Informasjonskapsler
15 % rabatt på all personlig sjokolade
Kvinne gjør yoga utendørs

Topp 5-produkter for å gjøre massasjen unik

I dagens stressende samfunn blir det forventet at vi arbeider og sliter, er sosiale og hyggelige, samtidig som vi skal trene og bevege oss. Vi kjøper gjerne med oss et hav av helseprodukter som på forskjellige måter skal løse problemene våre, men mange av dem innebærer bare enda mer jobb. Det som ofte blir nedprioritert, er kjærlighet og hvile for de ømme musklene våre gjennom massasje! 


Men slett ikke alle har lyst eller tid til å dra til en massasjesalong en gang i månedene for å få knadd musklene sine. Du mener kanskje til og med at massasje ikke er din greie? Nettopp derfor har vi skapt en liste over våre fem ypperste massasjeapparater – alt for å forbedre forholdet ditt til en vond rygg, rynket panne eller slitne føtter! Og vi går gjennom listen fra topp til tå!

Kvinne får massasje

  1. Daglig rengjøring OG massasje

  De aller fleste av oss har en eller annen form for daglig hudpleierutine, og for mange av oss er disse rutinene et nødvendig onde for å prøve å motarbeide tidens tann eller stadig nye kviseutbrudd. Så hvorfor vente? Gjør den daglige rutinen din til ren magi med Zenkuru vibrerende ansiktsbørste! I tillegg til å rengjøre ansiktet for skitt, får du også en koselig massasje på kjøpet, og den vekker cellene til liv med noe annet enn kaffe. 


  Massasje bidrar nemlig til økt blodomløp, noe som gir en masse hyggelige effekter som færre rynker og mer glød. Selv med fine
  lamper og belysning hjemme vil du fra nå av være den som lyser sterkest!

  Vibrerende ansiktsbørste

   2. Roll on, roll off! 

   Vår neste favoritt er en skikkelige lifesaver for alle utrente massører, enten du masserer deg selv, partneren din eller et søsken. Zenkuru massasjeroller kan brukes over hele kroppen, og det enkle, men geniale designet gjør massasjejobben mye enklere. Det er ikke det minste overraskende at den også brukes av profesjonelle massører! Ikke nok med at dette er et hjelpemiddel du kan varme opp eller kjøle ned for ekstra effekt, men du kan til og med fikle med telefonen mens du gir den massasjen du angrer på at du ga bort. 

    

   Gjør massasjerolleren komplett med litt sjokolade og høyttalere så du kan høre favorittpodden og sørge for at alle involverte får en skikkelig deilig kveld – hvem vet, kanskje massasjen kan bli en vane ikke kun én av dere ser frem til?

   Helse er en menneskerett

   Se alt
   Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
   10
   Powerball Max
   Powerball Max
   Fra
   219 kr
   Bakblade 2.0 barberhøvel for ryggen
   Cane Massager - Zenkuru

    3. Hver stol kan bli en massasjestol

     Au, au, au, den pokkers korsryggen som kan få ethvert menneske til å føle seg som en olding. Men frykt ikke, for redningen er her! Eller strengt tatt er redningen på vei når du klikker hjem dette fantastiske produktet: Zenkuru ryggmassasje. Unn deg selv en dyptvirkende 3D-shiatsumassasje som knar hele ryggen, ovenfra og ned. 

      

     Dette fiffige produktet passer til de aller fleste stoler, og du kan faktisk koble den til bilen ved hjelp av den medfølgende adapteren – kan det bli bedre enn det?! Det er likevel et godt råd å ikke la det bli for koselig for deg selv hvis det er du som kjører, men med massasjesetet i passasjersetet er det bare å slappe av og nyte. På den måten kan du kanskje slippe ekstrasjåfører i passasjersetet?

     Kvinne slapper av i en massasjestol

      4. Triggerpunktenes nemesis

      Har du noen gang hørt om en triggerpunktkrok? Eller en massasjekrok? Hvis ikke, så er det jammen på tide! Zenkuru Cane Massager er den snilleste metoden for å ta knekken på muskelknuter som er vonde og forstyrrende. Med sitt futuristiske utseende er det på ingen måte overraskende at den kan gi kroppen din bedre forutsetninger for morgendagen. Massasjekroken har åtte massasjepunkter som hjelper deg med å komme til hver eneste muskel fra forskjellige vinkler for å løsne opp triggerne du har i både kropp og sjel. 


      Du vasker den lett med en klut, og kroken er enkel å oppbevare hvis du vil ha den for deg selv (og det vil du!). Denne massasjekroken er nemlig Løsningen med stor L for alle som vil «klare selv» i stedet for å stole på at andre skal massere. Snakk om kroppspleie på høyeste nivå!

       5. På fri fot

        Et liv uten spenninger! Lad opp med en kopp te, koble til din nye Zenkuru fotmassasje og vær velkommen til himmelen! Føttene har massevis av nerver og muskler som skriker etter tender love and care når dagen går mot natt og du endelig kan slappe av. Med denne maskinen kan du gi dem akkurat det de trenger, siden den har tre forhåndsinnstilte programmer du kan velge mellom, basert på dagsformen. 


        Du trenger ikke engang bekymre deg for lukten som frigjøres etter en hel dag i arbeidsskoene – i tillegg til fotmassasje, finnes det også en funksjon som nøytraliserer dårlig lukt! Denne lille, elskede greia kan derfor erstatte den romantiske fotmassasjen, og dere kan i stedet bruke tiden til å titte på andre romantiske produkter og tips for å få litt inspirasjon når maskinen takknemlig har tatt over dette arbeidet. For dere nyter vel heller litt Baileys-sjokolade enn å kna svette føtter hvis dere får muligheten til å velge?

        Duftlys Klinta

        Hode, skulder, kne og tå

        Dette var våre fem mest supre massasjeprodukter, og vi håper vi har gjort det litt mindre anstrengende for deg å ta vare på hele kroppen din. Har vi gått glipp av noe, eller kjenner du deg igjen i det vi beskriver i denne artikkelen? Glem ikke å bidra med en vurdering av favoritten din, så andre kan finne den og nyte litt ekstra luksus i hjemmets lune arne!

        Finn din massasjestil!

        Se alt
        Cane Massager - Zenkuru
        Ryggmassasje - Zenkuru
        10
        Ryggmassasje - Zenkuru
        1 599 kr
        Massage Gun - Zenkuru
        Massasjekule - Zenkuru
        10
        Fri frakt over 699,-
        Fri frakt på kjøp over 699,-

        1 - 4 dagers klimakompensert levering

        Unike og gaver til alle på Coolstuff
        Vi er din gavebutikk

        Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

        Enkelt å returnere på Coolstuff
        90 dagers åpent kjøp

        Hvis du angrer deg.

        hande

        Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

        4,6 av 5 stjerner
        1032 anmeldelser
        Stian Ø.
        Verifisert kunde

        Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

        Hege T.
        Verifisert kunde

        Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

        Rune F.
        Verifisert kunde

        Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

        Elin F.
        Verifisert kunde

        Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

        Lars H.
        Verifisert kunde

        Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

        Elin M.
        Verifisert kunde

        Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

        Bjørn K.
        Verifisert kunde

        Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

        Vigdis N.
        Verifisert kunde

        Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

        Richart K.
        Verifisert kunde

        Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

        Emma F.
        Verifisert kunde

        god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

        Sabina S.
        Verifisert kunde

        Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

        Celina R.
        Verifisert kunde

        Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

        Elisabeth H.
        Verifisert kunde

        Super service og spennende utvalg av produkter

        Jeanette S.
        Verifisert kunde

        Kjapp levering og god informasjon underveis.

        Ivan A.
        Verifisert kunde

        Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

        Linda S.
        Verifisert kunde

        Rask levering, gode produkter. Anbefales!

        Monica Ø.
        Verifisert kunde

        Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

        Kristine E.
        Verifisert kunde

        Kjapp levering, vare som lovet.

        Camilla G.
        Verifisert kunde

        Super service. Raskt levering.

        Christel T.
        Verifisert kunde

        Rask levering og gode tilbud!

        Stand with Ukraine Hashtag