Informasjonskapsler
Jubileumssalg - Opptil 80% på mengder av kule ting!

10 Tips: Sommerens morsomste vannaktiviteter

Vannleker

Velkommen til en verden av boblende glede og forfriskende eventyr! Ingenting representerer sommerglede bedre enn familievennlige vannleker. Enten det er i bassenget, ved en innsjø, eller med en enkel hageslange, gir vannleker alle en sjanse til å kjøle seg ned og ha det gøy sammen. Her kommer 10 tips for å gjøre vannlekene enda mer minneverdige.

1. Balansespill på flåte

Dette spillet er både en morsom og utfordrende aktivitet for alle aldre. Målet er å utfordre balansen din og prøve å stå opp på flåten uten å falle i vannet. Begynn med å sitte ned på flåten, og prøv deretter forsiktig å reise deg opp. Ta tiden og konkurrer mot hverandre, den som har klart å stå opp lengst tid vinner!

2. F-I-S-K

For å spille dette spillet utfører den første spilleren en oppgave som de andre må gjenta. For eksempel, hvis den første spilleren står på hendene i vannet, skal de andre deltakerne i tur og orden prøve å gjøre det samme. Hvis noen ikke klarer oppgaven, får personen i spørsmålet den første bokstaven i ordet fisk. Den som først staver fisk taper.

3. Vannbøtte-stafett

Del opp deltakerne i lag. Hvert lag har en bøtte full av vann og en tom bøtte. Spillerne bruker hendene sine til å overføre vann fra den fulle bøtten til den tomme. Det laget som først har fylt den tomme bøtten vinner!

4. Vannvolleyball

Lyse opp sommerens bassengfest med dette oppblåsbare volleyballsettet! Spillet inkluderer et oppblåsbart volleyballnett og ball, perfekt for en livlig kamp i bassenget. Utfordre familie og venner til en turnering og se hvem som kan bli sommerens volleyballmester! Et must-have for alle sommerens bassengfester!

5. Oppblåsbar vannsklie

Ta sommeraktivitetene til neste nivå med denne oppblåsbare vannsklien! Denne spennende og morsomme vannsklien gir timer med underholdning for hele familien. Glid ned i bassenget med stil og nyt den forfriskende følelsen. Perfekt for alle sommerens utendørseventyr!

Vannleker

Se alt
Oppblåsbart basketsett - Intex
Rea
Vannspreder iskrem - Bestway
Rea
Vannspreder iskrem - Bestway
199,20 249,-
20%
Vannspreder jumbolarve - Bestway
Kool Splash oppblåsbar vannsklie - Intex

6. Marco Polo

Marco Polo er en tidløs og elsket vannlek som byr på mye latter og spenning. Spillet, som går ut på at den som tar, skal finne og fange de andre spillerne kun ved hjelp av lyd. Leken passer utmerket for både voksne og barn. Neste gang du og din familie eller dine venner samles ved bassenget, ikke glem å spille en runde med dette klassiske vannspillet!

7. Vannpark 

Hva kreves egentlig for at en vannpark skal være perfekt? Vi tror at oppskriften er adrenalinstinne vannsklier, et forfriskende basseng, utfordrende hinderløype, og vann som spruter overalt. Denne oppblåsbare vannparken er utstyrt med alt du kan ønske deg - og det beste av alt? Du kan ha den i din egen hage - luksusens luksus!

8. Basketballspill for bassenget 

Dette basketballspillet for bassenget tilbyr herlig bassengmoro hele sommeren. Basketballkurvens base fylles med vann eller sand for å stå stabilt og plasseres på bassengkanten for utallige timer med basketball.

9. Nerf Super Soaker Roboblaster Vannpistol

Tenk deg en vanlig vannpistol, men 10 ganger så kraftig. Det er Nerf Super Soaker Roboblaster Vannpistol! Denne høyteknologiske vannpistolen lar deg skyte en kraftig vannstråle for å overraske dine motstandere. Perfekt for alle sommerens vannkriger.

10. Spikeball Spikebuoy

Forvandle din Spikeball-match til en bølgende vannkamp med Spikebuoy tilbehør til Spikeball! Dette smarte tilbehøret gjør det mulig å flytte ditt Spikeball-spill til vannet for en helt ny nivå av moro. Det perfekte tilskuddet til stranddager eller bassengfester - vannet venter på din neste match!

Oppdag gleden av balansespill på flåten, stafetter med vannbøtter, og spill som F-I-S-K, der hver mislykket oppgave leder til en bokstav nærmere tap. Nyt oppblåsbare vannsklier og spennende vannvolleyballkamper. Synk inn i det klassiske vannspillet Marco Polo, og opplev pulshøyende vannkriger med Nerf Super Soaker Roboblaster vannpistol. Hver dag ved vannet blir minneverdig med tilbehør som Spikebuoy for Spikeball, og hvorfor ikke ta lekenheten til et nytt nivå med en hel vannpark i din egen hage? Alt dette og mer venter i sommerens morsomste vannaktiviteter.

Bad og basseng

Se alt
Towel Twister - 2-pakning
Rea
Towel Twister - 2-pakning
71,40 119,-
40%
Badering med tropiske frukter - Intex
Rea
SwimFin
Rea
SwimFin
Fra
265,30 379,-
30%
Oppladbar elektrisk luftpumpe - Intex
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag