Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Andre Advent-magi! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨
Coolstuff logo omgivet av röda Valentin hjärtan

7 måter å overraske og hylle dine venner på Valentinsdagen

Når Valentinsdagen nærmer seg så snakkes det selvfølgelig masse om romantikk og hvordan man skal varte opp sin partner, men det er jo minst like viktig at du ikke glemmer dine gode venner som alltid finns der for deg. Din BFF, treningsvennen, AW-gjengen, kompisen du har kjent siden barneskolen – uansett hvem sitt selskap du foretrekker på Valentinsdagen så er det en perfekt dag å ta vare på vennskapet. Her har vi samlet våre beste tips til å overraske og vise kjærlighet til dine venner

1. Filmkveld

Du har mistet tellingen på hvor mange skåler med popkorn dere har delt og hvor mange kinopremierer dere har hatt sammen gjennom årene. Dere vet hvor dere har hverandre, du og din film-gærne venn, og dere kan hverandres filmsmak ut og inn. Uansett hvis dere skal se den seneste Bond-filmen, Harry Potter-filmene som dere allerede har sett 100 ganger eller neste avsnitt av The Mandalorian så vet du at vennen din blir glad for en inik gave med TV- og filmtema!

Harry Potter-lampe som blinker, slår seg på og av

2. Vær overraskende praktisk

Vi vet, det er ikke alles drøm å åpne en pakke og få noe superanvendbart når det faktisk var en flaske med vin som stod øverst på ønskelisten. Men likevel har du den vennen som nettopp har flyttet, som har kaos i hyllene eller som elsker å lage mat – da kan det faktisk passe med en overraskende praktisk gave! Kanskje noe smart til kjøkkenet kan være den rette måten å ønske en god valentinsdag til vennen din? Er du heldig blir du invitert på vaffelbrunsj eller god middag som takk!

3. Sjokolade er et annet ord for vennskap


Noen ganger er det vanskelig å sette ord på hvor mye de vennene som alltid er der betyr for deg. Løsningen er ikke å skrive et presset Valentinsdag-dikt til vennen din. Nei, i stedet overrasker du med noe spiselig! Sjokolade er nemlig en universell måte å si "du er en god venn" på, uten at det er flaut.

Two chocolate drinks with big red valentine heart

4. Dere har det alltid morsomt sammen

Gi litt kjærlighet til personen som forstår vitsene dine, som tåler din kontante humor og som kanskje måtte tåle en praktisk vits eller to. Det er selvfølgelig ikke alle som gjør det, så i tillegg til et diplom for sin tålmodighet, fortjener kanskje vennen din en ekstra morsom gave på Valentinsdagen? Dere har det tross alt mye moro sammen hver gang dere ser hverandre!

5. Gjør vennen din borskjemt med hygge

Tross alt inntreffer Valentinsdagen i februar, det må vi ikke glemme. Selv om dagene begynner å bli litt lengre, er det fortsatt ganske mørkt, kaldt og vinterlig, og hva er vel bedre enn å overraske vennen din med en skikkelig koselig gave på Valentinsdagen? En gave som føles litt som en vennlig, varm klem vil garantert bli satt pris på!

White unicorn cozy indoor slippers with valentine hearts

6. Gave til bestevennen din

Dere kjenner hverandre ut og inn, og dere vet ærlig talt ikke hvem dere ville vært uten denne personen, eller hva dere ville gjort. Vennen som er der dager hvor alt er kaos, dager hvor alt er fantastisk og hver dag i mellom. Vi hjelper deg med å finne en gave som passer til han eller henne - selvfølgelig skal du feire vennskapet ditt på Valentinsdagen

7. Hele verden er deres party!

Antall ganger dere har festet sammen er flere enn antall shots du tok i løpet av en natt. Er det baren, dansegulvet eller hjemmefesten som tiltrekker deg mest? Vi vet ikke hva vi skulle velge, men vi har i alle fall festlige gaver som passer til din spesielle fest-venn, ølkompis og party-pal. Og du, er du og jentegjengen single? Ignorer Valentine's Day og inviter til en fantastisk Galentine's Day 13. februar i stedet!

Topplisten

Se alt  
Baileys kakao-pulver
Baileys Opera-konfekteske
Baileys-trøfler i gaveeske
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag