Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 40% rabatt på stor Sjokoladefontene

Lag årets beste sommerfest – sånn gjør du!

Sommer. Årstiden vi alle lengter etter, drømmer om og husker tilbake til med gullskimrende glitter. For sommeren betyr ikke bare sol, bad og iskrem. Sommer betyr venner, fest, latter og dans ut i de små timene på en st.hans-fest som aldri slutter. For hvor artig er det egentlig å arrangere fest om vinteren? Nemlig. Ikke så veldig. Det er på langt nær like artig å lage vinterfest som sommerfest. Kjenner du hvordan det rykker i partyarmen? Starter armen å fistpumpe av seg selv? Hører du Cotton Eye Joe runge inne i hodet? Du vet at tiden er inne nå. Det er på tide å arrangere sommerens aller beste fest, og vi skal hjelpe deg med å lykkes!

1. Festpynt som du aldri før har festpyntet

Ja, hvor skal vi starte? Det kan være fint å ha et sted. Hvilket som helst sted er bra nok. Enten du velger å ha festen på stranden, hytta, i hagen eller i bakgården i byen, så er vårt beste råd at du holder festen utendørs. Det er sommer, og da SKAL vi være utendørs. Og nei, det kommer ikke til å regne. Sett opp et telt eller spenn opp en presenning og pynt livet av både trær, busker og eventuelle provisoriske tak. Du kommer til å trenge festpynt og festdekorasjoner til denne jobben. Dessuten! Det er ikke mulig å ha for mye pynt, så kjør på!

Pynt til fest

Se alt  
Vinylplater glassunderlag 4-pakning
Figurballonger 100-pakning
10
Isstjerne
Isstjerne
129,-
Boblemaskin - Spralla

2. Start tidlig og bryt isen med det samme

Det er som regel smart å la startskuddet for festen smelle tidlig, så det blir mulig å ta en velkomstdrink i solen og mingle med de andre i fred og ro. Er en del av gjestene ukjente med hverandre, så de holder en lav profil? Din søsters nye kjæreste skal kanskje presenteres for resten av familien for aller første gang? En dyktig festfikser har styr på både grupperinger og sjenert veggpryd, og innleder derfor festlighetene med leker og konkurranser. Kjøp noen morsomme partyspill til festen og festilvalprodukter, del gjestene inn i forskjellige lag (som du selvfølgelig har forberedt på forhånd) og se hvordan alt smelter sammen mens latteren runger.

Spesialtips:

Gi alle gjestene en lapp med et oppdrag de må gjennomføre én eller flere ganger i løpet av dagen og kvelden. Men de får ikke lov til å avsløre oppdraget sitt for noen andre. Et eksempel på et oppdrag kan være å stjele mat fra andres tallerkener, eller gjentatte ganger reise seg opp og utbringe en skål som hyller treets grønne livsglede. I tillegg til å skape forvirring, vil det også gi masse latter. Senere kan du be gjestene gjette hva slags oppdrag de forskjellige personene har hatt. Den som har klart det best, fortjener selvfølgelig en premie.

 Seks glade mennesker på campingstol for 6 personer

3. Sørg for å servere mat

Enten det er spleiselag eller dere byr på maten, så blir det garantert ikke en god sommerfest med mindre røyken fra grillen ligger som et tykt teppe over gjestene. Det er ofte et hyggelig innslag å lage maten sammen med gjestene etter at lekene er avsluttet. Vurder om dere er så mange personer at det kan være smart å ha mer enn én grill, slik at ingen blir stående ensom og forlatt mens resten av gjestene har satt seg til bords og synger drikkeviser. Med flere griller blir det selvfølgelig nødvendig med mer grilltilbehør så dere slipper å slåss om de forskjellige grillproduktene.

4. En bar er alltid en god idé!

Det er en suveren partyidé å ha bar med en stilig drinkliste. Plasser en partyklar bartender i baren og la fantasien flomme. Fyll opp med massevis av bartilbehør og skap festfølelsen ved å skru opp volumet på høyttalerne så gjestene nærmest må vræle ut bestillingene sine. Du vet, akkurat sånn det er på et utested, der du ser at bartenderens lepper beveger seg, men du hører ikke ett ord, så du svarer, og bartenderen – som trolig har en overnaturlig hørsel – forstår hva du vil ha og rister sammen en kul drink til deg. Gjør vrælingen litt morsommere enn «EN GT, TAKK» og døp drinkene dine til for eksempel «En på trynet», «Et kyss» eller «Griserumpe». Kan du se det for deg?!

Bartenderen: HVA VIL DU HA?

Gjesten: EN PÅ TRYNET.

Bartenderen: DEN ER UTSOLGT.

Gjesten: SÅ TAR JEG ET KYSS!

Drinker og bartilbehør

Se alt  
Lag din egen Prosecco-kalender
Vinylplater glassunderlag 4-pakning
Fizzics Draftpour tappetårn

5. Bra å ha i baren

Gjør litt ekstra med baren, og unngå at den bare består av et litt for lavt bord. Nei, bygg en bar! Det trenger ikke være så voldsomt komplisert, men det vil garantert gi festdeltakerne følelsen av at det er litt mer enn bare en helt vanlig fest. En enkel måte er å snekre sammen noen gamle europaller og avslutte øverst med en stabil bordplate. Da kan du til og med leke litt med vinkler som rammer inn og gir den ekte barfølelsen. Fest fargerike lyslenker under bordplaten og draper med noe stoff. Plasser gjerne baren under et tre, så kan du henge fargerike lamper over den også. Men så til det aller viktigste: Innholdet bak baren! Det er ikke en bar hvis den ikke har drinker og andre drikkevarer. Vi har sjekklisten klar for hva du bør ha i baren:

Sjekkliste for en komplett bar:

  • Glass, selvfølgelig. Eller kanskje heller engangsglass, så du slipper oppvask. Sørg for at du har flere enn du tror du trenger, for det går fort tomt.
  • Rørepinner og annen pynt du kan stikke ned i glassene.
  • Frukt er pent, og det ser profesjonelt ut å pynte drinkene med frukt. Spesielt de inspirerte drinkene du lager på frihånd utpå natten.
  • Tilbehør til øl kan være en god idé. Øl pleier å være skikkelig populært.
  • Vintilbehør! Ingen vin uten rødvinsflekker, og for å lage rødvinsflekker må du i det minste ha en vinopptrekker.
  • Tilbehør til sprit. For HVORDAN skal du ellers kunne lage drinker på løpende bånd?
  • Brus og vann – fordi det også er nødvendig noen ganger.
 Person som drikker øl med ølvest på

6. Dans hele natten

Sett sammen en spilleliste, skru opp volumet og la bena gå som trommestikker mens natten langsomt sniker seg mot dag. Det finnes ingen bekymringer i hele verden, det er bare dere, akkurat der, og det er lenge til morgendagen. Grill pølser, lær dere å slå hjul i det duggvåte gresset og gå barføtt hele natten. Dere kommer til å huske denne dagen og kvelden, og der kommer også til å prøve å slå den med en halloweenfest og en nyttårsfest. Men som vi alle vet, kan ingen fest måle seg med nettopp en sommerfest. Vi avslutter slik The Kids ville avsluttet: «Vil du værra med meg hjem i natt ...?»

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
751 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag