Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Første Advent-kupp - 25% rabatt på Snug Rug Hoodie ✨

Hva annet kan du gjøre med et vaffeljern?

Boblevafler med jordbær og melis

Ah, vaffeljern! Vi vet ikke hvordan vi skal kunne hylle dette kjøkkenutstyret høyere – for hvem liker liksom ikke vafler?! Hvis du har gått lei av det klassiske tilbehøret med syltetøy og rømme, kan du alltids lage matvafler med for eksempel kaviar, dill, rødløk og crème fraiche som passer perfekt på et sprøtt vaffelhjerte. Men det er jo fortsatt bare en vaffel – hvordan ville verden sett ut om vaffeljernet var kjøkkenets hersker og tok over flere arbeidsoppgaver? Det er på tide å variere vaffelkosten litt, så nå lurer vi på: “Will it waffle?” 

Vaflet frokost og brunsj på et blunk

Tilhører du den gjengen som mener at dagen ikke er i gang før du har fått i deg frokosten? Helst skal den også komme på bordet med minst mulig arbeidsinnsats, samtidig med at kaffen er klar, og her kan kanskje vaffeljernet gjøre en god innsats. Nei, vi mener ikke at du skal prøve å koke kaffen i jernet, men en deilig frokost eller mettende brunsj kan du faktisk svinge opp med uten altfor mye arbeid. Så få varme på vaffeljernet og inviter noen venner til brunsj, eller hvorfor ikke overraske med en velsmakende gave til kjæresten på en helt vanlig søndag?!

Thanks for the orgasms krus

Kan vi få by på vaffelbølgende bacon?!

Frokostklassikeren bacon og egg er egentlig lynraskt å lage i utgangspunktet, men kan det vafles? Klart det kan! Varm opp vaffeljernet, legg på bacon i tynne skiver og legg på lokket - på et øyeblikk har du sprøtt bacon som vil forgylle enhver frokosttallerken. Hva med egget, da? Superenkelt! Knekk egget rett på det varme vaffeljernet og bruk det som stekeplate hvis du foretrekker hel plomme. Hvis du vil ha omelett, kan du vispe sammen noen egg og noen grønnsaker, helle blandingen i jernet og vente noen minutter. 

Waffles

Bilde av @loppiscajsa

Arme riddere i vaffeljern

Har du glemt å kjøpe gave til kjæresten din på årsdagen deres? Han kommer ikke til å merke det hvis du i stedet tar kontroll over situasjonen og inviterer ham på vaffelstekte arme riddere med et fyll av god sjokolade! Det er dessuten lett som en .... vaffel! Rør sammen en røre av egg, melk, mel, kanel og litt sukker. Smør Nutella på loffskiver eller legg på et tynt lag av en annen favorittsjokolade. Dypp brødet i røren og legg deretter de doble skivene i det varme vaffeljernet. Stek i vei til brødskivene er sprø og server med for eksempel pisket krem og ferske bær.

Personlig Freia Melkehjerter

Gi pizzarestene nytt liv!

Ble det sent i går? Du drømmer kanskje om smeltet ost og enkel mat, og så faller blikket på pizzaesken som du presset inn i kjøleskapet før gårsdagens festligheter tok av? Nå står du foran et dilemma: oppvarmede pizzarester i stekeovnen blir OK, men det tar tid. Å varme pizza i mikroen har lett for å forvandle drømmen til et grusomt mareritt. Du vet jo hva løsningen er: det er på tide å hente frem vaffeljernet! Trikset er å legge to pizzabiter sammen, osteside mot osteside, så det er pizzabunnene som møter det varme jernet både over og under. Når osten har smeltet sammen og det har oppstått lekker harmoni i vaffeljernet, er det bare å hive innpå godsakene! 

Våg å vafle middagen!

I tillegg til den matvaffelen med kaviar og rødløk som vi nevnte tidligere, bør det vel være mulig å vafle i seg en hel middag? Vi har tatt utfordringen, så varm opp vaffeljernet og følg med!

Vafler med coolstuff

Burger i vaffeljern

Ja, helt bokstavelig talt! Rør sammen kjøttdeig med favorittingrediensene dine (glem ikke litt finhakket løk, paprika eller kanskje jalapeño for litt hotness!) og form små burgere. Når vaffeljernet er varmt, legger du på et par burgere og lukker lokket. Noen minutter senere har du de lekreste burgerne, og vet du hva det aller beste er? Jo, de små gropene fra vaffeljernets mønster blir perfekte små lommer til saus! Mmmm ... Server vaffelburgerne dine med spagetti og en skikkelig god tomatsaus, eller prøv noen av tilbehørene nedenfor her.

Bakeartikler

Se alt  
Vaffeljern med Dyremotiv - KitchPro
Minivaffeljern for hjerteformede vafler
Mini Donut Maker - KitchPro
3D-pepperkakeformer

Sprø grønnsaker

Mangler du noe grønt på tallerkenen? Da er det bare å varme opp vaffeljernet igjen! Skrell en aubergine eller squash og skjær i centimetertykke skiver. Visp et egg med litt vann og dypp skivene i blandingen. Legg dem deretter i en bolle med finrevet parmesan (allerede nå kan du jo høre at dette vil bli godt!). Rist av overflødig ost og legg skivene i vaffeljernet. Etter et par minutter har sprø grønnsaker til middagen din! 

Dropp pommes frites og by i stedet på “potaffel”

Ovnsstekte poteter, pommes frites, chips - vår kjærlighet til poteten kjenner vel knapt noen grenser! Og nå er tiden kommet for å bli kjent med “potaffel”, en sprø potetvaffel som du lager av potetmos. Med andre ord en smart måte å forvandle gårsdagens middagsrester til noe nytt og spennende! Bland kald potetmos med finhakket paprika og vårløk. Tilsett så et sammenvispet egg og litt finrevet parmesan. Bruk en skje til å lage potetballer som du flater litt ut med hånden før du klemmer dem ut i det varme vaffeljernet som du har smurt med olje. Vil du ha dem litt ekstra sprø? Så kan du rulle dem i litt hvetemel eller griljermel før du steker dem. 

Noe søtt til dessert? 

lakritsfabriken Loveville

Det er vel ikke akkurat en overraskelse at vaffeljernet er utmerket til å lage dessert, men du kan lage så uendelig mye mer enn bare standardvaffelen med syltetøy og rømme! Tenk på noe som er skikkelig godt - og så legger du det i vaffeljernet! Nei, vent litt! Hvis du legger sjokoladebiter og morsomt godteri direkte i vaffeljernet, blir det bare griseri av det. Du må faktisk tenke litt lenger enn som så! 

Vaflet frukt - fruktelig godt!

Varm opp vaffeljernet og legg i skiver av mango, ananas eller fersken før du lukker lokket. Etter et par minutter har du varme fruktskiver som har fått karamellisert overflate, takket være vaffeljernet. Server sammen med favorittiskremen din, eller legg to varme fruktskiver sammen med finrevet sjokolade i midten. 

Waffle bowl

Churros i vaffeljernet

Det er ikke noen stor nyhet at vaffeljernet er et godt tilbehør til baking og da spesielt til vaffelsteking, men hva synes du om vaflede churros? Du slipper maset med varm olje og brannfare. I stedet finner du frem den perfekte churros-oppskriften og rører sammen deigen din (ja, vi vet, her må du bruke en kjele - vaffeljernet klarer faktisk ikke alt). Deretter steker du deigen i vaffeljernet, og etter et par minutter kan du nyte nystekte churros. Dypp i smeltet sjokolade eller rull i kanel og sukker - du kommer garantert til å takke oss etterpå! 

Kjøkken

Se alt  
Blinkende Partyglass
Blinkende Partyglass
Fra
79,-
Kjølekruset 2.0 - KitchPro
10
Tassen følelsesskåler Large
Tassen følelsesskåler Large
329,-
Made in Germany
Iskuler
Iskuler
119,-
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag