Halloween

Bøøøø! Årets koseligste og mest grøssende ferie er her og vi har selvfølgelig fylt opp utkledningskista med Halloween-klær! Coolstuff har et stort utvalg av Halloween-kostymer for barn, kvinner og menn. I tillegg har vi sminke, spesialeffekter og skrekkmasker for å gjøre antrekket komplett samt skumle Halloween-dekorasjoner som forvandler hjemmet ditt til et ordentlig spøkelseshus! Enten du vil kle deg ut som zombie, leter etter et morsomt Halloween-kostyme eller vil forvandle deg til T-Rex for en kveld vil du finne alt du trenger hos oss! Vi har delt inn alle halloweenkostymene og karnevalutstyret i kategorier slik du lett kan finne det du leter etter

Morsomste Halloween-kostymet? Kanskje det helsprøe piggyback-kostymet der det ser ut som om du sitter på ryggen til en sulten zombie? Eller du kan kle deg og kompisen i kule par-drakter - dere kan være Egg og Bacon eller Tetris-klosser! Våre oppblåsbare kostymer er alltid populære, selv om enhjørninger er mer søte enn skremmende. Og du, vi har selvfølgelig også Halloween-drakter til barn-alt fra kule prinsesser til minivampyrer og skjelett!


Vil du være ordentlig skummel på Halloween-party (og helt ærlig, hvem vil ikke det?), bør du sjekke ut våre horror-masker og kostymer med blodsøl! Ikke glem å gjøre ditt kostyme komplett med sminke, parykk og linser - for en skremmende ekkel look! Vampyrtenner, kunstig blod og Day of the Dead-sminke forvandler deg til festens kuleste og mest skremmende gjest! Vær forsiktig, du må ikke gi naboen slag når du kommer med Knask eller Knep!


Pssst! Coolstuff er et helt univers av moro-gadgets og smarte gadgets! Er det tid for fest igjen? Du finner morsomme dekorasjoner og festlige småsaker i partykategori.

Tilbake til toppen