Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!
 kvinne smilende og prikker

Når åpner man julegavene?

Det har vært en greie siden uminnelige tider, dette med å gi julegaver til nære og kjære. Opp gjennom årene har tradisjonene rundt julegaveutdelingen vært både merkelige og mange. Du vet vel for eksempel at julebukken hadde det livsviktige yrket som julegaveutdeler før julenissen kom på banen?

julegaver

Når kan man åpne julegavene?

Hvilken dag åpner man julegavene i henhold til moderne juletradisjoner? De nordiske landene, som Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Østerrike og Polen pleier å åpne julegavene på selveste julaften – altså 24. desember. Men på hvilken dato blir julegavene åpnet i andre land, da? Det er populært å vente til 25. desember, men i enkelte land venter de helt til 6. eller 7. januar. Stakkars!

Når på dagen åpner man julegavene?

Det nøyaktige tidspunktet på dagen julegavene blir åpnet, skiller seg dramatisk fra land til land. De fleste familiene har dessuten sine egne tradisjoner. I Norge pleier mange å starte julegaveutdelingen etter den obligatoriske Disney-tittingen eller middagen, mens engelskmennene gjerne åpner julegavene sine tidlig om morgenen 25. desember. Det finnes sikkert også familier som venter til sent på kvelden, mens enkelte vil åpne julegavene rett etter lunsj. I bunn og grunn er valget ditt. Ingen kommer til å arrestere deg eller smekke deg over fingrene hvis du ønsker å dele ut julegavene en varm sommernatt. Deilig, ikke sant?

 Hund med nisselue og julekalender

Bli alles favoritt-julenisse ved hjelp av Coolstuff

Desember er en måned som er full av varme følelser, spennende forhåpninger og ikke minst koselig planlegging av den aller fineste dagen i året. I denne måneden er det ikke det minste merkelig å bekymre seg over julegaver og julegavetips. Er du lei av å gi bort den samme kjedelige gaveesken med sokker til svigerfar? Vil du heller finne noe ekstra fint og kjærlig til din elskede mamma eller bestevenn? Så er Coolstuffs julegavetilbud det rette stedet å lete!

Julegave til mor og far som allerede har alt

Julegave til mamma og julegave til pappa kan være to nøtter som er skikkelig vanskelige å knekke. Men Coolstuff har spesialisert seg på gaver og julegaver helt siden 2004, så vi vet nøyaktig hvilke gaver som blir satt pris på! Til mamsen kan du for eksempel finne alt fra luksuriøs sjokolade til deilige varmetepper og unike interiørprodukter! Til papsen tilbyr vi finurlige hjernetrim-leker, en kul kjølebrønn til sommerens øl i hagen og selvfølgelig et selvrørende kaffekrus. Her finner du produkter som gjør det høflige takk-smilet til et dårlig minne rundt juletreet. I stedet vil du se lykkelige ansiktsuttrykk og høre replikker som «WOW! Hvor har du funnet denne?!».

Julegaver

Se alt
Brewbarrel – brygg ditt eget øl
Rea
Brewbarrel – brygg ditt eget øl
390,63 449,-
13%
Made in Germany
Vannspreder jumbolarve - Bestway
Personlig krus med foto & navn
199,-
Kan personaliseres
Kjølekruset 2.0 - KitchPro
10

Gi elsklingen den beste gaven

Ved innkjøp av julegave til guttekjæreste eller julegave til jentekjæreste er det lett å kjøre med sikre kort år etter år. Slips, sokker, parfymer og bøker blir gjerne satt pris på, men det finnes definitivt andre ting som både overrasker og gleder elsklingen din enda mer. Så hvorfor ikke investere i et ølbrygger-sett til din øl-elskende guttekjæreste? Eller et kult polaroidkamera til den kreative jentekjæresten din? Vi byr også på massevis av andre produkter til alt fra friluftsentusiasten, via Star Wars-nerden til kaffeelskeren. Her er det superenkelt å finne en perfekt gave, enten du leter etter en julegave til 30-åringen, julegave til 40-åringen eller julegave til 50-åringen.

Lag superdesember med gavebonanza

Elsker du julegave-konseptet? For et dumt spørsmål – who doesn’t? Hvis du er en julegaveentusiast som vil få mest mulig ut av opplevelsen, er det en super idé å lage en gavekalender med 24 gaver, så det er én gave som skal åpnes hver eneste dag frem til jul. Du og noen rundt deg kan kanskje lage en kalender til hverandre? Coolstuff tilbyr massevis av fantastiske, men rimelige julegaver som passer perfekt i en gavekalender. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av morsomme julegaver til julegavespillet, også!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag