Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 40% rabatt på stor Sjokoladefontene

10 Tips: Sommerens morsomste vannaktiviteter

Vannleker

Velkommen til en verden av boblende glede og forfriskende eventyr! Ingenting representerer sommerglede bedre enn familievennlige vannleker. Enten det er i bassenget, ved en innsjø, eller med en enkel hageslange, gir vannleker alle en sjanse til å kjøle seg ned og ha det gøy sammen. Her kommer 10 tips for å gjøre vannlekene enda mer minneverdige.

1. Balansespill på flåte

Dette spillet er både en morsom og utfordrende aktivitet for alle aldre. Målet er å utfordre balansen din og prøve å stå opp på flåten uten å falle i vannet. Begynn med å sitte ned på flåten, og prøv deretter forsiktig å reise deg opp. Ta tiden og konkurrer mot hverandre, den som har klart å stå opp lengst tid vinner!

2. F-I-S-K

For å spille dette spillet utfører den første spilleren en oppgave som de andre må gjenta. For eksempel, hvis den første spilleren står på hendene i vannet, skal de andre deltakerne i tur og orden prøve å gjøre det samme. Hvis noen ikke klarer oppgaven, får personen i spørsmålet den første bokstaven i ordet fisk. Den som først staver fisk taper.

3. Vannbøtte-stafett

Del opp deltakerne i lag. Hvert lag har en bøtte full av vann og en tom bøtte. Spillerne bruker hendene sine til å overføre vann fra den fulle bøtten til den tomme. Det laget som først har fylt den tomme bøtten vinner!

4. Vannvolleyball

Lyse opp sommerens bassengfest med dette oppblåsbare volleyballsettet! Spillet inkluderer et oppblåsbart volleyballnett og ball, perfekt for en livlig kamp i bassenget. Utfordre familie og venner til en turnering og se hvem som kan bli sommerens volleyballmester! Et must-have for alle sommerens bassengfester!

5. Oppblåsbar vannsklie

Ta sommeraktivitetene til neste nivå med denne oppblåsbare vannsklien! Denne spennende og morsomme vannsklien gir timer med underholdning for hele familien. Glid ned i bassenget med stil og nyt den forfriskende følelsen. Perfekt for alle sommerens utendørseventyr!

Vannleker

Se alt  

6. Marco Polo

Marco Polo er en tidløs og elsket vannlek som byr på mye latter og spenning. Spillet, som går ut på at den som tar, skal finne og fange de andre spillerne kun ved hjelp av lyd. Leken passer utmerket for både voksne og barn. Neste gang du og din familie eller dine venner samles ved bassenget, ikke glem å spille en runde med dette klassiske vannspillet!

7. Vannpark 

Hva kreves egentlig for at en vannpark skal være perfekt? Vi tror at oppskriften er adrenalinstinne vannsklier, et forfriskende basseng, utfordrende hinderløype, og vann som spruter overalt. Denne oppblåsbare vannparken er utstyrt med alt du kan ønske deg - og det beste av alt? Du kan ha den i din egen hage - luksusens luksus!

8. Basketballspill for bassenget 

Dette basketballspillet for bassenget tilbyr herlig bassengmoro hele sommeren. Basketballkurvens base fylles med vann eller sand for å stå stabilt og plasseres på bassengkanten for utallige timer med basketball.

9. Nerf Super Soaker Roboblaster Vannpistol

Tenk deg en vanlig vannpistol, men 10 ganger så kraftig. Det er Nerf Super Soaker Roboblaster Vannpistol! Denne høyteknologiske vannpistolen lar deg skyte en kraftig vannstråle for å overraske dine motstandere. Perfekt for alle sommerens vannkriger.

10. Spikeball Spikebuoy

Forvandle din Spikeball-match til en bølgende vannkamp med Spikebuoy tilbehør til Spikeball! Dette smarte tilbehøret gjør det mulig å flytte ditt Spikeball-spill til vannet for en helt ny nivå av moro. Det perfekte tilskuddet til stranddager eller bassengfester - vannet venter på din neste match!

Oppdag gleden av balansespill på flåten, stafetter med vannbøtter, og spill som F-I-S-K, der hver mislykket oppgave leder til en bokstav nærmere tap. Nyt oppblåsbare vannsklier og spennende vannvolleyballkamper. Synk inn i det klassiske vannspillet Marco Polo, og opplev pulshøyende vannkriger med Nerf Super Soaker Roboblaster vannpistol. Hver dag ved vannet blir minneverdig med tilbehør som Spikebuoy for Spikeball, og hvorfor ikke ta lekenheten til et nytt nivå med en hel vannpark i din egen hage? Alt dette og mer venter i sommerens morsomste vannaktiviteter.

Bad og basseng

Se alt  
Towel Twister
10
Towel Twister
119,-
Håndkle til solsengen - Spralla
Badekarlampe fishworld - Spralla
Cash Capsule - Outlust
10
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag