Informasjonskapsler
TILBUD: Badeball for kun 5 kr!
Gave til bestevenn

Gave til bestevenn

Hva kjøper man som gave til bestevennen sin?


Ja, selv om det ikke er snakk om den aller beste vennen din, bare en helt vanlig venn, er det aldri helt feil med litt inspirasjon når du skal kjøpe gave! Kanskje dere ikke kjenner hverandre så godt ennå, men du har likevel lyst til å vise at du setter pris på den nye vennen din? Men hva er egentlig en gave som symboliserer vennskap, og hvor finner du den? Coolstuff er din hjelpende venn i gavejakten. Nedenfor finner du mange forslag til gaver til venner. Vi våger nesten å love deg at her finner du en gave til bestevennen din.

Gave til bestevenn

Hvordan personlighet har vennen din?

Mange foretrekker å velge gave ut fra mottakerens personlighet, og vi har mange forskjellige kategorier du kan velge fra. Vi håper du finner en personlig gave til bestevennen din som blir en morsom og annerledes bestevenn-overraskelse.

Ifølge en av verdens mest kjente personlighetstester – Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) – finnes det 16 personligheter. Hos CoolStuff er alle velkommen, selv om det skulle finne 160 personligheter. Alle får plass under vårt tak!

Har vennen din en rar personlighet eller pussige interesser?

Perfekt – da har du jo noe konkret å gå ut fra når du legger i vei på gavejakt! Før du kaster deg ut i gavejungelen er det med andre ord smart å tenke litt ekstra på hva vennen din liker og misliker, om det finnes noe spesielt vennen din liker å drive med på fritiden eller om vennen din utmerker seg på en annen måte.

KitchPro - Gave til en venn som er en n00b på kjøkkenet

Med et grøss husker du den gufne lasagnen du tappert tygde i deg sist gang vennen din inviterte til middag. Nei, vennen din er muligens ikke en naturbegavelse på kjøkkenet, men det gir deg muligheten til å by på en smart kjøkkendings i gave! I KitchPro-sortimentet vårt finner du morsomme og annerledes kjøkkenredskaper som gjør matlagingen lettere for både mesterkokker og kjøkkenn00bs!

To kvinner lager mat på kjøkkenet

ZENKURU - Gave til vennen som trenger å slappe av

Vi kjenner alle en som alltid kjører på med full fart. Det er kaos på jobben, mange baller i luften og høyt tempo i hverdagen. Du blir stresset bare ved tanken på å prøve å holde følge i mer enn et kvarter – er det ikke på tide at vennen din slapper av litt? Finn gavetips blant Zenkuru-produktene våre. De leverer «smart wellness» med avslapping, massasje og velbehag i fokus!

Spralla - Aktive gaver til vennen som trenger å leke

Det sies at alder kun er et tall, og det stemmer! Den lekne vennen din spretter rundt som et barn på julaften så fort det er snakk om filmkveld, strandtur eller hjemmefest. Vi har selvfølgelig gavene som vil gjøre den rare vennen din skikkelig glad! Spralla er rett og slett morsomme gaver til alle som trenger å leke – uansett alder! Vi vedder på at du finner den perfekte gaven til din lekne og aktive venn her!

Morsomme og sære ting for vennen din

Se alt
Badekarlampe fishworld - Spralla
Djungelvrål smågodt 2 kg
Sjokoladebananer smågodt 1,2 kg
Sjokoladebananer smågodt 1,2 kg
199,-
Made in Sweden
Zoo Smågodt 2 kg

Utenu - Gaver til venner som er mer utendørs enn inne

Gåturer, camping eller en rolig fisketur? Vennen din trives betydelig bedre ute i skog og mark enn i byens betongjungel. Selv om du ikke er så innmari outdoorsy selv, må du innrømme at det er ganske koselig å være med og høre suset i trærne, fuglekvitringen og klukkingen fra bekken. Utenu-produktene våre gjør friluftslivet enklere og morsommere – kanskje du finner den aller beste gaven her?

Vooni - Gave til teknikkfreaken

Når mobilen din dør, er din venn en reddende engel. Alltid med en lader på lur og alltid med riktig ledning i en skuff. Du takker skjebnen for at du er venn med akkurat dette geniet som har jernkontroll på alt det du litt diffust kaller «teknikk». Tiden er inne for å feire teknikkfreaken, og da er Vooni merket du skal lete etter. Her finner du smarte ting som gjør hverdagen litt enklere for alle som liker praktisk teknikk i hverdagen!

Fyr med vifte for nakken

SnugRug - Gave til vennen som alltid fryser

Det er én ting å fryse midt på den kaldeste vinteren, men vennen din fryser faktisk alltid, uansett årstid og temperatur! Hvis du har gått lei av å låne bort jakken din når dere griller, fleecegenseren når dere har spillkveld og pleddet ditt når det står filmmaraton på programmet, er tiden inne til å gi din hutrende venn et SnugRug! Dette er rett og slett et skikkelig koselig pledd med ermer som gir den deiligste varmen!

Rimelig gave til en venn

Har du ikke noe stort budsjett til vennegaven din? Slapp av, det fikser vi! Vi har gaver i flere prisklasser, og det er perfekt hvis du er på utkikk etter en rimelig gave til en gutte- eller jentevenn.
Hvor mye penger ønsker du å bruke?

Spøk med en (u)venn

Det sies at skadefryd er den eneste ekte gleden, så hvorfor ikke leke med (u)vennen din med en morsom gave! Men du! Du må kun gi morsomme gaver til en som har humor. Det er i hvert fall det vi anbefaler!

Gave til bestevenn

Gave basert på alder

Hvis du er ute etter en bursdagsgave til bestevennen din, så har vi et par sider som kan hjelpe deg på vei. Selvfølgelig kan du feire bestevennen din litt ekstra når det står bursdag på programmet. Vi hos CoolStuff sier gratulerer med dagen, bestevenn!!

Hva fyller vennen din? Vi har gaver til alle aldre! Se gadgets som fungerer bra med din beste venn.

Gave basert på kjønn

Det er ikke så lett å finne den rette gaven! Noen ganger kan det hjelpe hvis du tenker bort forskjellige interesser og i stedet velger å lete veldig bredt. Hvis du for eksempel leter etter en gave til en jentevenn, men ikke klarer å bestemme deg. Er det en gave til henne eller en gave til ham du leter etter?

Hva er vennskap?

Når vi først er inne på temaet, melder spørsmålet seg om hva vennskap egentlig er? Hvordan skal vi definere det? Vi kan vel starte med å si at en venn må være snill mot deg for overhodet å kunne kvalifisere til å være en venn? En god venn skal også være ærlig, så hvis du gir bort en gave til en venn, og vennen ikke liker den, så skal vedkommende kunne si det. Lojalitet er også viktig, at bestevennen din stiller opp for deg når det gjelder. Så neste gang det er på tide at dere setter pris på hverandre, kan du selvfølgelig håpe på å få en vennskapsgave tilbake. Og du? Selv om dere skulle bli uvenner, kan du selvfølgelig gi vennen din en unnskyld-gave!

Fødselsdagsgave

Se alt
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
Sjokoladeeske Fotballspiller
Nya prylar
Sjokoladeeske Fotballspiller
119,-
Made in Germany
Bakblade 2.0 barberhøvel for ryggen
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

Stand with Ukraine Hashtag