Informasjonskapsler
TILBUD: Badeball for kun 5 kr!
Happy man coolstuff logo og solbriller

Få maks ut av sommerens strandliv

Sommer, sol, hav og sandstrand ... og selvfølgelig masse å bære på. Det er ikke bare-bare å ta «en tur på stranden». Alle som elsker å grave seg ned i sanden en hel dag, vet også hvor mye planlegging og pakking som må til. Enten du velger å reise helt alene, eller om du tar med venner og familie, er det en del ting du trenger for å gjøre turen utholdelig. For ingen drar vel på stranden for å være der en time. Altså, greit nok, hvis du bor på stranden ... men du trenger likevel å pakke for å unngå å få hele sandstranden inn i huset. Så uansett hvordan du bor og hvor mange dere er: Dere trenger en gjennomarbeidet plan. La oss ta en titt på hvordan dere får maks ut av sommerens strandliv.

To personer på en strand med en stor parasoll

1. Oppbevar matpakken på beste mulige måte

En dag på stranden uten matpakke er som en fisk uten vann. Dere kommer til å holde ut i rundt 30 minutter før en eller annen i selskapet klager på sult eller tørst. Når du har fått satt deg godt ned i sanden, har du nemlig ikke noe lyst til å bevege deg mer enn absolutt nødvendig i området rundt den hellige plassen. Et hot tips er å investere i en skikkelig god strandveske for å få med deg alt det du trenger, som for eksempel pikniktilbehør. Husk å velge mat og snacks som ikke krever altfor mye innsats og energi å lage, og gjør det gjerne helt ferdig hjemme før dere drar. Del opp vannmelonen på kjøkkenet og smør brødskivene ferdig før dere drar til stranden. Da fjerner du til og med risikoen for knasende sand mellom tennene. Glem for all del ikke snacksen. Det MÅ man ha med jevne mellomrom.

2. Gjør det behagelig

Det skal være behagelig å bosette seg på stranden en hel dag. De fleste husker å pakke med seg solstoler og en parasoll, men det er lett å glemme forskjellige strandhåndklær. Vi mener bestemt at man må ha med seg minst tre håndklær. Ja, tre stykker. Ett til å ligge på, ett til å tørke seg med og ett til å trekke over hodet når du skal ta den obligatoriske formiddagshvilen.

Sommer

Se alt
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
Spikeball Pro-spill
Pop up-telt med campingtoalett - Outlust
Kajakk til en person - Intex Challenger K1

3. Glem for all del ikke badelekene

Alle vet at man trenger badeleker for å bade. Nå tenker vi ikke på de små, gule badeendene man har i badekaret (jo, det har man!), men bademadrasser og baderinger som løfter badingen til et helt nytt nivå. Hvis dere er heldige får dere også tilgang til en motorbåt og et tau, og da kan dere virkelig surfe rundt på bølgene. Se for deg at du dundrer av gårde på en enorm enhjørning etter en motorbåt. Høres kult ut, ikke sant? Hvis mangler en kul kompis med motorbåt, er det ingen grunn til å henge med hodet. Det er fortsatt mulig å ha det gøy med badeleker. Spesielt hvis du legger til badetilbehør og vannleker. Du kan finne på massevis av pranks og utfordre selskapet med konkurranser du har funnet på selv.

Fire personer på en stor flåte

4. Strandleker for å ha det gøy på land, også!

Det er faktisk grenser for å hvor lenge du kan ligge i de blå bølgene før du selv blir like blå som bølgene! Og etter den obligatoriske formiddagsblunden, begynner kanskje rastløsheten å spre seg i armer og bein? Da er det fint å ha tatt med noen sommerprodukter, som sommerleker og en høyttaler. Så er saken biff. Opp og beveg beina, grav hverandre ned i sanden og spill spill i solen. Få opp varmen igjen før dere på ny hopper i havet for en god avkjøling. Dere kan også være den gjengen som tar altfor stor plass og er litt for høylytte, men det er bare å eie det skikkelig, så går det bra. Vær de som ikke bryr seg, som ler og leker. La ditt indre barn ta kontrollen og sett på den aller beste spillelisten din mens de altfor brune solkjerringene kikker surt mot dere. For hvorfor skal dere ikke leve livet? Enda bedre: Be med dere solkjerringene på strandfest og vekk det indre barnet som er godt skjult under den lærbrune huden deres.

Bad og basseng

Se alt
Personlig Badehåndkle med Foto
379,-
Kan personaliseres
Badeball - Intex
Rea
Badeball - Intex
5,- 59,-
92%
Oppblåsbart volleyballsett - Intex
10
Ballongpumpe
Nya prylar
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag