Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨
star wars-loggen  i verdensrommet

Den internasjonale Star Wars-dagen

Star Wars

Mennesker er hele tiden på utkikk etter noe de kan feire! Derfor er det ikke bare kaker i alle former og fasonger som får sin egen dag i kalenderen, men også mamma-magen, knyteblusen, såpebobler og føtter. Gjennom årene har vi etablerte offisielle og uoffisielle høytider for alt mellom himmel og jord, og det finnes selvfølgelig en egen dag for Star Wars også. Hva slags høytid er egentlig Star Wars-dagen? Når og hvordan feires Star Wars-dagen? Alt dette og mye mer har selvfølgelig Coolstuff svar på! Vi tilbyr også massevis av morsomme filmprodukter som passer perfekt å klikke hjem i forbindelse med Star Wars-dagen.

 star wars-lampen blinker i mørket

Star Wars

Se alt  
Star Wars Stormtrooper-karaffel
Star Wars The Mandalorian-lampe
Star Wars Baby Yoda-krus
Star Wars Death Star dobbeltsidig puslespill

May the fourth be with you

Har du lyst til å ønske noen en fantastisk Star Wars-dag? I så fall er frasen over det eneste du egentlig trenger! Historien fra frasen er faktisk ganske spesiell. Den kommer fra en britisk avisannonse som ble publisert 4. mai 1979. Margaret Thatcher ble valgt til den første kvinnelige statsministeren i Storbritannia. Med tanke på både datoen og Star Wars-filmenes popularitet på det tidspunktet, valgte avisen å skrive følgende tittel: «May the Fourth be with you, Maggie». Frasen ble lynraskt plukket opp av Star Wars-fans over hele verden, og den ble enda mer populær i 2005, da Star Wars-dagen endelig fikk sin egen dato.

fargeskiftende star wars kaffekopper

Film & TV

Se alt  
Star Wars Stormtrooper-karaffel
Grinchen Julekalender
Nya prylar
Star Wars The Mandalorian-lampe
Mini Movie Trivia - Quiz
Nya prylar

Hvordan feires Star Wars-dagen?

Visste du at alle føtter skal hylles på Fothelsedagen 4. mai? De små tottelottene har likevel lett for å havne i skyggen av den internasjonale Star Wars-dagen, som faller på samme dag. Og hva fortjener egentlig størst hyllest – stinkende føtter eller George Lucas geniale historie fra verdensrommet? Svaret på det spørsmålet er superenkelt, i hvert fall hvis du er en vaskeekte Star Wars-nerd.

Filmmaraton, kaker og events

4. mai nærmer seg med storm(trooper)skritt, så fans over hele verden gjør seg klar til den episke dagen. Men hvordan foregår egentlig feiringen? Det er en selvfølge å slå seg ned foran TV-en og ha filmmaraton! Det er liksom en nødvendighet å dukke ned i historien om Luke Skywalker, Princess Leia, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Han Solo og Chewbacca minst én gang i året. I tillegg til filmmaraton, arrangeres det spennende events over hele verden, noen til og med med kostymekonkurranser, og enkelte velger å spise kaker som er formet som Star Wars-figurer. Dagen er i bunn og grunn fri og avslappet – det viktigste er at du gjør noe som viser den kjærligheten du føler for Star Wars.

 baby yoda lampe som skinner i et mørkt rom

Feir Star Wars-dagen – unn deg episk merch!

Noen ganger føles det som om ingen forstår hvorfor film- eller gaming-tingene dine betyr så mye for deg. Du har kanskje en samboer som overhodet ikke forstår sjarmen med verken Star Wars eller Mandalorian? Som ikke engang klarer å skille mellom Yoda og Baby Yoda? Som tror du snakker om oppvaskmaskinen når du nevner C-3PO eller R2D2? Som sukker høyt hver gang du kommer hjem med ny merch? Da har vi gode nyheter til deg! Star Wars-dagen har en annen stor fordel – du får en bemerkelsesverdig fornuftig unnskyldning til å unne deg kul Star Wars-merchandise! Du har kanskje alltid ønsket deg Star Wars-logoen som lampe i stua, eller kanskje Star Wars Baby Yoda som lampe på soverommet? Nå har du sjansen! Vi tilbyr også en Star Wars Stormtrooper-karaffel som passer perfekt til å servere drikkevarer fra neste gang det er filmmaraton med dine gode Star Wars-venner.

Interesser

Se alt  
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag