Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!

Når er det morsdag 2025?

Våra morsdag produkter

Hvilken dag er morsdag?

Det er så enkelt som andre søndagen i februar. Hvert år. Da er tiden kommer for å vise husets mor hvor mye du elsker henne og hvor stor omtanke som er lagt ned for å finne en god gave til henne. Hva sier man på morsdagen? Gratulerer er faktisk ikke nok. Si i stedet at du elsker henne, at du setter pris på alt hun gjør og at hele denne dagen er tilegnet henne. Gjør det hun har lyst til å gjøre, spis det hun vil spise og overøs henne med komplimenter, kjærlighet og omtanke. Når er det morsdag 2025? Den andre søndagen i februar faller i år på 9. februar, så sett en ring rundt datoen i kalenderen og start planleggingen.

Fakta om morsdag

Uansett når på året det er, er det viktig å vise at du setter pris på mamma. Men det finnes en spesiell dag da kun mamma har hovedrollen, og da hun fortjener ekstra mye oppmerksomhet. Det er faktisk lovpålagt (OK, det der var kanskje ikke helt sant, men det er kjempeviktig!), og sånn har det vært i over hundre år. Hvilken dato faller morsdag på? Og hvordan skal du gå frem for å vise din kjærlighet og omtanke for kvinnen som ga deg livet? Coolstuff har selvfølgelig de aller beste tipsene!

Kvinna och mamma på turkos bakgrund som är glad över presenten hon fått

Hvorfor feirer vi morsdag?

Morsdagsgaver har en historie som strekker seg helt tilbake til 1919. Etter første verdenskrig skulle landet gjenoppbygges, og det innebar at ideen om kjernefamilien ble selve definisjonen av awesomeness. I 1920 ble det til og med gitt ut et hefte som oppmuntret landets familier til å feire morsdag på riktig måte. Det var ikke bare morsdagsgaver som skulle på plass. Flagget skulle heises, barna skulle synge for mamma med sine vakreste stemmer og på kvelden vanket det til og med festligheter til hennes ære. Mamma skulle selvfølgelig få fri fra husarbeidet i så stor utstrekning som mulig.

Er det kun mamma som skal feires?

De senere årene er det blitt stadig mer vanlig å feire alle mødrene i familien. Det betyr at du først og fremst må fikse en gave til mamma, men at det også er smart å få på plass en gave til mormor, gave til søster eller gave til farmor. Det kommer selvfølgelig helt an på hvordan tradisjonene ser ut i familien din! Det er også viktig å huske at blod ikke alltid er tykkere enn vann – finnes det en annen kvinne i livet ditt som er som er mor for deg? En gave til svigermor på morsdagen vil med stor sannsynlighet føre til lykkelige gledestårer. Hvis du har små barn, er det viktig å hjelpe dem med morsdagsfeiringen. Ta en titt på utvalget vårt og finn en gave til kjæresten eller gave til samboeren som du kan gi på vegne av barna.

Rose Bear

Hva kan man gi moren sin på morsdagen?

Føles det som en uoverkommelig oppgave å finne den perfekte gaven til mamma? Don’t worry – hos Coolstuff finner du en lang rekke omtenksomme, morsomme, smarte og fine gaver som passer perfekt til morsdag. Så hva skal man kjøpe til morsdagen? Det kommer helt an på hva slags interesser og preferanser hun har, så sørg for å klikke hjem noe som passer nettopp din mamma som hånd i hanske!

Skikkelig luksuriøse godsaker

Er mamma svak for sjokolade, lakris eller noe annet godt som de høyere maktene har velsignet menneskeheten med? Da passer det perfekt å overrekke en pakke eller kanskje en hel kurv – med godsaker som er litt bedre og mer luksuriøst enn godteriet fra matbutikken. Hos Coolstuff finner du trøfler à la Baileys og The Famous Grouse, store sjokoladeesker til sjokoladeelskeren og den aller fineste lakrisen som kan kjøpes for penger (synes i hvert fall vi).

Korg fylld av choklad, godis och en röd ros till mamma

Gode produkter til kropp og hode

En elsket, kjærlig mamma skal aldri måtte slite med vond rygg, frosne føtter eller dårlig søvn. Så hvorfor ikke gi en gave som tydelig viser at du bryr deg om hvordan hun har det? Coolstuff byr på en lang rekke deilige massasjeapparater for både nakken, føttene og ryggen, men også varmetepper, tyngdetepper og kroppsputer som tar vare på mamma akkurat sånn hun fortjener.

Helse & Massasje

Se alt
Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
Sammenleggbart fotbad - Zenkuru
Vektdyne - Zenkuru
Vektdyne - Zenkuru
Fra
875,-
Squatty Potty Original

Noe moro til den store interessen hennes

Er mamma aldri så glad som når hun har brukt hele dagen ute i den elskede hagen sin? Klikk hjem noen unike hageprodukter av høy kvalitet til henne. Eller har hun kanskje fått opp øynene for friluftslivet? Overrask henne med et nytt telt, en bærbar espressomaskin eller en bærbar dusj som varmes opp av solens stråler! Uansett hva mamma brenner for, kan du være helt sikker på å finne noe smart, morsomt og annerledes i sortimentet vårt.

Glad  mamma utomhus som åker skateboard med sitt barn

Noe smart hun aldri ville kjøpt selv

Coolstuff er (selvutnevnte) eksperter når det gjelder smarte produkter! Sortimentet vårt inneholder massevis av ting som gjør livet enklere, og samtidig også litt morsommere. Denne typen ting passer perfekt å gi bort som gave! Hvis moren din sjelden unner seg ting som gjør dagen litt bedre, er det på høy tid å kjøpe det til henne og gi det som en gave. Det kan være alt fra kule kjøkkenmaskiner for å lette mammas bakeinteresse, et smart wake up-light til moren som ikke har så lett for å våkne om morgenen, eller en stor voksen-badebalje til en mor som alltid har ønsket seg et badekar.

Morsdag

Se alt
Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
Sammenleggbart fotbad - Zenkuru
Tassen følelsesskåler Medium
Tassen følelsesskåler Medium
229,-
Made in Germany
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag