Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!

Hvilken kajakk skal jeg velge?

Proffpadler eller nybegynner på dypt vann? Uansett hva som passer på deg, finnes det garantert oppblåsbare kajakker som passer – og vi guider deg selvfølgelig til riktig modell! Siden de er oppblåsbare, krever de verken takstativ til bilen eller enorme lagerplasser hjemme. Kajakkene våre kan du enkelt pumpe opp og sjøsette akkurat der du gjerne vil starte padleturen. 

Alene med bølgeskvulp eller sammen på eventyr?

Oppblåsbare kajakker finnes både med ett og to seter. Eller K1 og K2 som de også kalles. Hvilken modell du foretrekker kommer helt an på hva slags planer du har for kajakkpadlingen din. Hvis du som oftest kommer til å legge i vei på egen hånd, er det praktisk med en kajakk med kun ett sete, men hvis du planlegger å dele de fleste kajakkeventyrene dine med en annen, kan det være smart å slå til med en modell med to seter i stedet. Den største forskjellen er at topersonerskajakkene er større og har to seter i stedet for kun ett. Og kanskje viktigst av alt: det medfølger to årer i stedet for kun én – det er nemlig superkjedelig (og ganske slitsomt!) å være den eneste med året i en kajakk med to seter! 


Kanskje det er på tide å overraske en friluftselskende person du kjenner godt med en kajakk med to seter som gave til henne? Eller – hvis du ikke deler den samme kjærligheten for utendørsaktiviteter – gir samboer, bror eller kamerat en kajakk med ett sete i gave til ham?

Kan man padle alene i en topersonerskajakk?

Har du lyst på en padletur, men så er det ingen andre som har lyst til å være med? Ingen grunn til fortvilelse! Det er som regel ikke noe problem å padle en topersonerskajakk alene. Mange av kajakkene med to seter har regulerbare eller avtakbare seter, så du kan tilpasse plasseringen din i sittebrønnen. Det du må tenke på er at kajakkene til to personer er litt lengre og større enn de som kun har ett sete, så selve padlingen kan oppleves tyngre enn ellers. 

Man som står på en Stand Up Paddle Board

Nybegynner som ikke vil ta seg vann over hodet

Er du klar til å legge ut på dine aller første kajakkturer? Du har kanskje allerede sett deg ut en rolig innsjø du kan utforske, eller har du bare planlagt en ferie tett på vannet? Intex Challenger er en perfekt kajakk å starte med, og den finnes i både enseters og toseters  variant. Dette er en liten og nett kajakk som takket være sin oppblåsbare bunn og avtakbare kjøl ligger stabilt i vannet. Kajakken har et praktisk lastenett foran (husk å pakke vanntett!) og et lite lasterom i sittebrønnen. Med den medfølgende pumpen får du luft i Intex Challenger på et blunk, så du raskt og enkelt kan komme deg padlende ut på vannet. 

Hvis du vil ha en kajakk som er litt lengre, egnet til litt mer eventyrlige turer, anbefaler vi Bestway Hydro-Force Ventura. Den finnes også i både enseters og toseters variant.. Denne kajakkmodellen er litt større enn Intex Challenger, og i stedet for lastenett, har den en smart og avtakbar veske som lasterom foran, samt oppbevaringsrom innebygd i setet. Bestway Hydro-Force Ventura har ikke bare én, men to kjøler for økt stabilitet, og i kajakkens side er det praktiske holdere til åren. Kajakkens slitesterke vinyl er konstruert så den tåler både saltvann og UV-lys fra solen. Dette er en kajakk du vil ha glede av på mange utflukter fremover.

Kajakker og båter

Se alt  
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
Kajakk til to personer - Intex Excursion Pro K2
10
Kajakk til en person - Intex Excursion Pro K1
Oppblåsbar båt - Intex Excursion 5

Proffpadler på vei mot nye eventyr

Det sies at eventyret venter rundt neste sving i elven, og du vil oppleve mer enn bare å padle rundt i stille vann. Så er tiden inne for å oppdatere kajakkflåten med noe som er mer profesjonelt og solid, og som oppfyller dine behov. Intex Excursion Pro finnes i både enseters og toseters variant, og det selvfølgelige valget for deg som er på utkikk etter det lille ekstra i en oppblåsbar kajakk. Excursion Pro er litt større enn våre andre kajakker, men fortsatt strømlinjeformet med lav profil. Den solide vinylen er forsterket med en trelagskonstruksjon både foran og bak for å tåle ekstra tøffe tak. Du får dessuten med to utskiftbare kjøler, der den ene er spesielt tilpasset grunt vann, så du kan padle akkurat der du vil.

Deilige dager ved vannet 🐟
Bilde av @peteraksberg

Hvis du liker lange fisketurer, kommer du til å trives som fisken i vannet i en Excursion Pro-kajakk! Langs kajakkens langsider er det nemlig holdere for fiskestenger, og kajakken har avtakbar holder for fiskeutstyr, der du for eksempel kan feste GPS-utstyr, et bærbart ekkolodd eller lignende. I sittebrønnen er det smarte lasterom så du kan få med deg alt du trenger på turen, og du sitter godt på det oppblåsbare og regulerbare setet med ryggstøtte. Kajakken har tau langs sidene og solide håndtak både foran og bak, så kajakken er enkel å håndtere både på land som i vann. 

Camping

Se alt  
Fiskekalender - Abu Garcia & Berkley
Nya prylar
Varmepose - Outlust
10
Håndkle til solsengen - Spralla
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
754 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Stand with Ukraine Hashtag