Informasjonskapsler
barn og mor leste et brev på morsdagen

5 måter å sette pris på mamma på morsdag

Det er snart morsdag! Morsdag er alle mødres andre bursdag, så hvis den forrige gaven til henne ble litt sånn halvbra, er denne dagen en ny sjanse! 

Eller har du behov for å vinne svigermors gunst? Sannheten er at uavhengig om du har verdens beste svigermor eller blir litt mørkeredd ved tanken på å tilbringe fem minutter alene med kvinnen, så er det eneste rette å sette pris på henne også på morsdagen. Hun har tross alt født og oppdratt partneren din, så det du kan gjøre er å kjøpe en gave til svigermor som takk. Frykt ikke – les videre hvis det virker som en uoverkommelig oppgave! We got your back!

Vent, er partneren din også en mamma? Så bør du sette pris på henne også! For det er dessverre ditt ansvar å sørge for at ungen har en gave til mamma. Det er en medforelders forbannede plikt. For let’s face it: barna dine har kun kontanter de får av deg, OG de lærer seg å vise takknemlighet gjennom at du viser dem hvordan. Så start i dag, start nå! Har du allerede en liste over potensielle gaver, eller trenger du litt inspirasjon til en fin gave til henne?

Uavhengig av familiesituasjonen din, byr vi her på 5 måter du kan sette pris på mammaene i livet ditt på!

kvinne i rød genser med solbriller

Gi mamma noe personlig

For mamma er faktisk en person med egne interesser. Tittelen «mamma» bidrar ofte til at vi glemmer personen bak, mamma, ikke sant? For mammaer ar alltid der, klare til å hjelpe, støtte og klemme som bare mammaer kan når vi trenger det. Morsdag er din mulighet til å vende fokus fra deg til henne, så hvorfor ikke skape en personlig stund for bare dere to? 

Det finnes massevis av alternativer, avhengig av hvordan dere liker å være sammen! Vil du gi plass til en hyggelig prat eller kanskje se film sammen? Velg blant alle mulige former for sjokolade og gjør komplett med et fint kort der du setter av en time eller to med mamsen for bare dere to.

kvinne med flere freia sjokoladebokser

Litt luksus i hverdagen

Mammaen din har trolig arbeidet døgnet rundt for at du skal bli en vettig person som har det bra. Med andre ord har moderen gjort seg fortjent til litt ekstra luksus! 

Og nei, det er ikke nødvendig å invitere henne på dyrt spa. Vet du hvor mange forskjellige typer massasjeapparater du kan velge mellom, og som kvinnen i ditt liv kan ha hjemme og bruke når som helst? I verste fall må du hjelpe henne, så choose wisely!

Er ikke massasje greia? Ta en titt på våre andre luksuriøse gaver – vi lover, det er noe der for alle! Poenget her er å fokusere på hvordan du skal kunne gi mamma litt luksus i hverdagen som takk for alt hun har gjort for deg.

Luksus-gaver

Se alt
Hengende telt - Outlust
Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
Haupt Lakrits Fucking Fabulous
Haupt Lakrits Fucking Fabulous
139,-
Made in Sweden
Flytende høyttaler - Bestway MusicWave
Rea

En god latter

Finnes det noe bedre enn å få en annen til å le? Det innebærer likevel ikke at du skal finne på dine egne vitser og tvinge henne til å holde ut en time med amatørshowet ditt. Men ta for eksempel en titt på utvalget vårt av fine og morsomme krus! Bare ikke velg noe i stil med «Thanks for all the orgasms» – det kan bli litt for merkelig for alle rundt bordet ...

Thanks for the orgasms krus

Godteri – det sikre kortet

Med mindre mamma ikke spiser sukker, er godteri alltid en god gave. Men som alle vet er ikke godteri den aller mest personlige gaven. Vårt tips er derfor at du dropper å kjøpe en pose smågodt i nærmeste matbutikk, men i stedet klikker deg inn på godteriet vårt! Smaken er den samme HVIS du klarer å finne det vi tilbyr i din lokale matbutikk, men vi pakker det i et mye mer gavevennlig og personlig format. Så legg et par ekstra kroner på å få mamma til å føle seg spesiell på dagen sin, og dropp godteriet hun allerede har kjøpt til seg selv til TV-kvelden.

lakritsfabriken Loveville

Kjærlighet og hygge

If all else fails, eller bare ikke føles riktig, finnes det en siste måte å sette pris på mamma: gjennom kjærlighet og hygge. Dette er kanskje det mest klisjéfylte forslaget av alle, men vet du hva? Klisjeer er klisjeer, nettopp fordi de funker! Og mammaen din elsker deg og du elsker mammaen din. Dere har antakelig allerede hatt millioner av hyggelige stunder sammen, i det minste da du var liten. Det er stor sannsynlighet for at mammaen din savner disse stundene, mens du knapt husker halvparten av dem. Så gi mamma noe fra vårt tema koselige gaver – der finner du alt fra lys du kan lage selv til deilige katteputer som hun kan klemme når hun savner deg som aller mest!

Morsdagsgave

Se alt
Trådløs håndstøvsuger - Vooni
Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
Hodetelefon for søvn - SleepPhones
Bærbar hengekøye
Rea
Bærbar hengekøye
699,30 999,-
30%
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag