Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!

The Einstein Collection – Number Puzzle

Art.no 18459

Utfordre de små grå med et skikkelig finurlig trepuslespill i 3D! I dette sudoku-lignende puslespillet fra Professor Puzzles The Einstein Collection handler det om å vri riktig og plassere seksten brikker med tall så summen av dem blir 264 på hver rad – klarer du å løse det?

179,-

Få på lager

 • Du kan gi bort denne gaven ferdig innpakket.
 • Er dette en gave? Send den direkte hjem til mottakeren!

Produktbeskrivelse

Einstein var fysiker, men det var en periode da han også underviste i matematikk. Vi aner ikke om han likte å løse sudoku, men for å løse dette finurlige trepuslespillet må du faktisk like begge deler! 16 eller 91? 89 eller 68? Plasser de seksten brikkene i trerammen så summen av dem blir 264 i hver rad, enten horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Og for at du virkelig skal få de små grå til å arbeide, kan du rotere brikkene for å velge om det for eksempel skal stå 99 eller 66 – klarer du å løse det, selv om det føles frustrerende vanskelig?

The Einstein Collection fra Professor Puzzle er skikkelige "brain teasers" – finurlige puslespill som utfordrer den logiske tankegangen din og byr på maksimal hjernetrim. Einsteins syn på intelligens som noe som ikke lar seg måle innenfor altfor smale rammer, speiles i denne serien puslespill. For Einstein var musikk, puslespill eller for den del en nysgjerrig utforskning av naturen rundt oss like bra for intellektet som å lære seg noe fra en bok.

Ta en titt på andre finurlige utfordringer i The Einstein Collection og andre morsomme puslespill hos oss!

The Einstein Collection – Number Puzzle

 • Finurlig trepuslespill, inspirert av Albert Einstein
 • En skikkelig "brain teaser" som i tillegg minner om en sudoku – klarer du å plassere de seksten brukkene så summen av dem blir 264 på hver rekke, horisontalt, vertikalt og diagonalt?
 • Vanskelighetsgrad: 5/5
 • Materiale: tre
 • Mål på emballasjen: 20 x 20 x 3 cm
 • Vekt: ca. 215 gram
 • Anbefales fra 8 år
 • Egner seg ikke for barn under 3 år, inneholder små deler
 • Varemerke: Professor Puzzle: The Einstein Collection - Number Puzzle

Anmeldelser

Viser 0 av 0

Ingen anmeldelser enda

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag