.

Bare det beste er bra nok til that special occasion

Hos Coolstuff finner du massevis av inspirasjon når det gjelder ønskelisten til bryllupsgavene. Du har kanskje alltid ønsket deg en gullrose i 24 karat, en luksuriøs fotbadmaskin med damp eller en nydelig saltstein fra Himalaya? Eller drømmer du og din kommende livspartner om luksuriøse outdoor-produkter som en pop up-vinterhage, en oppblåsbar flåte eller et dritkult telt til biltaket? Du må heller ikke glemme å kjøpe en romantisk gave til din kommende hustru eller ektefelle – det er tross alt tradisjon å gi hverandre en gave den første morgenen som gift. Hvis du vil sparke i gang hvetebrødsdagene sammen med partneren din, anbefaler vi at du klikker hjem noe fra den spennende kategorien sexprodukter! Vi tilbyr også en masse andre koselige gaver som massasjesteiner, varmetepper og deilige innetøfler.

Evighetsroser

3 tips som topper ønskelistene

Noen ganger spiller det ingen rolle hvor mange smarte ønskeliste-ideer du har lest – det er fortsatt helt tomt i hodet på deg når noen spør hva du ønsker deg. Og da tenker du kanskje «Men hva med Coolstuff, da? De må jo være eksperter på dette med ønskelister?!» Ja, det er vi, selvfølgelig! Så her kommer våre tre beste tips på gaver som alltid funker. Produkter som topper ønskelistene til folk, og som dessuten oppfyller et par utrolig viktige punkter: De er både anvendelige og morsomme å få!

1. Sammenleggbar badebalje

  Vårt første tips er en sammenleggbar badebalje. Joda, vi vet – du stikker jo ikke ut og kjøper et badekar i gave til et annet menneske. Det ville vært skikkelig weird. Men en badebalje for voksne er derimot noe helt annet: den kan slås sammen når den ikke er i bruk, den er superpraktisk for deg som har et lite bad og den byr dessuten på det ene avslappende badet etter det andre – snakk om «the gift that keeps on giving»!

  2. Følelseskanne

  Virker badebaljen likevel litt for stor til å fungere som gave? Hvis du ikke vil at prisen på innpakningspapiret skal bli for høy, kan en følelseskanne være et morsomt alternativ. Med sitt uimotståelige smil vil denne kannen forgylle frokosten, kaffepausen og kveldskosen. Når du åpner skapet, er det lett å bryte ut: «Her kommer alle følelsene med det samme!» Følelseskannen er en del av Tassens følelsesservise, så du kan ønske deg flere deler neste gang du skriver ønskeliste. 

  3. Zenkuru kroppspute

  Finnes det en mer avslappende gave enn en god natts søvn? Tvilsomt. Det er trolig derfor Zenkuru kroppspute om og om igjen havner på toppen av landets ønskelister. I tillegg kan giveren av gaven få føle seg skikkelig omsorgsfull når hen overrekker en stor og myk pakke med en kroppspute i – for selv om myke pakker har fått et litt dårlig rykte, blir denne puten garantert satt pris på! 

  Gaver til hvem

  Se alt
  Cat DoorBell
  Cat DoorBell
  329 kr
  Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
  10
  Elastiske skolisser - Spralla
  10
  Tassen følelseslysestake
  Fri frakt over 699,-
  Fri frakt på kjøp over 699,-

  1 - 4 dagers klimakompensert levering

  Unike og gaver til alle på Coolstuff
  Vi er din gavebutikk

  Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

  Enkelt å returnere på Coolstuff
  90 dagers åpent kjøp

  Hvis du angrer deg.

  hande

  Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

  4,6 av 5 stjerner
  1032 anmeldelser
  Stian Ø.
  Verifisert kunde

  Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

  Hege T.
  Verifisert kunde

  Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

  Rune F.
  Verifisert kunde

  Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

  Elin F.
  Verifisert kunde

  Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

  Lars H.
  Verifisert kunde

  Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

  Elin M.
  Verifisert kunde

  Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

  Bjørn K.
  Verifisert kunde

  Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

  Vigdis N.
  Verifisert kunde

  Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

  Richart K.
  Verifisert kunde

  Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

  Emma F.
  Verifisert kunde

  god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

  Sabina S.
  Verifisert kunde

  Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

  Celina R.
  Verifisert kunde

  Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

  Elisabeth H.
  Verifisert kunde

  Super service og spennende utvalg av produkter

  Jeanette S.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering og god informasjon underveis.

  Ivan A.
  Verifisert kunde

  Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

  Linda S.
  Verifisert kunde

  Rask levering, gode produkter. Anbefales!

  Monica Ø.
  Verifisert kunde

  Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

  Kristine E.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering, vare som lovet.

  Camilla G.
  Verifisert kunde

  Super service. Raskt levering.

  Christel T.
  Verifisert kunde

  Rask levering og gode tilbud!

  Stand with Ukraine Hashtag