Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Escape Welt Quest Puzzle

Art.no 18936

Glem tradisjonelle pusleleker og gjør deg klar til den mest finurlige pusleutfordringen til nå! Quest Puzzle fra Escape Welt er en trepusleoppgave som består av 44 svært uregelmessige brikker som skal bygges samme i pusleoppgavens ramme – klarer du å plassere hver eneste bit riktig?

349,-
Made in Germany

Få på lager

 • Du kan gi bort denne gaven ferdig innpakket.
 • Er dette en gave? Send den direkte hjem til mottakeren!

Sjekk også ut dette

Pimp pakken!

Skal du pakke inn julegavene? Da har vi alt du trenger!

>

Produktbeskrivelse

Du vet den frustrasjonen som kommer når du legger et puslespill og ikke kommer lenger fordi halvparten av brikkene består av forskjellige blå nyanser på en eller annen måte skal danne en himmel? Glem det! Quest Puzzle fra Escape Welt byr på nøyaktig null himmelblå brikker – i stedet utsettes du for en helt annen type frustrasjon: alle brikkene i denne finurlige pusleoppgaven i tre er nemlig uregelmessige og gir deg en solid utfordring!

Quest Puzzle består av 44 laserskårne puslebrikker som på en eller annen måte skal settes på riktig sted i pusleoppgavens ramme. Det er slett ikke sikkert det klassiske knepet om å «starte med hjørnene og rammen» hjelper deg her – i stedet kreves det en stor dose logisk tenking, strategi og tålmodighet. Det kan til og med skje at du begynner å lengte etter en haug puslebrikker i blå nyanser der du sitter og vrir og vender på de uregelmessige brikkene som virker helt umulige å få til å passe sammen?!

Flere finurligheter fra Escape Welt finner du i kategorien for hjernetrim, og hvis du vil ha et mer tradisjonelt puslespill (dog uten tusen himmelblå brikker) finnes det noe for deg her, også!

Fakta om Escape Welt Quest Puzzle

 • Er du klar for en skikkelig pusleutfordring? Denne finurlige pusleoppgaven i tre består av veldig uregelmessige biter som skal bygges sammen i pusleoppgavens ramme
 • Finurlige puslespill med 44 laserskårne brikker
 • Beregnet 60-90 minutter å løse
 • Vanskelighetsgrad 4/5
 • Instruksjoner medfølger (tekst på engelsk og tysk)
 • Mål: 20 x 20 x 0,5 cm
 • Vekt: 300 gram
 • Materiale: bjørk
 • Anbefales fra 14 år

Anmeldelser

Viser 0 av 0

Ingen anmeldelser enda

Finn lignende dingser

Skrolle/sveip til siden for å se flere aktuelle kategorier som vi har valgt for deg.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag