Informasjonskapsler
Kvinne som lukker øynene ved siden av tegneserie kyllingtrommestikke

Stuffed Burgers – vår guide til bedre hamburgere!

Er burgere livets mat? Eh, går paven med en artig hatt?! Vi liker hamburgere mer enn vi egentlig våger å innrømme for oss selv, og det beste med en hamburger er at den kan varieres i det uendelige. Luksuriøs burger fra det nyåpnede in-stedet. Den sammenklemte osteburgeren fra en drive-in når du ser supersulten. Den grisete burgeren med ekstra av alt fra nærmeste gatekjøkken når du er fyllesyk. En omsorgsfullt montert hjemmeburger som (forhåpentligvis) gjør et supergodt inntrykk på tredje date. Og burgeren som blir grillet utendørs siden det faktisk er grillsesong, og det derfor er på tide å innvie nytt grillutstyr til grillmesteren! Ja, hva ville livet vært uten en burger?!   

Hvis vi fokuserer på hamburgerne du rører sammen hjemme, og så enten steker eller griller, så de kan de faktisk bli betydelig artigere! Og bedre. Det trenger liksom ikke bare være en kjøttpuck (selv om også det selvfølgelig har sin sjarm). Du kan for eksempel henge deg på den amerikanske trenden og servere stuffed burgers – saftige hamburgere som du fyller med godsaker!  

Fire burgere på et serveringsfat

Hvordan lager man stuffed burgers?

Så hvordan lager man en stuffed burger uten restaurantkjøkken eller avanserte kjøkkenmaskiner beregnet på proffene? Først og fremst blir livet mye enklere med en praktisk hamburgerpresse, som for eksempel KitchPro hamburgerpresse, som er en liten ekspert når det gjelder nettopp fylte burgere. Legg kjøttdeig i underdelen på pressen for å forme burgerens base. Deretter klemmer du ned pressens innsats, så det dannes et solid krater i kjøttdeigen. Hakk godsakene du vil fylle burgeren med og stapp krateret fullt før du former burgerens overside og forsegler den så ikke fyllet renner ut under tilberedningen. Deretter tilbereder du burgeren på valgfritt vis mens du lader opp til den wow-opplevelsen du får idet du tar den første biten!

Person som bruker en hamburgerpresse

Superlekre fyll til stuffed burgers

Så er det egentlig bare én ting som gjenstår, men det er kanskje også den viktigste: Hva i all verden skal du fylle burgeren med?! For å starte med det grunnleggende: Det er aldri feil med ost og bacon! Men du kan selvfølgelig variere fyllet i det uendelige, og her kommer noen lekre tips til godsaker som passer skikkelig godt sammen. Når du har funnet et fyll du vil prøve, er det bare å finhakke ingrediensene og røre dem sammen – hvem vet, kanskje du trenger litt nytt kjøkkentilbehør når du likevel er i gang?

En amerikansk klassiker

Var det noe som sa ost og bacon?! Det er i prinsippet et brudd på en naturlov å lage amerikanske burgere uten disse to ingrediensene, så her blander vi stekt bacon i biter med revet cheddarost. Finhakket løk, litt finhakket chili og en skikkelig god, røyksmakende BBQ-saus gjør eventyret komplett og gir burgerne dine masse smak.

French it up! 

Dekadent og smaksrikt. Det blir resultatet hvis lar deg inspirere av Frankrike. Finhakk sjalottløk og bland med smuldret roquefort og chévre, en anelse dijonsennep og litt honning. Hvis du har god tid kan du også karamellisere litt vanlig løk og blande inn, siden det knapt er mulig å mislykkes med to typer ost og to typer løk i samme oppskrift.

Stuffed burger med grønnsaker

Drinker og bartilbehør

Se alt
Sugerør av glass 4-pakning
10
Kjølebrønnen Cool-Well
Kjølebrønnen Cool-Well
849,-
Made in Denmark
Vinkork med luftpumpe
10
Coolenator Ølkjøler
Nya prylar

Uslåelig meksikansk styrke

Når vi kikker i retning Mexico for å få inspirasjon, er det helt umulig å ikke bli revet med av smakene. Så til dette fyllet rører vi sammen en nøytral smøreost med finhakket jalapeño, chili, tomat og rødløk. Tilsett fersk koriander (med mindre du tilhører den delen av befolkningen som synes koriander smaker såpe, for da dropper du den) og så fyller du burgeren. Server med nachos og kremet guacamole for en komplett opplevelse.

En skandinavisk overraskelse

Du pleier kanskje ikke å forbinde dill og eple med en hamburger, men her kan du med kun en liten innsats forvandle burgeren din til en skandinavisk smakssensasjon! Skjær et eple i små biter og bland med en nøytral smøreost. Rør inn tynne strimler av god, kokt skinke og tilsett fersk, finhakket dill. Fyll burgerne og nyt!

Mamma Mia – inspirasjon fra Italia

Niks! Det er verken pasta, pizza eller kremet risotto i denne italienske oppskriften, men det gjør ikke noe! Bland smuldret tallegio-ost med finhakket tomat og banansjalottløk. Smak til med salt og pepper. Mamma Mia, for en god burger! Hvis du vil forsterke følelsen av et koselig, italiensk landkjøkken, kan du selvfølgelig ta en titt innom kategorien for baketilbehør for å bake dine egne hamburgerbrød eller droppe hele det tradisjonelle burgerbrødet og i stedet svinge opp med en focaccia.  . 

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag