Informasjonskapsler
3 for 2 på ALT 20-22 feb! Bland fritt mellom ALLE våre produkter!

Hvilken kajakk skal jeg velge?

Proffpadler eller nybegynner på dypt vann? Uansett hva som passer på deg, finnes det garantert oppblåsbare kajakker som passer – og vi guider deg selvfølgelig til riktig modell! Siden de er oppblåsbare, krever de verken takstativ til bilen eller enorme lagerplasser hjemme. Kajakkene våre kan du enkelt pumpe opp og sjøsette akkurat der du gjerne vil starte padleturen. 

Alene med bølgeskvulp eller sammen på eventyr?

Oppblåsbare kajakker finnes både med ett og to seter. Eller K1 og K2 som de også kalles. Hvilken modell du foretrekker kommer helt an på hva slags planer du har for kajakkpadlingen din. Hvis du som oftest kommer til å legge i vei på egen hånd, er det praktisk med en kajakk med kun ett sete, men hvis du planlegger å dele de fleste kajakkeventyrene dine med en annen, kan det være smart å slå til med en modell med to seter i stedet. Den største forskjellen er at topersonerskajakkene er større og har to seter i stedet for kun ett. Og kanskje viktigst av alt: det medfølger to årer i stedet for kun én – det er nemlig superkjedelig (og ganske slitsomt!) å være den eneste med året i en kajakk med to seter! 


Kanskje det er på tide å overraske en friluftselskende person du kjenner godt med en kajakk med to seter som gave til henne? Eller – hvis du ikke deler den samme kjærligheten for utendørsaktiviteter – gir samboer, bror eller kamerat en kajakk med ett sete i gave til ham?

Kan man padle alene i en topersonerskajakk?

Har du lyst på en padletur, men så er det ingen andre som har lyst til å være med? Ingen grunn til fortvilelse! Det er som regel ikke noe problem å padle en topersonerskajakk alene. Mange av kajakkene med to seter har regulerbare eller avtakbare seter, så du kan tilpasse plasseringen din i sittebrønnen. Det du må tenke på er at kajakkene til to personer er litt lengre og større enn de som kun har ett sete, så selve padlingen kan oppleves tyngre enn ellers. 

Man som står på en Stand Up Paddle Board

Nybegynner som ikke vil ta seg vann over hodet

Er du klar til å legge ut på dine aller første kajakkturer? Du har kanskje allerede sett deg ut en rolig innsjø du kan utforske, eller har du bare planlagt en ferie tett på vannet? Intex Challenger er en perfekt kajakk å starte med, og den finnes i både enseters og toseters  variant. Dette er en liten og nett kajakk som takket være sin oppblåsbare bunn og avtakbare kjøl ligger stabilt i vannet. Kajakken har et praktisk lastenett foran (husk å pakke vanntett!) og et lite lasterom i sittebrønnen. Med den medfølgende pumpen får du luft i Intex Challenger på et blunk, så du raskt og enkelt kan komme deg padlende ut på vannet. 

Hvis du vil ha en kajakk som er litt lengre, egnet til litt mer eventyrlige turer, anbefaler vi Bestway Hydro-Force Ventura. Den finnes også i både enseters og toseters variant.. Denne kajakkmodellen er litt større enn Intex Challenger, og i stedet for lastenett, har den en smart og avtakbar veske som lasterom foran, samt oppbevaringsrom innebygd i setet. Bestway Hydro-Force Ventura har ikke bare én, men to kjøler for økt stabilitet, og i kajakkens side er det praktiske holdere til åren. Kajakkens slitesterke vinyl er konstruert så den tåler både saltvann og UV-lys fra solen. Dette er en kajakk du vil ha glede av på mange utflukter fremover.

Kajakker og båter

Se alt
Kajakk til en person - Intex Challenger K1
10
Kajakk til to personer - Intex Challenger K2
10
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
10
Kajakk til to personer - Intex Excursion Pro K2
10

Proffpadler på vei mot nye eventyr

Det sies at eventyret venter rundt neste sving i elven, og du vil oppleve mer enn bare å padle rundt i stille vann. Så er tiden inne for å oppdatere kajakkflåten med noe som er mer profesjonelt og solid, og som oppfyller dine behov. Intex Excursion Pro finnes i både enseters og toseters variant, og det selvfølgelige valget for deg som er på utkikk etter det lille ekstra i en oppblåsbar kajakk. Excursion Pro er litt større enn våre andre kajakker, men fortsatt strømlinjeformet med lav profil. Den solide vinylen er forsterket med en trelagskonstruksjon både foran og bak for å tåle ekstra tøffe tak. Du får dessuten med to utskiftbare kjøler, der den ene er spesielt tilpasset grunt vann, så du kan padle akkurat der du vil.

Deilige dager ved vannet 🐟
Bilde av @peteraksberg

Hvis du liker lange fisketurer, kommer du til å trives som fisken i vannet i en Excursion Pro-kajakk! Langs kajakkens langsider er det nemlig holdere for fiskestenger, og kajakken har avtakbar holder for fiskeutstyr, der du for eksempel kan feste GPS-utstyr, et bærbart ekkolodd eller lignende. I sittebrønnen er det smarte lasterom så du kan få med deg alt du trenger på turen, og du sitter godt på det oppblåsbare og regulerbare setet med ryggstøtte. Kajakken har tau langs sidene og solide håndtak både foran og bak, så kajakken er enkel å håndtere både på land som i vann. 

Camping

Se alt
Håndkle til solsengen - Spralla
10
Survival Card - Universalverktøy - Outlust
10
uKeg Twist – Lag din egen drikk med kullsyre
Rea
Dryrobe Longsleeve skiftejakke - Blå
10
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1024 anmeldelser
Kristine F.
Verifisert kunde

Begge gangene jeg (så langt!) har bestilt fra CoolStuff har pakken ankommet innen forventet leveringstid og vært rimelig greit pakket inn. Ved første bestilling var dessverre et av produktene ødelagt, men da alt annet var i riktig stand og jeg aldri tok kontakt med kundeservice om det, kan jeg ikke belaste CoolStuff eller deres kundeservice med noe nedtrekk i vurderingen for det, og det virker sannsynlig at det rett og slett var en liten feilproduksjon.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Gunnar W.
Verifisert kunde

Rask og bra kundebehandling. Varene var bra innpakket ved ankomst.

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Dere var flinke. Kjøpte en dag og og all gikk fort.

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Stand with Ukraine Hashtag