Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!

Chili Klaus Chili-nøtter

Art.no 18945

Chili Klaus løfter selvfølgelig den klassiske snacksen til nye høyder – her får du sterke nøtter med et deilig sting av chili. Velg mellom forskjellige styrker. Like gode til drinken som til fredagskosen!

 • Er dette en gave? Send den direkte hjem til mottakeren!
 • Dette produktet kan dessverre ikke pakkes inn.

Produktbeskrivelse

Chilinøtter høres kanskje ikke spesielt revolusjonerende ut, men noen ganger trenger også den klassiske snacksen en oppgradering. Nettopp derfor har Chili Klaus fikset litt på snacksutvalget og tilbyr chilinøtter som smaker litt mer enn vanlig – perfekte ved siden av drinken eller til fredagskosen. For at både innbitte chilifanatikere og nyfrelste chilifans skal kunne nyte snacksen, leveres nøttene selvfølgelig i forskjellige styrker.

Chilinøttene i den røde boksen er klassiske chilinøtter: peanøtter som er innbakt i et sprøtt og chilikrydret lag som gir en mild og behagelig chilismak. Med en wind force på 4 passer de perfekt ved siden av en drink, og du trenger ikke advare gjestene før de tar en munnfull. Nøttene i den svarte boksen er peanøtter som er krydret med blant annet jalapeño og habanero for en mer tydelig styrke. Chili Klaus klassifiserer disse som wind force 6, og nøttene passer perfekt til en deilig kald øl.

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig heter, er en dansk chilielsker og underholder med en YouTube-kanal der han blant annet utfordrer kjendiser til å prøvesmake ekstremt sterke chilisorter. Fascinasjonen for chili har ført til det egne varemerket Chili Klaus – her er det både produkter med sleng-deg-i-veggen-styrke og mildere godteri med tydelig chilismak. Styrken i alle produktene rangeres på Chili Klaus egen «Wind Force Scale», der 1 er en veldig mild smak og 15 er ekstremt sterk chilibonanza.

Elsker du også chili? Gå ikke glipp av resten av våre supersterke og chiliosende godsaker!

Fakta om Chili Klaus Chili-nøtter

 • Klassikeren chilinøtter får ny styrke når de serveres av Chili Klaus!
 • Perfekt godteri til chilielskeren
 • Boksene med nøtter selges stykkevis
 • Velg mellom forskjellige styrker:
  • Chili Nuts (rød boks): peanøtter som er innbakt i et sprøtt og chilikrydret lag, passer perfekt ved siden av en drink eller som snacks på festen. Wind force 4
  • Spicy Peanuts (svart boks): peanøtter som får en tydelig krydderstyrke fra blant annet jalapeño- og habanero-chili. Wind force 6
 • Nettovekt: 100 gram (Chili Nuts) / 140 gram (Spicy Peanuts)
 • Inneholder peanøtter, kan inneholder spor av nøtter, gluten og melk. Se fullstendig liste over ingredienser her
 • Varemerke: Chili Klaus Chili Nuts / Spicy Peanuts
 • Merk! Åpent kjøp gjelder ikke matvarer. Dette produktet kan derfor ikke returneres
 • Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, dersom ikke annet er oppgitt
1

Sortere etter

 • F

  Smakte ingenting

  Smakte ingenting

Finn lignende dingser

Skrolle/sveip til siden for å se flere aktuelle kategorier som vi har valgt for deg.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag