Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 60% rabatt på Mandolinjern

Fakta om julenissen

Finnes julenissen?

Har Rudolf rød nese? Er snøen hvit? Selvfølgelig finnes julenissen! Hvem ellers står bak julefred og veloverveide gaver? Julenissen er faktisk en av CoolStuffs aller beste venner, og både han og smånissene hans har hjulpet oss med å håndplukke mange av de produktene vi har på lager før jul. Han står dessuten bak mesteparten av magien rundt julen, og alle alvene og vennene hans bidrar selvfølgelig, også.

Når kommer julenissen?

Når julaften nærmer seg og alle barn har gått til sengs, er tiden inne for at julenissen gjør sin entré i hjemmet. Pipene er feid i dagens anledning og de årlige badene er unnagjort. Julenissen er litt sjenert og ønsker å bevare så mye av mystikken rundt seg som mulig. Det er grunnen til at han kommer etter sengetid. Dessuten er det mindre trafikk om natten, så han lettere rekker rundt til alle barn.

Hvor bor julenissen?

Vi har lovet å holde julenissens nøyaktige adresse hemmelig. Nå før jul har de så mye å drive på med at de rett og slett ikke har tid til besøk. Hvis du har mulighet til å besøke ham senere på året, kan vi anbefale en tur til Nordpolen. Kontakt ditt lokale reisebyrå, så fikser de sikkert en dagstur for deg. Derimot er det mulig å finne nissens verksteder rundt omkring i verden, og mange barn får også mulighet til å hjelpe julenissen og smånissene hans i perioden frem til den mest stressende tiden på året.

Hvor kommer julenissen fra?

Vår rødkledde venn stammer fra en lang rekke julenisser, for dette er selvfølgelig et yrke som går i arv. De første julenissene har spredd juleglede i de norske hjem i flere hundre år, og allerede i gamle skrifter finner vi notiser om hvordan han kom gående gjennom snøen til våre forfedres hus og hytter når det nærmet seg jul. Julenissen har selvfølgelig oppgradert kjøretøyet sitt, og den raske sleden raser lynkjapt rundt hele jorden. Hvis du også ønsker å komme i skikkelig julestemning, anbefaler vi en kledelig drakt til din egen transport, så fraktes du raskere enn lynet over de snødekkede veiene.

Hvordan rekker julenissen alt?

Vår rødkledde, skjeggete venn har mange smånisser og alver som har kontroll på timeplanen hans, men som også tar mye av grovarbeidet. Bak enhver fremgangsrik mann står det som kjent en like fremgangsrik kvinne, og i dette tilfellet er det snakk om nissemor. Hun fikser alt det administrative for ektemannen sin. Alt fra rutetider til selve ruten planlegges gjennom hele året for å effektivisere den store dagen. Det går også rykter om at det finnes frivillige personer som stiller opp i julehelgen for å avlaste julenissen, gjerne kledd i en koselig drakt som ved første øyekast ligner ganske mye på den røde drakten julenissen selv bruker.

Julenissens hjelpere

Siden julen er en stressende tid, trenger julenissen masse hjelp for å rekke alle oppgavene sine. Vi kjenner alle til julenissens smånisser og alver som gjennom hele desember er opptatt med å lage, pakke inn og sørge for at gavene distribueres til alle de snille barna i hele verden. Så har vi selvfølgelig alle julenissens reinsdyr, som sørger for at han lynraskt kan reise rundt hele jorden for å gjøre alle barn glade på morgenen julaften. Glem ikke å sette ut noe spiselig til både julenissen og reinsdyrene hans (tips – reinsdyr liker gulrøtter og julenissen foretrekker småkaker og et glass iskald melk, selvfølgelig. Eller hvorfor ikke en leskende lager til nisseluen?).

Kom i stemning

Det er få høytider som er så stemningsfulle som julen. God mat, familie og venner samles, gaver skal åpnes og ikke å forglemme – all julemusikken! Skap din egen kosestemning med musikk og la julen komme.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag