Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 40% rabatt på stor Sjokoladefontene

12 tips om morsomme ting å gjøre med barn

Har du og barnet mange fridager foran dere? Det er kanskje barnets sykedager igjen, eller junior har skolefri? Da er det supersmart å ligge litt i forkant med planene for morsomme, men enkle aktiviteter dere kan finne på sammen når du sliter litt med inspirasjonen. Coolstuff har haugevis av gode ideer når det gjelder ting å gjøre med barn når de er syke, men også ting å gjøre med barna i sommer eller andre ferier.

Ting å gjøre hjemme med barn

Hva man skal finne på med et sykt barn, avhenger selvfølgelig av hvor sykt barnet er. Heldigvis har vi massevis av tips om morsommere ting å gjøre sammen med barn – enten det handler om å være hjemme med tett nese eller en slitsom influensa. Aktivitetene nedenfor passer selvfølgelig like fint med friske barn!

 Glad kvinne slapper av med zenkuru vektteppe

1. Luksuriøs filmkos midt på dagen

Hvis du har projektoren lett tilgjengelig, er dette det rette øyeblikket for å hente den frem. Popp popcorn og hell det opp i ekte popcornbøtter (hvis barnet orker det, kan dere til og med montere dem selv). Velg en god film, dekk til vinduene så det blir mørkt og sett dere i sofaen med massevis av pledd og puter.

2. Smakeleken

Når du er hjemme med sykt barn er det rett og slett en av de få gangene da det er lov å bryte regelen om å ikke leke med maten! Lag en morsom matlek med barnet – skjær opp god frukt, pølser eller brødbiter med pålegg og la han eller henne lukke øynene og gjette hva de har i munnen. Et supertips er å avslutte leken med en liten smaksoverraskelse i form av godt godteri eller sjokolade.

3. Skattejakt

Er barnet rimelig oppegående, er det perfekt å lage en morsom skattejakt! Siden du allerede er hjemme, har du dessuten tid til å legge gode planer. Hvis været er greit kan du sørge for at skattejakten avsluttes ute i hagen. Da får barnet litt helsefremmende D-vitamin med på kjøpet.

Dyner og pledd

Se alt  
Teppe med ermer - Snug Rug Deluxe
Elektrisk varmepledd deluxe - Cozy
Snug Rug Hoodie
Snug Rug Hoodie
729,-
Vektdyne - Zenkuru
Vektdyne - Zenkuru
Fra
875,-

4. Trekamp med morsomme spill

Å spille et morsomt spill er alltid en god metode for å få dagene til å gå litt fortere. Hos Coolstuff finner du morsomme og unike selskapsspill for både yngre og eldre barn. Hvis barnet orker, kan dere til og med løfte innsatsen litt og sette i gang en morsom trekamp? Best av tre vinner!

5. Kreativt verksted

I Coolstuffs kategori med kreative leker kan du finne massevis av inspirasjon til morsomme ting du kan gjøre med barna hjemme. La kreativiteten flomme mens dere koser med slime, baker kaker av modelleringsleire eller bygger den mest episke kulebanen som verden noen gang har sett! Vi tilbyr også hjernetrim-leker til barnet som har ekstra mye tålmodighet, og selvfølgelig andre pusleleker i både 3D-form og vanlig form.

Person som bygger sin egen badebombe

Morsomme ting barn kan gjøre ute

Det er faktisk vitenskapelig bevist at de aller fleste mennesker har veldig godt av å oppholde seg utendørs hver eneste dag, men dessverre er det ikke alle barn som liker å leke ute. Da er det fantastisk hvis du som forelder kan foreslå morsomme utendørsaktiviteter – uavhengig av årstid!

6. Frosne T-skjorter

Dypp en haug T-skjorter i vann og la den ligge i fryseren over natten i hver sin plastpose. Neste dag, når solen er på det varmeste, er det en ypperlig anledning til å hente frem T-skjortene og fikse verdens morsomste hagelek. Den som raskest klarer å tine opp T-skjorten sin og ta den på seg, vinner!

7. Naturbingo

På nettet kan du finne massevis av fine naturbingo-brikker med forskjellige temaer, som for eksempel skogen eller stranden. Gi barna hver sin brikke når dere er på tur og la dem løpe rundt for å finne ting, fylle en rekke og få bingo! Naturbingo kan selvfølgelig også gjøres om til en morsom konkurranse der flere barn spiller mot hverandre i lag.

Tre personer som spiller XL fire på rad

8. Spennende utendørsspill

Er barna lei de gamle krokket- og kubbspillene i hageskuret? Du vet, spillene som er like gamle som deg? Så er det på tide å investere i nye, spennende utendørsspill. Coolstuff tilbyr massevis av morsomme kastespill, men også fotballkrokket, frisbee-spill og kule koordineringsspill.

9.Tre på rad

Selv om dette spillet trolig er gammelt som alle hauger, blir det aldri utdatert! I tillegg er det enkelt å lære, og det er mulig å hygge seg med det uansett hvilken årstid det er. En annen fordel er at det er lett å bygge spillebrettet av ting som er tilgjengelig – dere kan for eksempel tegne opp spillebrettet i innkjøringen til huset og bruke steiner og blader som spillebrikker!

EXIT: The Game-julekalender
Nya prylar
Trivial Pursuit Friends
Trivial Pursuit Harry Potter
EXIT
EXIT
199,-
Made in Germany

10. Rolig titte-lek

I noen minutter skal dere bare sitte helt stille og se på omgivelsene, trærne, fuglene og himmelen. Etterpå kan dere snakke om det dere har lagt merke til, og forhåpentligvis føle dere rolige og avslappede i kroppen. Perfekt demping av kroppen og hodet før det er på tide å gå inn igjen!

11. Utendørs-rebus

Gi barna et spesielt ord og be dem lete etter ting som begynner med hver bokstav i hagen eller skogen. Ordet «Hei» kan for eksempel formes ved hjelp av en hanske, et eikeblad og en gjenglemt iskrempinne. Når barna har skjønt hvordan det foregår, kan de selv lage ordene ved hjelp av ting, og så la de voksne løse rebusen!

12. La episke uteleker gjøre jobben

Voksne er ikke superhelter, selv om våre elskede barn tror det. Noen ganger er det faktisk verken tid eller lyst til å forberede og planlegge morsomme aktiviteter. Da er det superflaks at vi har barneleker og uteleker! Hos Coolstuff finner du alt fra elefantformede vannspredere til klatrebaner og hoppeslott til sommerhalvårets uteleker. Til vinteren tilbyr vi hamburgerformede kjelker, Snowball Makers og praktiske snøskulptursekker!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag