Informasjonskapsler
Kjedelige dager innendørs? Da har vi det du trenger for å slippe tristessen!

Julestress

Julestress

Holder julebaksten på å ta knekken på deg? Nå kan du minske julestressen med våre beste tips sånn at du får en mer harmonisk jul!
Christmas stress

Hva er julestress?

Julestress er et begrep som er like gammelt som julen selv. Allerede på den tiden da det årlige badet falt sammen med julenissens besøk, var det mye som skulle fikses og ordnes på kort tid. I dag er det ikke mye bedre. Selv om julen alltid faller på samme dato hvert bidige år, står vi der med en overveldende følelse av stress når adventslysestakens siste lys nærmer seg bunnen, samtidig som bare halvparten av julegavene er kjøpt inn mens det bare er noen få timer igjen til Donald Duck dukker opp på TV. I våre dager holder det ikke å gi en kullklump til den som har vært slem i løpet av året som har gått. Helt uavhengig av om barnet (eller den voksne) har vært snill eller slem, skal gavene være perfekte og tilpasset til mottakeren.

Er det mulig å redusere julestresset?

Juleosten skal ystes, ribbesvoren skal være perfekt sprø, juletreet skal pyntes på instagramvennlig vis, pepperkakehuset må monteres og julegavene handles inn. I jakten på en perfekt julaften hender det vi glemmer hva som egentlig er det viktigste – å være sammen med nære og kjære. For hvem har egentlig bestemt hva som er en perfekt jul? Hva sier dere til at vi i år glemmer alt som heter stress og i stedet lar julen bli en tid fylt med ro, med plass til avslapping, nipping til gløgg til tonene av Sissel og lar den eneste bekymringen være om julenissen får plass i den nyfeide skorsteinen? La juletreet stå litt skjevt, bestill julematen på nett og legg bort telefonen noen timer. Lett på trykket, senk kravene og overlat pakkeideene til oss. Vi har personlige og spennende julegaver til små og store barn, og julegavene som fyller julestrømpen uten å koste skjorta.

Er det mulig å slippe alt julestresset?

Dessverre har vi ikke mulighet til å hjelpe kundene våre med alt julemaset, selv om vi selvfølgelig veldig gjerne skulle ha gjort det. Derfor har vi hentet inn hjelp fra julenissens hjelpere så du kan ta det litt mer med ro i julen. Vi har samlet sammen våre aller beste julegavetips og alle triksene som skal til for å gi deg julefred, så du kan fokusere på å telle ned dagene til den 24.

Christmas shopping

Våre beste tips mot julestress:

Som om ikke resten av året har vært stressende nok, så er det snart jul – med alt det innebærer. Se på Coolstuff som din beste venn i kampen for en avslappende høytid. Ta på deg ditt fineste antrekk pynt juletreet /juletretog i fred og ro og sett deg godt til rette i sofaen med noe godt å drikke. For å slippe å måtte detaljplanlegge hver eneste del av julebordet, har vi skrevet en Sjekkliste for julebordet. Det eneste du trenger å gjøre er å følge den til punkt og prikke, så kommer alle julegjester til å forlate feiringen mette og fornøyde – uten at du har måttet stresse og slite med planleggingen.

Med alt fra morsomme gaveposer til de perfekte gavene til både svigermor og kusinebarnas søsken har vi alt du trenger for å arbeide deg raskt gjennom ønskelisten og hake av det aller største julestresset. Hvorfor ikke la denne julen bli helt uten julegavestress. La i stedet venner og familie delta i julegavespillet så slipper dere å kjøpe persontilpassede gaver til hvert eneste familiemedlem, samtidig som alle garantert får en gave.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1026 anmeldelser
Kristine F.
Verifisert kunde

Begge gangene jeg (så langt!) har bestilt fra CoolStuff har pakken ankommet innen forventet leveringstid og vært rimelig greit pakket inn. Ved første bestilling var dessverre et av produktene ødelagt, men da alt annet var i riktig stand og jeg aldri tok kontakt med kundeservice om det, kan jeg ikke belaste CoolStuff eller deres kundeservice med noe nedtrekk i vurderingen for det, og det virker sannsynlig at det rett og slett var en liten feilproduksjon.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Gunnar W.
Verifisert kunde

Rask og bra kundebehandling. Varene var bra innpakket ved ankomst.

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Dere var flinke. Kjøpte en dag og og all gikk fort.

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Stand with Ukraine Hashtag