Informasjonskapsler
Kvinne ler, Coolstuff-logo med blomster og hus i bakgrunnen

Pimp your garden!

Hvilken millenial husker ikke programmet «Pimp My Ride»? Nå er tiden kommet for den perfekte oppfølgeren: Pimp Your Garden (hvis du har råd til hus. Hvis ikke må du nøye deg med balkongen i år)! Og vet du hva som er det aller beste med hagen din? At du får en ny mulighet til å pimpe den opp hvert år – ja, til og med til hver sesong! 


Hagen blir det du gjør den til, og du kan skaffe deg en naturskjønn oase helt uten å ha grønne fingre. Vil du ha plass til spill og lek på plenen? Eller foretrekker du fred og ro med en bok i skyggen? Du vil kanskje ha det beste (og det meste) fra alle verdener i hagen din? I så fall skal du ikke gå glipp av muligheten til å gjøre naboene grønne av misunnelse med de morsomme hageproduktene dine!

Kvinne går forbi tulipaner i hagen

Pynt med naturen

Klør det i de grønne fingrene dine når de første vårtegnene dukker opp? Greit nok at ikke alle elsker å luke eller passe på plantene sine, men vi er vel alle enige om at det er nydelig når alle fargene blomstrer om våren? Pluss at du kan gi deg selv et klapp på skulderen etter å ha kombinert lukingen med dagens trening, hvis du altså ikke er en fotballspiller som heller vil ha en helt åpen gressplen. 


Forestill deg at du åpner verandadøren med morgenkaffen i hånden, trekker pusten dypt og får inn den friske morgenluften mens du titter ut på hagen din. Kanskje skimter du til og med naboens misunnelige blikk over hekken. Veien til fantasien trenger verken være vanskelig eller slitsom! Det eneste du trenger er de riktige hageredskapene og litt søkeferdighet på nett, så er du klar til å bli kåret til årets gartner!

Hagehanske med klør

Plass til å hvile og fylle på med D-vitaminer

Begynner du allerede i januar å drømme om ferien? Vinteren føles alltid evig, og så fort vårsolens stråler avgir bittelitt varme, hentes hagemøblene ut fra det mørke og kalde lageret. Men alle har vel hagemøbler og campingstoler? For å få naboen til å gnisse tenner (eller få glitrende øyne) er det en god idé å velge en koselig hengekøye! Det finnes nemlig ikke noe som skriker avslappet ferie på samme måte som en hengekøye! I en hengekøye kan du dessuten fylle på med D-vitaminer i akkurat passe mengde til å holde gjennom hele den lange vinteren.

Slapp av i våre komfortable hengekøyer

Se alt
Vannhengekøye for to - Spralla
Rea
Vannhengekøye for to - Spralla
99,75 399,-
75%
Hengende telt - Outlust
Bærbar hengekøye
Rea
Bærbar hengekøye
699,30 999,-
30%
Vannhengekøye - Spralla

Grillmesterens hjørne

Enten er du det selv, eller så kjenner du en! Sånn er det bare! Våren, solen og hagen lokker frem alles indre grillmester. For maten smaker best utendørs, og ved grillens varme kan du starte å suge til deg sollyset tidlig på våren. Fantastisk med tanke på våre tilbehør til grillen og vaffeljern til åpen ild hvis du, som oss, ønsker å feire vaffeldagen i mars ute ved grillen i stedet for inne ved kjøkkenbenken!


Med de praktiske grillproduktene våre kan hvem som helst bli entusiast og våge å prøve noe nytt. Det blir ikke enklere enn dette å diske opp med nabolagets beste grillfest!

Grill og grillmatte

Koselys hele året

Selv om vi gjerne henger i hagen i hele den lyse årstiden, er det viktig å ikke glemme at lys av forskjellige slag kan gi en skikkelig wow-faktor! Lys, både levende og elektriske, gir det lille ekstra, og er tilgjengelig hele året. Om vinteren kan du satse på de nydelige lyslenkene, og om sommeren bør vi kanskje investere i Klintas mygglys


Vil du virkelig imponere? Invester pengene dine i et bærbart ildsted fra Outlust – det er praktisk, sikkert og utrolig fint. Så hvis du vil løfte pimpingen av hagen din for alvor, er dette måten å vise det på!

Mer av det naturen kan tilby

Savner du både hage og balkong i byleiligheten din? Så er det superflaks at vi har en allemannsrett, og at vi har et fantastisk tilbud av friluftsprodukter til den som elsker skogen! Du finner også massevis av moro som kan gjøre campingferien bedre. Det aller viktigste er likevel å huske at du må spørre før du slår opp teltet i en annens hage! Alle setter dessverre ikke like stor pris på små hagenisser utenfor huset!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag