Informasjonskapsler
Se de kuleste gaveidéene til konfirmanten HER
Såhär skriver du inte ett hälsningskort

Sånn skriver du IKKE gratulasjonskort

Gratulasjonskortet – du vet, det kortet som leveres sammen med gavene – er et nødvendig onde til forskjellige høytider, feiringer og bursdager. Det er din mulighet til å briljere, men hvis du fullstendig mangler talent, er faren stor for at du skjemmer ut både deg selv og mottakeren, for du vet vel at det noen steder er vanlig å lese opp det som står på kortet? Her har vi skrevet om hva du IKKE skal skrive på gratulasjonskortet, og hva du i stedet bør fokusere på.

Glad kvinne åpner et popup-kort med en rose

Til bursdagsbarnet

Bursdager er en spesiell dag – for bursdagsbarnet. For oss andre er faren stor for at veien frem til feiringen preges av angst for anskaffelse av både kort og gave. Fear not – les videre og reduser uroen!

Skriv ikke ...

«Grip dagen! Du blir aldri så ung igjen!» Hvis du ikke har hatt aldersangst før, er den en garantert gjest nå. De fleste vitser om å bli gammel er rett og slett litt ... vel, gamle. Hvis du mot enhver formodning inkluderer en aldersvits, må du legge mye tankevirksomhet bak den – og da er det nok bedre å bruke tiden på å kjøpe en gave til fødselsdagen?

Skriv i stedet ...

Riktig år, riktig navn og riktig dato! Hvis du insisterer på å være morsom, kan du ta en titt på våre gratulasjonskort med forskjellige motiver! Kombiner deretter med en 30-årsgave eller 40-årsgave – velg disse med humor, så bursdagsbarnet slippet en angstfremkallende vits på gratulasjonskortet! 

Vi kan også hjelpe deg med en gave til 18-åringen, men det er nok uoppnåelig å få en av disse til å le. Gled deg over det hvis du klarer å lokke frem et lite rykk i smilebåndet, og overlat spøken til bestevennene.

Glad mann holder opp en gigantisk melkesjokolade som gave

Til det voksne barnet

Når følte du at du var voksen? Allerede da du var tenåring, selvfølgelig! Det er så mange milepæler på veien til å bli voksen at det noen ganger er vanskelig å henge med i svingene. Her kommer tipsene til deg som skal gi bort noe til barnet som er i ferd med å bli voksen!

Sånn skriver du ikke ...

Noe «kult». Vi lover. Idet du prøver å være «kul» blir du kun «cringe». I beste fall er den kule tanten eller onkelen, så det du skriver blir automatisk kult – i verste fall mister du denne statusen. Vi kan trøste deg med at ungen trolig ikke kommer til å ta vare på gratulasjonskortet.

Skriv i stedet ...

«Gratulerer med konfirmasjonen», eller eksamen eller bursdagen. Eller kjøp et kort med ferdige lykkeønskninger på og signer med ditt eget navn. For de unge anbefaler vi ganske enkelt at du legger all energien på gaven i stedet. Heldigvis kan vi hjelpe deg med det, siden vi har samlet en rekke forslag til konfirmasjonsgave til gutter og jenter! Vi har til og med tips til innflyttingsgaver som passer like bra til studenten som det som finnes i kategorien studentgave til både gutter og jenter.

Jentekoser pakket inn i et teppe omgitt av gaver

Til foreldrene

Joda, foreldre skal også ha hilsener og gaver iblant. Selv om både mamma og pappa forsikrer deg om at de elsker deg uansett, så vil du ikke at de skal elske deg på tross av at du skrev noe pinlig på kortet til den halvdårlige gaven.

Skriv ikke ...

«Du er så morsom ... når jeg trenger penger.» Alle vet at barn koster penger, også lenge etter at de fyller 18, men legg pengevitsingen til side hvis dere ikke allerede har en velutviklet pengehumor. Mange foreldre sliter hardt for å kunne gi barna sine alt de vil ha – og selv vil de gjerne ha kjærlighet i stedet for sarkastiske vitser om at penger er det eneste som betyr noe.

Skriv i stedet dette ...

En gratulasjon eller en takk? Alternativene er mange, siden mamma og pappa blir glade av det meste, bare du bruker litt av den verdifulle tiden din på å være sammen med dem. Nyt at du ikke trenger å anstrenge deg så innmari, og ta en titt på kategorien gaver til verdens beste pappa! Hvis du og søsknene dine trenger gaver til verdens beste mamma så har vi det også – we have just the thing!

Glad mann holder en stor gaveeske full av søtsaker og sjokolade

Gave til foreldre

Se alt
Meater trådløst steketermometer
Sjokolade med egen personlig tekst
Fra
249 kr
Kan personaliseres
Personlige sokker med foto - Superhelt
279 kr
Kan personaliseres
Tassen kjempestor og smågal følelsesskål

Til elsklingen din

Enten du skal skrive en liten hilsen til Alle hjerters dag eller bare vil overraske kjæresten med en gave når som helst, finnes det også her «dos and don’ts».

Sånn skriver du ikke ...

«Du er alt for meg, baby» – inkludert min beste venn, min butler, min mamma, mitt søsken, min eks og ... Vent nå litt, hva heter du igjen? Spøk til side. Hvis du skal bruke et kjælenavn på et kort til partneren din, bør det i det minste være et navn som er spesifikt for forholdet deres, og som er noe dere sier eller har sagt til hverandre irl.

Skriv i stedet ...

I det minste «jeg elsker deg» hvis du ikke er personen med romantiske utgytelser på CV-et. Du kan kanskje gi kjæresten en fin gave i stedet for en masse ord? Hvis du vil gi en gave til din kjæreste samboer i en ellers kjedelig hverdag, passer det å skrive noe som «takk for alt du gjør», selv om dette ved første blikk ikke virker mer spesielt enn å være alt for et annet menneske. Men en takk viser at du ser og setter pris på det partneren din gjør, selv om du ikke alltid sier det.

Thanks for the orgasms krus

Til brudeparet

Bryllup er en stor feiring av kjærligheten og skjer (forhåpentligvis?) kun én gang for de to involverte. Gratulasjonskortet bør derfor være minneverdig, og hvem vet om det ikke blir høytlesing av alle gratulasjonene foran slekt og venner.

Sånn skriver du ikke ...

«Roser er røde, fioler er blå. Hvis du ikke vil være gift, er det bare å gå.» Bryllup må være den reneste angst for noen av oss, men det er aldri greit å la det skinne gjennom i gratulasjonene. Hvis du ikke tror på livslang kjærlighet eller ekteskap, er dette ikke den rette anledningen til å påpeke det!

Skriv i stedet ...

Noe enkelt! Har du ikke lyst til å grave i dine egne følelser for å skrive en hilsen fra hjertet? Bare slapp av! Det er bare å holde seg til klassikerne «Gratulerer» og «Med de beste ønsker for all lykke i fremtiden». Deretter satser du heller pengene på en kjærlig gave til bryllupet!

Gaver

Se alt
Meater trådløst steketermometer
Money Maze
10
Money Maze
139 kr
Popcorn Pop-A-Cob Gourmetpopcorn
Badebalje for voksne
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1032 anmeldelser
Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Christel T.
Verifisert kunde

Rask levering og gode tilbud!

Stand with Ukraine Hashtag