Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 40% rabatt på stor Sjokoladefontene
 Coolstuff-logo med solbriller, regnbue og ball rundt

25 sykt morsomme leker for ungdommer og voksne

Til våre spill

Den som slutter å leke, slutter å leve. Selv om voksne ikke leker rolleleker på samme måte som barna gjør (i hvert fall ikke alle voksne), så er det liten tvil om at vi i høyeste grad fortsatt leker. Til jul eller midtsommerfesten insisterer vi på å leke, og når vi møter noen vi kjenner på butikken, later vi som om vi ikke ser vedkommende. Føler du at det er på tide å løfte nivået på lekingen din? Så les videre!

Morsomme innendørsleker for voksne

La oss starte innendørs med noen litt rolige leker! Mange av dem kan selvfølgelig også lekes på terrassen eller uteplassen hvis det er pent vær. By på en kaffetår i et av de fine krusene og koppene våre, and let the games begin!

1. Gjett introen

Spill introen til en låt og la deltakerne gjette hvilken artist og låt det er. Del ut ett poeng for hvert riktig svar, både for artist og låt. Dere må bestemme selv hvordan svarene skal avgis: deltakerne kan enten skrike ut navnet sitt eller reise seg opp når de kan svaret. Hvis dere velger det første svaralternativet, bør dere nok være sikre på at den lydfølsomme naboen er bortreist.

2. Gal-i-panna

Alle deltakerne starter med å skrive navnet på en kjent person på en lapp, for så å tape lappen fast i pannen til personen som sitter til høyre for deg. Deretter er det på tide å finne ut hvem du selv er, kun ved hjelp av ja- og nei-spørsmål til resten av gjengen. Gå rundt hele laget og la alle stille ett spørsmål for hver omgang! Den som først gjetter riktig, vinner.

Brettspill

Se alt  
EXIT: The Game-julekalender
Nya prylar
Trivial Pursuit Friends
Trivial Pursuit Harry Potter
EXIT
EXIT
199,-
Made in Germany

3. Trekamp med enkle, men unike spill

Dra i gang flere finurlige leker for de voksne ved bordet. Hvis du vil slippe forberedelsene – og også slippe å reise deg fra bordet – passer det perfekt å satse på en morsom trekamp med spørrespill, kortspill og kortstokker fra Coolstuff.

4. To løgner og én sannhet

Trenger du noen morsomme «bli kjent-leker» for voksne? La alle deltakerne skrive opp én sannhet og to løgner om seg selv. Gå deretter laget rundt og gjett på hverandres påstander! Leken fører garantert til latter og morsomme diskusjoner.

to personer som spiller Harry Potter Trivia-quizen

Villere utendørsleker for voksne

Når solen begynner å varme i hagen, anbefaler vi at du tar lekingen med utendørs i stedet! Da blir det mulig å satse på litt villere leker som krever mer plass – her får du seks eksempler på kjempeartige leker til både hverdag og fest.

5. Trekamp med utendørsspill

Trekamp er nøkkelen til latterkrampe! I hvert fall hvis du velger å involvere spill og leketilbehør fra Coolstuffs utvalg av utendørsleker. Her finner du massevis av morsomme kastespill, men også en enorm utendørs-yatzy og fotballkrokket. Du finner også et komplett sett med leker med klassiske trekamputfordringer!

6. Vannlek

Coolstuff tilbyr massevis av morsomme vannleker som kan forvandle hagen til et episk vannland for både store og små – her kan du klikke hjem oppblåsbare dyr som spruter vann, kule vannrutsjebaner og komplette vannparker

7. Mölkky

Coolstuff tilbyr galaksens beste og morsomste spill! Det finske kubbespillet Mölkky har tolv nummererte kjegler som du skal prøve å treffe. Når du har klart å vippe en overende, får du like mange poeng som det står på kjeglen. Hvis du slår ned mer enn én, får du like mange poeng som antall kjegler du har slått ned. Den første til nøyaktig 50 poeng er vinneren!

Fire personer som leker Mölkky utendørs

8. Kle av toalettrullen

Gi hver deltaker hver sin toalettrull. Når startsignalet lyder, skal hver deltaker få alt papiret av rullet så fort som mulig. Når man er ferdig, roper man nettopp det – selvfølgelig gjennom rullen.

9. Limbo

Til denne klassiske leken kreves det en lang pinne og to menneskelige holdere, eller et ferdig limbo-oppsett fra Coolstuff. Deltakernes oppgave er å gå under pinnen ved å lene seg bakover, og selvfølgelig uten å komme borti den. For hver omgang blir pinnen senket en liten anelse. Du er ute av spillet hvis du kommer borti pinnen eller setter hendene i bakken!

10. Unngå veggen

Her får én person om gangen bind for øynene og blir plassert ca. 5 meter fra en vegg med hendene bak på ryggen. Personen skal så rygge så langt tilbake som mulig, men uten å komme borti veggen! Den som kommer nærmest uten å berøre veggen er vinneren.

Lek og Spill

Se alt  
Slackers Ninja Line klatrebane
EXIT: The Game-julekalender
Nya prylar
Puslespillkalender (1000 biter)

Morsomme festleker for voksne

Trenger du lekeinspirasjon til neste fest? Her har vi samlet de aller beste tipsene om festleker med alkohol! Husk å klikke hjem tilbehør til alkoholen og selvfølgelig festpynt og festdekorasjoner  fra Coolstuff. Vi tilbyr også massevis av tilbehør til drinker og baren samt andre partygreier og tilbehør til festen!

11. Tipperunde

Arranger en tipperunde med spørsmål som «hvem vinner trekampen» eller «hvem blir fullest av beer pong»? La gjestene rett og slett tippe på hva som skjer, og på slutten av kvelden får vinneren en fin premie!

12.  Beer Pong

En udødelig festlek som knapt trenger nærmere forklaring. Du kan selvfølgelig finne et komplett oppsett hos Coolstuff, blant alle de andre morsomme partyspill til festen!

13. Prosecco Pong

Samme greia, bare for festgjengen som foretrekker bobler!

To glass som skåler

14. Parleken

Hvem er det mest sannsynlig forsover seg? Ikke dusje på en uke? Stalke et annet menneske? For hver påstand som sies, må alle deltakerne peke på en annen deltaker. Den som får flest fingre rettet mot seg, må drikke.

15. Drunk or a kid?

Gå laget rundt og la hver deltaker fortelle om en merkelig hendelse, enten fra den gangen de var små eller en gang de var skikkelig fulle. Deretter må resten av festgjengen gjette! Alle rette svar får ett poeng (hvis dere gjør det til en konkurranse).

16. Stå i riktig rekkefølge

Festleker for voksne med oppdrag er alltid gøy! Denne leken passer perfekt i større festligheter, der folk ikke kjenner hverandre så godt. Hvert lag trenger minst fem deltakere. Oppgaven er å stille seg i riktig rekkefølge ut fra de instruksjonene du leser opp – for  eksempel lengst til kortest, eldst til yngst.

Drinker og bartilbehør

Se alt  
Lag din egen Prosecco-kalender
Vinylplater glassunderlag 4-pakning
Fizzics Draftpour tappetårn

17. Dette visste dere ikke om meg

Her skal hver gjest skrive en hemmelig og morsom opplysning om seg selv på en lapp. Lappene leses deretter opp høyt, og så må alle gjestene prøve å gjette hvem lappen handler om. Den som gjetter feil, må drikke!

18. Trekamp med syke spill

Hvis det først skal være fest, skal det duellspillene Boob Battle eller Cock Fighting gjennomføres! Klikk hjem de sjukeste spillere fra utvalget vårt av moroartikler og le dere halvt i hjel på vorspielet.

19. Charades i to omganger

Charades er aldri feil! For å gjøre det ekstra moro kan dere dra i gang to omganger – start med vanlige charades, før dere samler sammen lappene igjen til neste omgang. Nå får dere kun lage lyd og ansiktsuttrykk for å beskrive det som står på lappen! Siden dere allerede vet hva som står på alle lappene, er det trolig ganske enkelt å gjette. Det viktigste er kanskje at det er utrolig morsomt å se på og lytte til!

Person som sitter i en lenestol utendørs Softybag

20.  Hviskeleken

Mange av de lekene du likte som barn, kommer du til å elske på voksenfesten! Etter noen drinker gir hviskeleken garantert noen temmelig sjuke setninger og flere latterkramper.

21. Temaleken

Bestem forskjellige temaer, som for eksempel bilmerker, matretter eller sminkeprodukter. Gå laget rundt og la alle festdeltakerne nevne ett produkt som passer inn i kategorien. For langsom? Så er det på tide å drikke.

22. Musikk-quiz med Google Translate

Del gjestene inn i lag og utnevn en gamemaster som styrer Google Translate. Kopier inn en engelsk låttekst og oversett til norsk (eller omvendt) og spill så teksten høyt for alle. Laget som først gjetter riktig, får poeng!

Høyttalere & Hodetelefoner

Se alt  
Hodetelefon for søvn - SleepPhones
Sleep Sound Machine - Zenkuru
Airpod-etui filmkarakterer
10
Rock On hodetelefonholder

23. Pandoras eske

Har du sett Paradise Hotel? Så vet du hva som gjelder her! La alle festgjestene skrive sære, sjuke og spennende spørsmål til hverandre, helt anonymt. Samle alle lappene i en eske. Trekk én og én lapp og nyt den lett merkelige, men samtidig sjukt artige stemningen som oppstår når spørsmålene skal besvares.

24. Oppdrag hele kvelden

Gi hver gjest en liten lapp idet de ankommer festen. På lappen er det skrevet et morsomt oppdrag som vedkommende må gjennomføre i løpet av kvelden – kanskje med en god drink som belønning. Vær ikke redd for å skrive pinlige og sære oppdrag!

25. Har du alibi?

Her skal alle deltakerne skrive ned så merkelige spørsmål som mulig på forskjellige lapper. Når en påstand senere leses opp, må alle deltakerne komme med en bortforklaring i løpet av fem sekunder – men du får kun gi ett svar på to ord som starter med initialene i navnet ditt. På spørsmålet «Hvorfor inviterte du meg ikke med på puddelutstillingen din?» kan Børge Svensen for eksempel svare: «Best sånn.» Den som ikke svarer i løpet av fem sekunder, må drikke!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag