Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Reisedingser til alle forskjellige ferier!
far og sønn sitter på sofaen med popcorn

Pappaen min er bedre enn pappaen din!

Er pappaen din litt bedre enn andre pappaer?

Ja, det var akkurat det vi regnet med. Er han også litt sterkere enn andre pappaer? Du vet, så sterk at han kan løfte ditt hus, pluss kameratens hus og kameratens tantes lillebrors hus? Han er kanskje også litt smartere enn alle andre pappaer? Og kjekkere? Og mer handy? Og morsommere? Ja, OK, morsommere er han trolig, for du er jo faktisk her til å finne den komplette gaven til «the father above all». Trolig har sansen hans for humor, intelligensen og kreativiteten smittet over på deg ... I hvert fall når du gjør gode ting, som å finne den aller mest perfekte gaven som er verdt din fars gunst (og det er ingen enkel oppgave). Men bare ta det helt med ro, for vi har det du trenger for å hedre den supersterke, supermorsomme, superintelligente og suuuuuperkjekke pappaen din. Så la oss ta en titt på hva som kan passe som hånd i hanske til nettopp din pappa.

coolstuff-temabakgrunn med gaver til kule pappa

Er pappaen din Sporty Spice?

Selv om pappaen din er alt og litt mer, så har han kanskje en viss nisje med ting han synes er litt ekstra moro? Altså, bortsett fra å løfte hus dagen lang. Liker han kanskje å være ute i naturen og få bølger i håret? Da bør du kaste et blikk på utvalget vårt av oppblåsbare kajakker. Hvis du har flaks kan du til og med bli med ham ut på de blå bølgene og lære litt om både fisk, vann og hvordan man faktisk håndterer en kajakk.

Er han mer som Posh Spice?

OK, så du har en litt finere pappa som setter pris på livets gode sider, nipper til kaffen og unner seg behagelige pauser i hverdagen? Han liker lange, avslappende boblebad, å lage mat, ta en tur i skogen, kjenne på naturen og bare nyte livet foran et sprakende peisbål i all sin stillhet? Er pappaen din en kontaktannonse? Gi ham den luksusen han fortjener. Hos Coolstuff finner du luksuriøse gaver i alle sine former og fasonger, og til enhver anledning. Hvorfor ikke utstyre ham med en Pop-up-vinterhage? Forstå lykken hver gang man smeller den opp, og blir overrasket om og om og om igjen. Og du kommer definitivt til å ligge på plussiden når testamentet blir satt opp.

Du går på gresset mot din pop-up vinterhage

Du er så heldig at du har en teknisk pappa?

Helt ærlig er det få forunt å ha en pappa som faktisk henger med i den moderne teknikkens svinger. Men det gjør pappaen din, ikke sant? Eller har han egentlig lyst til å henge med, men er litt for stolt til å innrømme at han egentlig ikke gjør det? Og hvem er så du, om ikke den reddende engelen i teknikkens verden? Selvfølgelig er du det? Hallo? Faren din kan faktisk løfte huset til kameraten din! Gi pappaen din et forsprang ved å kjøpe noen av de morsomme teknikktingene våre i gave. Du hjelper ham ikke bare på vei i det «moderne» samfunnet, men du gjør ham også en tjeneste hvis du for eksempel kjøper et inspeksjonskamera til mobilen. Pappaer har en tendens til å bli litt støle etter å ha sjonglert hus i årevis, og da er det hyggelig å gjøre livet hans enklere ved å la ham slippe å krype rundt på trange steder.

Er pappaen din en grillmester?

Salat, ris, potetgrateng og andre detaljer er vel og bra, men de er ubrukelige uten noe grillet. Omtrent som Simon uten Garfunkel, en mobil uten wifi, en frosk uten en sykkel eller du uten pappaen din. Ikke nok med at pappaen din er god til å skjære salat, høvle en trebenk og kjøre motordrevne ting – han er også en mester på alt som skal grilles (ja, vi gjetter oss litt frem her, men du kan jo spørre ham). La ham kose seg i røyken fra briketter, kull eller gass. Lytt nøye når han hvisker at det kreves litt mer salt. La deg imponere av fingerferdigheten hans når han flipper de ferdigkjøpte burgerne, og bytt ut den allerede store samlingen hans av grillprodukter med noe nytt. Hvor du finner ting han ikke allerede har? Trenger du å spørre? Vi har dem jo her, blant vårt morsomme grillutstyr, din luring.

Gave til han

Se alt  
BBQ Golf Grillredskap
Oppblåsbar flåte - Bestway Tropical Breeze
Star Wars Baby Yoda-eggeglass
Super Mario Build a Level-lampe

Du har en pappa med humor!

Med et barnlig sinn møter han dagene med størst mulig glede. For det var en eller annen som en eller annen gang sa at «hvis du ikke er blitt voksen når du er 50, så trenger du ikke bli det!» Det er et motto å leve etter fra rundt 18 år og oppover. Han er en mann med selvdistanse, som har lett for å le og som har humor. Han er mannen som helt uten forbehold tar på seg et par Unicorn Slippers samtidig som han nipper til kaffen sin i et bartekrus, som holder hans fantastiske bart tørr, eller bare gir ham et øyeblikk med bart på overleppen. Ja, han er mannen som virkelig setter pris på morsomme gaver.

Pappaen som kjører som en gud.

Han lærte kanskje deg å kjøre en gang i tiden? Eller så droppet han det. Uansett kan du utstyre ham med et smart og praktisk biltilbehør og imponere mannen som kan alt litt ekstra. Pappa har sikkert en isskrape i bilen, men har han en Yeti isskrape? Med den blir han ikke bare sykt kjapp i isskrape-konkurranser, men blir også den kuleste av alle (så du den? Kulest? Altså, med tanke på is. Oh yes – pappahumor!) Vi kan male videre i evigheter om hva pappaen din trenger å ha i bilen, men i stedet foreslår vi at du kikker litt rundt på egen hånd og ikke lar deg påvirke av oss (Rudolfkostyme *hark hark*).

innsiden av en bil med multikoppholder

Pappa er en mannemann!

Han skrubber toalettet med skrutrekker, brygger sitt eget øl, barberer ryggen og sørger for at familiens katt har en velstelt pels. Han kan vanne plenen og blomstene uten å søle vann på buksene, trimme skjegg og grave seg ned i sofaen slik ingen andre kan. Det er for pokker på tide at du gir ham en gave som virkelig er for ham. Men hva, undrer du? Og hvor? Selvfølgelig her, i vårt utvalg av gave til ham.

Pappaen din har selvfølgelig god smak

Hva annet kan man egentlig forvente av en mann som pappaen din? Denne mannen blant menn, denne konfektbiten blant alt dårlig godteri. Apropos konfekt. Gi ham det. Når han endelig har kommet inn til land i sin oppblåsbare kajakk, har slått opp pop up-vinterhagen sin og stukket føttene i unicorn-tøflene sine, fortjener han konfekt. Og konfekt finnes i mange forskjellige former og varianter. Det aller beste er å kjøpe en hel eske, så han kan fråtse skikkelig. Så heldig at Coolstuff har mange forskjellige gaveesker. Vi vet, vi er nesten like gode som pappaen din.

Pappa, altså. Din pappa.

Han lærte deg å gå, snakke og å sette pris på de små tingene i livet. Han bar deg med sterke armer og beskyttet deg mot monstre og spøkelser. Han støvsugde rommet ditt altfor tidlig på morgenen, danset som om morgendagen aldri ville komme, plystret falskere enn deltakerne i Paradise Hotel og kom deg til unnsetning til alle døgnets tider. Pappaen din var helten din. Pappaen din ER helten din, og pappaen din fortjener det beste av det beste. Vi vil være med og hylle nettopp din pappa fordi han er den beste i hele verden. Gi en gave til pappa fra oss og hils at pappaene våre, tross alt, er litt bedre enn din pappa.

Farsdagsgaver

Se alt  
Minipresso NS
Jim Beam-trøfler i rør
Haupt Lakrits gaveeske – Ta det med en klype Saltlakris
Nanopresso NS bærbar espressomaskin
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,7 av 5 stjerner
677 anmeldelser
Gerda M.
Verifisert kunde

Det bestille jeg fra Internett deres og fikk den vellykket fram sendt i pakkeboks og fått beskjed via Posten app den er kommet og hentet den i pakkeboks i nærheten jeg bor nærmest og rett hjem enkelt med denne pakken fra dere i Coolstuff, helmaks.

Elisabeth R.
Verifisert kunde

Veldig godt utvalg av produkter til fine priser. Coolstuff er også raske til å sende med god informasjon til mottaker fra tidspunkt de sender til en får varene.

Espen K.
Verifisert kunde

Coolstuff har morsomme og smarte produkter. Produktet ble levert til avtalt tid og de informerer bra på mail

Toini F.
Verifisert kunde

Imponert over veldig rask levering!😊 Har aldri fått en vare så raskt som dette.

Ingeborg T.
Verifisert kunde

Har aldri hatt behov for å reklamere. Frakt er grei og god oppfølging

Ingrid N.
Verifisert kunde

Ryddig service, god informasjon på epost, fort levering med Bring.

May V.
Verifisert kunde

Rask levering, og vi er veldig fornøyd med produktet vi kjøpte.

Nadia J.
Verifisert kunde

Fra jeg bestilte til det kom i posten gikk det veldig fort.

Thomas E.
Verifisert kunde

Rask levering. De produkter jeg kjøpte holdt ikke mål.

Merethe E.
Verifisert kunde

Elsker en slik nettbutikk som har mye duppeditter ;D

Bjørn P.
Verifisert kunde

Topp bedrift . Meget god service og rask levering.

Astrid S.
Verifisert kunde

Frakt var ikke så bra. Ellers så var alt i orden.

Tordis M.
Verifisert kunde

Mottok pakken etter få dager, flott service 👍

Helge S.
Verifisert kunde

Morsomme kvalitetsprodukter til rimelig pris

Arne B.
Verifisert kunde

Gode dealer, som ikke err forr dyrre :D

Irene H.
Verifisert kunde

Bra side og fornøyd med produktet mitt.

Åsbjørg R.
Verifisert kunde

Utrolig hurtig behandling og levering!

Christine S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god kundeservice.

Vicky S.
Verifisert kunde

Rask ekspedering og fine produkter

Marianne L.
Verifisert kunde

Rask levering og god service 😀

Stand with Ukraine Hashtag

Din handlekurv

😊

Et lite øyeblikk, vi laster denne inn i handlekurven