Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!

Fifty Days Of Play

Art.no 4135

Sexspillet for deg og partneren din, inspirert av bestselgeren Fifty Shades of Grey! Kast fargeterningen og trekk et kort fra en av de fem kategoriene: fra den uskyldsfulle hvite bunken til den snuskete svarte. For en variert omgang naken!

På lager

 • Du kan gi bort denne gaven ferdig innpakket.
 • Er dette en gave? Send den direkte hjem til mottakeren!

Produktbeskrivelse

Akkurat som resten av livet kan bli rutinemessig, med samme vei til jobben, samme fredagsmiddag og samme frokostvaner, er det mange som oppdager at sexlivet plutselig går på rutine. Og selv om rutiner kan være positive, vil man kanskje prøve noe nytt. På en morsom og snuskete måte kan man nå tenne gnisten på nytt (eller snarere et helt bål) med dette splitter nye sexspillet: Fifty Days of Play.

Når det er på tide at du og partneren din skal ha litt omgang nakne, er det bare å kaste den medfølgende fargede terningen og deretter trekke et kort fra bunken med samme farge. Den hvite bunken inneholder uskyldige kort, mens den svarte er mer, eh, supersnuskete og hadde passet til Mr. Grey i egen høy person! Og mellom disse er det jo beige, lysegrått og mørkegrått, med varierende nivåer av snuskethet. Hvis terningen viser rosa, er det opp til dere selv å velge bunke.

Fakta om Fifty Days of Play:

 • Et sexspill for deg og partneren din! Kast fargeterningen, velg et tilsvarende kort fra bunken og la dere inspirere sammen.
 • Fem nivåer av kort: hvite, beige, lysegrå, mørkegrå og svarte, der de hvite er (relativt) uskyldige og de svarte er supersnuskete
 • Totalt femti kort, med ti per nivå.
 • All tekst er på engelsk
 • Mål på esken: 21 x 15 x 5 cm
 • Eskens innhold: 1 fargeterning, 50 kort, elegant eske til å oppbevare kortene i
3,3

Sortere etter

 • K

  Passer best for ukjente partnere

  Både jeg og min partner synes det var veldig kjedelige kort, og det inneholdt ingen kort som gjorde sexen vår mer spennende. Jeg vil si at denne pakken passer bedre for partnere som ikke har vært mye sammen før. Det var flere kort som inneholdt å dra ut og bli kjent på restaurant/takterassen f.eks. Det stod ikke til mine forventninger om å "sprite opp" sexen i et forhold som har vart lenge.

 • L

  Det Ekstra

  Mye forskjellige god saker i dette spillet, hoved fokus er på hverandre der fantasien å lyster kommer godt fram :) En stor fordel er at man kjenner partneren sin veldig godt,der man kan la alle sine lyster slippe fri:)

 • A

  Perfekte gaven til den som har alt og søker litt spenning.

  Har ikke spilt spillet ,da dette var en gave. Den ble iallefall motatt med et smil og da er jeg fornøyd også.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag