Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Når er det farsdag 2023?

Våre farsdagsgaver

Hvilken dato faller farsdag inn på?

På samme måte som mye annet, kommer inspirasjonen til farsdag fra USA. Det var først i 1931 faktisk over et tiår etter at morsdag ble en greie – fedrene kunne begynne å glede seg til sin egen dag. Så når er det egentlig farsdag?  Nå faller farsdag alltid inn på andre søndag i november. Det betyr at du må sette en rød ring rundt 12. november i kalenderen for å huske farsdagsfeiringen 2023.

Celebration

Fakta om farsdag

Har du en pappa du elsker? Har hans tilstedeværelse i livet ditt gjort deg til den du er i dag? Fortjener han å få en ekstra oppmerksomhet (egentlig et dumt spørsmål)? Da finnes det en spesiell dato i kalenderen du bør markere med en stor, rød ring! Helt siden 1931 har fedre blitt feiret med pomp og prakt på farsdag, den ene dagen hvert år, og feiringen innebærer selvfølgelig en fin gave! Men når er det egentlig farsdag? Hva skriver man på farsdagskortet, og hva er en passende farsdagsgave? Les videre og finn ut hvordan du blir den aller beste til å feire pappa!

Hva sier man på farsdagen?

Dette er en dag som utelukkende skal handle om gamlingen der hjemme. Det betyr at dagen skal tilegnes ham og de tingene i livet som han liker. Det blir med andre ord litt rart å bare si gratulerer. Gratulerer med hva da? At han har fått deg som sønn eller datter? Uansett hvor fantastisk du er, så skal denne dagen som sagt handle om ham, ikke deg. Derfor kan det være smart å fylle på med varme ord i gratulasjonen. Fortell hvor mye han betyr for deg og hvorfor du setter pris på ham, og vis det til slutt gjennom handling med en passende gave og godt planlagt feiring. Hva man kan gjøre på farsdagen? Finn en fin aktivitet som du tror han vil sette pris på. En rolig dag ved sjøen for å fiske eller et luksuriøst restaurantbesøk? Det er opp til pappa!

Guinness-sjokoladeegg

Hvordan er familiens farsdagstradisjoner?

Farsdagsfeiringen har etter hvert utviklet seg til å bli noe stort i mange familier. De ser det rett og slett som en mulighet for å vise at de setter pris på flere fedre i familien. Avhengig av hvordan familiens tradisjoner ser ut, kan du primært finne en gave til pappa, men kanskje også en gave til morfar, gave til svigerfar, gave til bror eller gave til bestefar. Hvorfor ikke la hele slekta spleise, så kan dere overraske alle fedre med en velfundert gave? Husk også at du må hjelpe barna med å fikse en gave til pappaen sin! Ta en titt på utvalget vårt og finn en gave til kjæresten  som du kan skrive er fra ungene.

Hva kan man gi faren sin på farsdagen?

Å finne en passende gave til ham kan noen ganger være litt vanskelig. Hvis du skroller deg gjennom Coolstuffs episke sortiment, finner du garantert masse inspirasjon! Vi tilbyr morsomme, smarte, omtenksomme og annerledes produkter som passer perfekt som gave på farsdagen.

Things I Love About Dad-bok

Luksusprodukter til livsnyteren

Vil faren din elske å ha sitt eget tappetårn for øl på kjøkkenet? Eller en bærbar hengekøye som kan tas med overalt? Hvis svaret er ja, er det trygt å si at han er en vaskeekte livsnyter! Kjøp en farsdagsgave som gir ham enda bedre muligheter til å nyte livet akkurat sånn han ønsker. Vi tilbyr også lekre massasjeapparater, eksklusive snaksesker for feinsmeckere og selvrørende kaffekrus som passer perfekt for en livsnyter som faren din.

Farsdag

Se alt  

Morsomme spill- og treningsprodukter

Har du en far som er den direkte motsetningen til han som ønsker seg en bærbar hengekøye? Sånne fedre finnes også! De som ikke klarer å sitte stille, og som hele tiden er på utkikk etter nye treningsprodukter eller utendørsspill. Hvis du forbinder denne personlighetstypen med den kjære faren din, er det ikke mer enn rett og rimelig at du klikker hjem en farsdagsgave som passer. Du vil kanskje overraske ham med et hjemme-treningssenter med ti deler eller en LED-fotball som lyser i mørket? Vi tilbyr også rockeringer med vekter, morsomme kastespill og ballrør med trykk som gir padelballene den best mulige spretten!

Nerdete ting til spesialinteressen hans

Mange fedre har en tendens til å sette søkelys på enkelte ting og bruke mesteparten av fritiden sin på akkurat det. Har du en nerdefar som elsker friluftsliv, smarte teknikkprodukter, hagearbeid eller å skape magiske måltider på kjøkkenet? Uansett hva slags spesialinteresse faren din har, kan vi love at du kan finne passende gaver hos Coolstuff! Klikk hjem en oppblåsbar kajakk, putehøyttalere, guinness-sjokolade eller en mini donut-maker som får faren din til å hoppe av glede.

Gave til han

Se alt  
Teppe med ermer - Snug Rug Deluxe
10
Powerball Max
Powerball Max
Fra
219,-
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
802 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Stefan W.
Verifisert kunde

Har mye rart, unaturlig, unikt og sjeldne ting i butikken, som gjør det morsomt å browse butikken.

Åse A.
Verifisert kunde

Mye å velge imellom i vareutvalget. Enkelt å bestille. Hurtig ekspedering.

Lise S.
Verifisert kunde

Er fornøyd med dere, har handlet flere varer herfra å har vært fornøyd.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Stian Ø.
Verifisert kunde

Enkelt og rask bestilling, nesten like rask levering!

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Mia L.
Verifisert kunde

God service og rask levering.⭐️

Stand with Ukraine Hashtag