Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨
 kvinne smilende og prikker

Når åpner man julegavene?

Det har vært en greie siden uminnelige tider, dette med å gi julegaver til nære og kjære. Opp gjennom årene har tradisjonene rundt julegaveutdelingen vært både merkelige og mange. Du vet vel for eksempel at julebukken hadde det livsviktige yrket som julegaveutdeler før julenissen kom på banen?

julegaver

Når kan man åpne julegavene?

Hvilken dag åpner man julegavene i henhold til moderne juletradisjoner? De nordiske landene, som Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Østerrike og Polen pleier å åpne julegavene på selveste julaften – altså 24. desember. Men på hvilken dato blir julegavene åpnet i andre land, da? Det er populært å vente til 25. desember, men i enkelte land venter de helt til 6. eller 7. januar. Stakkars!

Når på dagen åpner man julegavene?

Det nøyaktige tidspunktet på dagen julegavene blir åpnet, skiller seg dramatisk fra land til land. De fleste familiene har dessuten sine egne tradisjoner. I Norge pleier mange å starte julegaveutdelingen etter den obligatoriske Disney-tittingen eller middagen, mens engelskmennene gjerne åpner julegavene sine tidlig om morgenen 25. desember. Det finnes sikkert også familier som venter til sent på kvelden, mens enkelte vil åpne julegavene rett etter lunsj. I bunn og grunn er valget ditt. Ingen kommer til å arrestere deg eller smekke deg over fingrene hvis du ønsker å dele ut julegavene en varm sommernatt. Deilig, ikke sant?

 Hund med nisselue og julekalender

Bli alles favoritt-julenisse ved hjelp av Coolstuff

Desember er en måned som er full av varme følelser, spennende forhåpninger og ikke minst koselig planlegging av den aller fineste dagen i året. I denne måneden er det ikke det minste merkelig å bekymre seg over julegaver og julegavetips. Er du lei av å gi bort den samme kjedelige gaveesken med sokker til svigerfar? Vil du heller finne noe ekstra fint og kjærlig til din elskede mamma eller bestevenn? Så er Coolstuffs julegavetilbud det rette stedet å lete!

Julegave til mor og far som allerede har alt

Julegave til mamma og julegave til pappa kan være to nøtter som er skikkelig vanskelige å knekke. Men Coolstuff har spesialisert seg på gaver og julegaver helt siden 2004, så vi vet nøyaktig hvilke gaver som blir satt pris på! Til mamsen kan du for eksempel finne alt fra luksuriøs sjokolade til deilige varmetepper og unike interiørprodukter! Til papsen tilbyr vi finurlige hjernetrim-leker, en kul kjølebrønn til sommerens øl i hagen og selvfølgelig et selvrørende kaffekrus. Her finner du produkter som gjør det høflige takk-smilet til et dårlig minne rundt juletreet. I stedet vil du se lykkelige ansiktsuttrykk og høre replikker som «WOW! Hvor har du funnet denne?!».

Julegaver

Se alt  

Gi elsklingen den beste gaven

Ved innkjøp av julegave til guttekjæreste eller julegave til jentekjæreste er det lett å kjøre med sikre kort år etter år. Slips, sokker, parfymer og bøker blir gjerne satt pris på, men det finnes definitivt andre ting som både overrasker og gleder elsklingen din enda mer. Så hvorfor ikke investere i et ølbrygger-sett til din øl-elskende guttekjæreste? Eller et kult polaroidkamera til den kreative jentekjæresten din? Vi byr også på massevis av andre produkter til alt fra friluftsentusiasten, via Star Wars-nerden til kaffeelskeren. Her er det superenkelt å finne en perfekt gave, enten du leter etter en julegave til 30-åringen, julegave til 40-åringen eller julegave til 50-åringen.

Lag superdesember med gavebonanza

Elsker du julegave-konseptet? For et dumt spørsmål – who doesn’t? Hvis du er en julegaveentusiast som vil få mest mulig ut av opplevelsen, er det en super idé å lage en gavekalender med 24 gaver, så det er én gave som skal åpnes hver eneste dag frem til jul. Du og noen rundt deg kan kanskje lage en kalender til hverandre? Coolstuff tilbyr massevis av fantastiske, men rimelige julegaver som passer perfekt i en gavekalender. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av morsomme julegaver til julegavespillet, også!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag