Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Egghalvdeler Salt- og pepperkar

Art.no 19206

Salt- og pepperkar i form av egghalvdeler skaper en eggstra herlig stemning når du skal krydre din gulhvite favorittproteinkilde. Dette kryddersettet består av to deler som sammen utgjør et virkelighetstro egg!

Delivery icon
salt og pepperkar, saltbøsse, pepperbøsse, morsom innredning, kitsch

Produktbeskrivelse

Stekt eller kokt spiller ingen rolle – egg er supergodt. Kombinasjonen av egg, salt og pepper er uten tvil en undervurdert smakssensasjon som stadig flere bør satse på til både frokost og mellommåltid. Er du like eggstrem som oss når det gjelder å elske egg? Så er det ingen grunn til å skjule det! Med dette morsomme salt- og pepperkaret går eggkjærligheten din ikke ubemerket forbi.

Salt- og pepperkaret består av to deler som ser nøyaktig ut som egghalvdeler. Den ene halvdelen inneholder bare eggehvite, mens den andre også inneholder plomme. Det er helt opp til deg i hvilken du velger å oppbevare de forskjellige krydderne. Du kan med fordel la salt- og pepperkaret stå fremme og pynte opp kjøkkenet med sitt artige design, eller du kan gi dem bort som gave til en annen eggstremist du kjenner godt.

Fakta om Egghalvdeler Salt- og pepperkar

  • Dette salt- og pepperkaret er perfekt til eggelskeren! Det er delt opp i to egghalvdeler, som sammen utgjør et virkelighetstro egg
  • Sett med salt- og pepperkar i to deler
  • Mål: 9 x 7,2 x 7,2 cm
  • Materiale: porselen
  • Vaskes opp for hånd
  • Modell: Balvi Salt & pepper set Uovo

Anmeldelser

Viser 0 av 0

Ingen anmeldelser enda

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag