Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Alt om kajakker

For å holde flammen levende, må du innimellom oppgradere friluftslivet med en ny og spennende aktivitet. Du synes kanskje langrennsski er kjedelig, leirdueskyting er for støyende og hagearbeid tar for lang tid? Da kan kajakk være den rette aktiviteten for deg! Kajakkpadling krever bare litt utstyr, og aktiviteten kan enkelt tilpasses dine preferanser. Avslappende alenetur på speilblank innsjø eller litt mer fartsfylte turer på elven sammen med mange andre? Velg blant våre beste kajakker og finn enn oppblåsbar modell som passer inn i planene dine!

Hva er en kajakk?

Hele konseptet med en kajakk er egentlig superenkelt. Kajakken er en smal, mindre båt som du kan bruke på vannet sammen med en padleåre. Tviler du på om en liten, avlang båt virkelig er nok til å holde interessen oppe i timevis hver eneste uke? Hvis du aldri har hatt noe å gjøre med kajakker før, er det ikke det aller minste merkelig at du er litt skeptisk. Men kajakkpadling betyr så mye mer enn bare selve det å komme seg fremover på vannet! Du kan kombinere kajakkpadlingen med fiske, og du kan nyte en rolig stund på vannet uten annet selskap enn kaffetermosen. Eller hvorfor ikke utfordre deg selv med en fartsfylt tur på en elv med masse strømmer i vannet?

Glad man och kvinna som paddlar i en Intex Tvåsitsig Kajak

Hva er forskjellen på en kano og en kajakk?

Både kanoer og kajakker er som sagt avlange, mindre båter der du bruker en padleåre til å skyve vannet bakover, og på den måten gli fremover på innsjøer, elver eller hav. Men selve padlingen foregår på forskjellige måter. Så hvordan padler du en kajakk? Padleåren har to blader, ett i hver ende av en rund, avlang stang. Når du padler kano, bruker du i stedet en padleåre som kun har ett blad i enden, men et håndtak i den andre. Kanoer er dessuten åpne hele veien, akkurat som en robåt, mens kajakker er delvis lukket. Ryktet sier at det var eskimoene som fant opp kajakken fordi de syntes det var kaldt og gjerne ville ha med teppet fra senga, men raskt forsto at da ble teppet vått. Typisk.

Oppblåsbare kajakker til forskjellige typer eventyr

Hvor lang er en kajakk? Hva koster en kajakk? Hvor raskt kan du padle en kajakk? Disse spørsmålene kan faktisk sammenlignes med å spørre hvor lang en hyssing er, hvor mye en bil koster eller hvor raskt du kan sykle. Alt handler jo om dine egne planer og preferanser!

Kajakker og båter

Se alt  
Kajakk til en person - Intex Challenger K1
Kajakk til to personer - Intex Challenger K2
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
Kajakk til to personer - Intex Excursion Pro K2
10

Superpraktisk med en ultrakompakt kajakk

Hos Coolstuff finner du en lang rekke oppblåsbare kajakker som tar liten plass når de ikke er i bruk. Det passer perfekt for deg som ikke har en hel kajakklåve til rådighet. En oppblåsbar kajakk er enkel å bære med seg sammen med de andre camping- og friluftstingene, og den er superenkel å blåse opp når du finner en fin innsjø eller vik du vil utforske. Vi tilbyr både Intex-kajakker og Bestway-kajakker i forskjellige størrelser og prisklasser som passer alle, enten du foretrekker å reise alene eller sammen med andre.

Våre beste tips for et vellykket kajakkeventyr

Hvordan kommer man seg ned i en kajakk? Hvordan sitter man i en kajakk? Dette er ting du må ha stålkontroll på før du legger ut på kajakkeventyr, men mindre du elsker overraskende dukkerter i vannet. Heldigvis er det ikke vanskelig!

Sånn unngår du våte ulykker når du hopper i kajakken

Hvis du har funnet et sted med en lav brygge, skal du bare legge hånden foran hullet der du skal sitte i kajakken, og samtidig la den andre hånden bli liggende på bryggen. Løft deretter den ene foten og plasser den i kajakken, samtidig som du bevarer tyngden på den andre foten for sikkerhets skyld. Sett deg deretter sakte ned på sitteplassen og rett ut bena. Enkelt, ikke sant? Er det ingen brygge der? Nemas problemas – da må du bare plassere kajakken i vannet ved strandkanten før du setter seg skrevs over sitteplassen og løfter ett bein om gangen.

glad kvinne og mann padler i en fjord i en oppblåsbar kajakk

Hvilke padleteknikker finnes det?

Slapp av i både hode og kropp! Hvis du spenner kroppen og føler deg stresset når du padler i kajakk, er det lett å ikke følge skikkelig med på båtens bevegelser, og det kan resultere i en plutselig dukkert. Husk å sitte med rett rygg og la musklene i ryggen og midjen stå for padlingen. Du kommer til å forstå teknikken rimelig fort – plasser padleåren tett på kajakken og så langt fremme som mulig, uten at du lener deg fremover.. Start ikke padletaket før armen er strukket ut og padleåren er nede i vannet. Men hvordan svinger man? Bruk sveipende tak med padleåren i form av en halvmåne!

Camping

Se alt  
Oppladbare varmesåler - Outlust
Ultralett ryggsekk - Outlust
Yogurt Cup - KitchPro
10
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
802 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Stefan W.
Verifisert kunde

Har mye rart, unaturlig, unikt og sjeldne ting i butikken, som gjør det morsomt å browse butikken.

Åse A.
Verifisert kunde

Mye å velge imellom i vareutvalget. Enkelt å bestille. Hurtig ekspedering.

Lise S.
Verifisert kunde

Er fornøyd med dere, har handlet flere varer herfra å har vært fornøyd.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Stian Ø.
Verifisert kunde

Enkelt og rask bestilling, nesten like rask levering!

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Mia L.
Verifisert kunde

God service og rask levering.⭐️

Stand with Ukraine Hashtag