Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Når er det morsdag 2023?

Våra morsdag produkter

Hvilken dag er morsdag?

Det er så enkelt som andre søndagen i februar. Hvert år. Da er tiden kommer for å vise husets mor hvor mye du elsker henne og hvor stor omtanke som er lagt ned for å finne en god gave til henne. Hva sier man på morsdagen? Gratulerer er faktisk ikke nok. Si i stedet at du elsker henne, at du setter pris på alt hun gjør og at hele denne dagen er tilegnet henne. Gjør det hun har lyst til å gjøre, spis det hun vil spise og overøs henne med komplimenter, kjærlighet og omtanke. Når er det morsdag 2023? Den andre søndagen i februar faller i år på 11. februar, så sett en ring rundt datoen i kalenderen og start planleggingen.

Fakta om morsdag

Uansett når på året det er, er det viktig å vise at du setter pris på mamma. Men det finnes en spesiell dag da kun mamma har hovedrollen, og da hun fortjener ekstra mye oppmerksomhet. Det er faktisk lovpålagt (OK, det der var kanskje ikke helt sant, men det er kjempeviktig!), og sånn har det vært i over hundre år. Hvilken dato faller morsdag på? Og hvordan skal du gå frem for å vise din kjærlighet og omtanke for kvinnen som ga deg livet? Coolstuff har selvfølgelig de aller beste tipsene!

Kvinna och mamma på turkos bakgrund som är glad över presenten hon fått

Hvorfor feirer vi morsdag?

Morsdagsgaver har en historie som strekker seg helt tilbake til 1919. Etter første verdenskrig skulle landet gjenoppbygges, og det innebar at ideen om kjernefamilien ble selve definisjonen av awesomeness. I 1920 ble det til og med gitt ut et hefte som oppmuntret landets familier til å feire morsdag på riktig måte. Det var ikke bare morsdagsgaver som skulle på plass. Flagget skulle heises, barna skulle synge for mamma med sine vakreste stemmer og på kvelden vanket det til og med festligheter til hennes ære. Mamma skulle selvfølgelig få fri fra husarbeidet i så stor utstrekning som mulig.

Er det kun mamma som skal feires?

De senere årene er det blitt stadig mer vanlig å feire alle mødrene i familien. Det betyr at du først og fremst må fikse en gave til mamma, men at det også er smart å få på plass en gave til mormor, gave til søster eller gave til farmor. Det kommer selvfølgelig helt an på hvordan tradisjonene ser ut i familien din! Det er også viktig å huske at blod ikke alltid er tykkere enn vann – finnes det en annen kvinne i livet ditt som er som er mor for deg? En gave til svigermor på morsdagen vil med stor sannsynlighet føre til lykkelige gledestårer. Hvis du har små barn, er det viktig å hjelpe dem med morsdagsfeiringen. Ta en titt på utvalget vårt og finn en gave til kjæresten eller gave til samboeren som du kan gi på vegne av barna.

Rose Bear

Hva kan man gi moren sin på morsdagen?

Føles det som en uoverkommelig oppgave å finne den perfekte gaven til mamma? Don’t worry – hos Coolstuff finner du en lang rekke omtenksomme, morsomme, smarte og fine gaver som passer perfekt til morsdag. Så hva skal man kjøpe til morsdagen? Det kommer helt an på hva slags interesser og preferanser hun har, så sørg for å klikke hjem noe som passer nettopp din mamma som hånd i hanske!

Skikkelig luksuriøse godsaker

Er mamma svak for sjokolade, lakris eller noe annet godt som de høyere maktene har velsignet menneskeheten med? Da passer det perfekt å overrekke en pakke eller kanskje en hel kurv – med godsaker som er litt bedre og mer luksuriøst enn godteriet fra matbutikken. Hos Coolstuff finner du trøfler à la Baileys og The Famous Grouse, store sjokoladeesker til sjokoladeelskeren og den aller fineste lakrisen som kan kjøpes for penger (synes i hvert fall vi).

Korg fylld av choklad, godis och en röd ros till mamma

Gode produkter til kropp og hode

En elsket, kjærlig mamma skal aldri måtte slite med vond rygg, frosne føtter eller dårlig søvn. Så hvorfor ikke gi en gave som tydelig viser at du bryr deg om hvordan hun har det? Coolstuff byr på en lang rekke deilige massasjeapparater for både nakken, føttene og ryggen, men også varmetepper, tyngdetepper og kroppsputer som tar vare på mamma akkurat sånn hun fortjener.

Helse & Massasje

Se alt  
Powerball Max
Powerball Max
Fra
219,-
LED-fotball - KanJam Illuminate
Nakkemasserer
10
Hodetelefon for søvn - SleepPhones

Noe moro til den store interessen hennes

Er mamma aldri så glad som når hun har brukt hele dagen ute i den elskede hagen sin? Klikk hjem noen unike hageprodukter av høy kvalitet til henne. Eller har hun kanskje fått opp øynene for friluftslivet? Overrask henne med et nytt telt, en bærbar espressomaskin eller en bærbar dusj som varmes opp av solens stråler! Uansett hva mamma brenner for, kan du være helt sikker på å finne noe smart, morsomt og annerledes i sortimentet vårt.

Glad  mamma utomhus som åker skateboard med sitt barn

Noe smart hun aldri ville kjøpt selv

Coolstuff er (selvutnevnte) eksperter når det gjelder smarte produkter! Sortimentet vårt inneholder massevis av ting som gjør livet enklere, og samtidig også litt morsommere. Denne typen ting passer perfekt å gi bort som gave! Hvis moren din sjelden unner seg ting som gjør dagen litt bedre, er det på høy tid å kjøpe det til henne og gi det som en gave. Det kan være alt fra kule kjøkkenmaskiner for å lette mammas bakeinteresse, et smart wake up-light til moren som ikke har så lett for å våkne om morgenen, eller en stor voksen-badebalje til en mor som alltid har ønsket seg et badekar.

Morsdag

Se alt  
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
802 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Stefan W.
Verifisert kunde

Har mye rart, unaturlig, unikt og sjeldne ting i butikken, som gjør det morsomt å browse butikken.

Åse A.
Verifisert kunde

Mye å velge imellom i vareutvalget. Enkelt å bestille. Hurtig ekspedering.

Lise S.
Verifisert kunde

Er fornøyd med dere, har handlet flere varer herfra å har vært fornøyd.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Stian Ø.
Verifisert kunde

Enkelt og rask bestilling, nesten like rask levering!

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Mia L.
Verifisert kunde

God service og rask levering.⭐️

Stand with Ukraine Hashtag