Informasjonskapsler
TILBUD: Badeball for kun 5 kr!

12 tips om morsomme ting å gjøre med barn

Har du og barnet mange fridager foran dere? Det er kanskje barnets sykedager igjen, eller junior har skolefri? Da er det supersmart å ligge litt i forkant med planene for morsomme, men enkle aktiviteter dere kan finne på sammen når du sliter litt med inspirasjonen. Coolstuff har haugevis av gode ideer når det gjelder ting å gjøre med barn når de er syke, men også ting å gjøre med barna i sommer eller andre ferier.

Ting å gjøre hjemme med barn

Hva man skal finne på med et sykt barn, avhenger selvfølgelig av hvor sykt barnet er. Heldigvis har vi massevis av tips om morsommere ting å gjøre sammen med barn – enten det handler om å være hjemme med tett nese eller en slitsom influensa. Aktivitetene nedenfor passer selvfølgelig like fint med friske barn!

 Glad kvinne slapper av med zenkuru vektteppe

1. Luksuriøs filmkos midt på dagen

Hvis du har projektoren lett tilgjengelig, er dette det rette øyeblikket for å hente den frem. Popp popcorn og hell det opp i ekte popcornbøtter (hvis barnet orker det, kan dere til og med montere dem selv). Velg en god film, dekk til vinduene så det blir mørkt og sett dere i sofaen med massevis av pledd og puter.

2. Smakeleken

Når du er hjemme med sykt barn er det rett og slett en av de få gangene da det er lov å bryte regelen om å ikke leke med maten! Lag en morsom matlek med barnet – skjær opp god frukt, pølser eller brødbiter med pålegg og la han eller henne lukke øynene og gjette hva de har i munnen. Et supertips er å avslutte leken med en liten smaksoverraskelse i form av godt godteri eller sjokolade.

3. Skattejakt

Er barnet rimelig oppegående, er det perfekt å lage en morsom skattejakt! Siden du allerede er hjemme, har du dessuten tid til å legge gode planer. Hvis været er greit kan du sørge for at skattejakten avsluttes ute i hagen. Da får barnet litt helsefremmende D-vitamin med på kjøpet.

Dyner og pledd

Se alt
Vektdyne - Zenkuru
Vektdyne - Zenkuru
Fra
995,-
Burrito-pledd - Spralla
Snug Rug Sherpa-pledd
Teppe med ermer - Snug Rug Deluxe

4. Trekamp med morsomme spill

Å spille et morsomt spill er alltid en god metode for å få dagene til å gå litt fortere. Hos Coolstuff finner du morsomme og unike selskapsspill for både yngre og eldre barn. Hvis barnet orker, kan dere til og med løfte innsatsen litt og sette i gang en morsom trekamp? Best av tre vinner!

5. Kreativt verksted

I Coolstuffs kategori med kreative leker kan du finne massevis av inspirasjon til morsomme ting du kan gjøre med barna hjemme. La kreativiteten flomme mens dere koser med slime, baker kaker av modelleringsleire eller bygger den mest episke kulebanen som verden noen gang har sett! Vi tilbyr også hjernetrim-leker til barnet som har ekstra mye tålmodighet, og selvfølgelig andre pusleleker i både 3D-form og vanlig form.

Person som bygger sin egen badebombe

Morsomme ting barn kan gjøre ute

Det er faktisk vitenskapelig bevist at de aller fleste mennesker har veldig godt av å oppholde seg utendørs hver eneste dag, men dessverre er det ikke alle barn som liker å leke ute. Da er det fantastisk hvis du som forelder kan foreslå morsomme utendørsaktiviteter – uavhengig av årstid!

6. Frosne T-skjorter

Dypp en haug T-skjorter i vann og la den ligge i fryseren over natten i hver sin plastpose. Neste dag, når solen er på det varmeste, er det en ypperlig anledning til å hente frem T-skjortene og fikse verdens morsomste hagelek. Den som raskest klarer å tine opp T-skjorten sin og ta den på seg, vinner!

7. Naturbingo

På nettet kan du finne massevis av fine naturbingo-brikker med forskjellige temaer, som for eksempel skogen eller stranden. Gi barna hver sin brikke når dere er på tur og la dem løpe rundt for å finne ting, fylle en rekke og få bingo! Naturbingo kan selvfølgelig også gjøres om til en morsom konkurranse der flere barn spiller mot hverandre i lag.

Tre personer som spiller XL fire på rad

8. Spennende utendørsspill

Er barna lei de gamle krokket- og kubbspillene i hageskuret? Du vet, spillene som er like gamle som deg? Så er det på tide å investere i nye, spennende utendørsspill. Coolstuff tilbyr massevis av morsomme kastespill, men også fotballkrokket, frisbee-spill og kule koordineringsspill.

9.Tre på rad

Selv om dette spillet trolig er gammelt som alle hauger, blir det aldri utdatert! I tillegg er det enkelt å lære, og det er mulig å hygge seg med det uansett hvilken årstid det er. En annen fordel er at det er lett å bygge spillebrettet av ting som er tilgjengelig – dere kan for eksempel tegne opp spillebrettet i innkjøringen til huset og bruke steiner og blader som spillebrikker!

Spill

Se alt
50 Clues
50 Clues
199,-
EXIT: Puzzle Escape Room-spill
EXIT
EXIT
199,-
Made in Germany
Ludo-spill
Ludo-spill
129,-

10. Rolig titte-lek

I noen minutter skal dere bare sitte helt stille og se på omgivelsene, trærne, fuglene og himmelen. Etterpå kan dere snakke om det dere har lagt merke til, og forhåpentligvis føle dere rolige og avslappede i kroppen. Perfekt demping av kroppen og hodet før det er på tide å gå inn igjen!

11. Utendørs-rebus

Gi barna et spesielt ord og be dem lete etter ting som begynner med hver bokstav i hagen eller skogen. Ordet «Hei» kan for eksempel formes ved hjelp av en hanske, et eikeblad og en gjenglemt iskrempinne. Når barna har skjønt hvordan det foregår, kan de selv lage ordene ved hjelp av ting, og så la de voksne løse rebusen!

12. La episke uteleker gjøre jobben

Voksne er ikke superhelter, selv om våre elskede barn tror det. Noen ganger er det faktisk verken tid eller lyst til å forberede og planlegge morsomme aktiviteter. Da er det superflaks at vi har barneleker og uteleker! Hos Coolstuff finner du alt fra elefantformede vannspredere til klatrebaner og hoppeslott til sommerhalvårets uteleker. Til vinteren tilbyr vi hamburgerformede kjelker, Snowball Makers og praktiske snøskulptursekker!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag