Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!
Snømann med hjerter om vinteren

Vintertid 2023 – På tide å stille klokken

  • Natten mellom 29.-30.oktober går vi over til vintertid
  • Når klokken slår 03:00 stilles klokken tilbake til 02:00

Det er uunngåelig. Hvert år dukker den spesielle dagen opp, dagen da du må si farvel til sommertiden og ønske vintertiden velkommen. Da er det på tide å stille tilbake hagemøblene – og selvfølgelig også klokken. Når skrur vi klokken tilbake til vintertid? Hva er egentlig historien bak hele konseptet? Og hvilke produkter trenger du for å sparke i gang vinteren på best mulig måte? Coolstuff har svaret på alt! 

Når går vi egentlig over til vintertid? Hvert år googler vi etter de samme opplysningene – for når stiller man klokken om til vintertid? Hvilken tid stilles klokken om til vintertid? I en travel hverdag er det ikke det minste rart at denne informasjonen blir glemt fra år til år. I 2023 skrus klokken i hvert fall tilbake til vintertid mellom 29. og 30. oktober. Klokken 03.00 skrus klokken tilbake til 02.00 og du får en hel times ekstra søvn (eller tid til natt-binging av favorittserien). Deilig, ikke sant?

Glad jente med flamingo-slede i snøen

Hva er greia med vintertid?!

Det er sjelden noen som klager over at sommertiden går over til vintertid. For hvem blir ikke glade for å vinne en hel time, liksom? Det kan likevel være interessant å kjenne historien bak konseptet! Det ble oppfunnet allerede tidlig på 1900-tallet, da William Willett (lurer på om han ble kalt Wille Willett?) la frem forslaget i et skrift som ble kalt «Sløsing med dagslys». Tanken med vintertid var å spare strøm gjennom å vinne mer dagslys. I dagens situasjon er lyspærene så strømsparende av vintertiden ikke utgjør noen forskjell, men det er koselig med litt ekstra dagslys i den mørkeste vinteren, eller hva?

Twinkly Strings juletre belysning

Fyll opp med de koseligste vinterproduktene

Vinterens ankomst betyr ikke bare at det er på tide å starte forberedelsene til julen eller klikke hjem kule greier til nyttårsfeiringen. Det betyr også at du har en lang, kald og mørk årstid foran deg. Mange ser det derfor som sitt kall å gå i hi om vinteren, bare for å slippe unna kulden, vinden, mørket og slapset. Det finnes derimot andre måter å takle det på. Med de riktige produktene fra Coolstuff kan vinteren faktisk bli en svært så koselige og deilig periode!

 Varme sjokoladedrikker med Guinness-sjokolade og snøflak

Spill og pusleleker til koselige vinterkvelder

Klokken er mye, men du har ikke noe lyst til å legge deg. Du sitter og spiller selskapsspill med nære og kjære samtidig som snøen daler utenfor vinduet. Peisbålet spraker mens dere sitter og smatter på hver deres kopp varm sjokolade. Ordet «koselig» er den perfekte beskrivelsen på en vinterkveld av denne typen! Hos Coolstuff finner du morsomme selskapsspill i form av brettspill for både barn og voksne, men også enkle spørrespill, kortspill og strategispill. Her finner du enkelt og greit alt du trenger for å gjøre kvelden så koselig som mulig! Hvis du foretrekker å kose deg alene (for på den måten kan du drikke all den varme sjokoladen selv!) tilbyr vi også morsomme puslespill.

 3 personer la puslespill med motiver på inspirerende historiske kvinner

Klær og godsaker som får deg i helt riktig stemning

Du trenger ikke bare gode aktiviteter du kan holde på med om vinteren. Det er viktig at du også omgir deg med andre ting som sørger for at du har det bra. Det kan handle om noe så enkelt som å spise deilig sjokolade mens du ser det nyeste avsnittet av favorittserien, men også noe så viktig som å ha både svale og varme dyner tilgjengelige hjemme. Du blir raskt forvandlet til en vinterhater hvis du må ligge og fryse under sommerdynen hele natten, og det vil vi jo ikke. Blant våre andre høst- og vinterprodukter finner du alt fra deilige varmetepper til smart utendørsbelysning, luksuriøse esker med godsaker, varmeputer, morsomme sokker og deilige tøfler – alt du trenger for å komme deg gjennom vinteren med et smil på leppene.

Glad kvinne slapper av på sofaen med zenkuru vektteppe

Overrask elsklingen din med kjærlige produkter

Nettopp om vinteren er det viktig å vise dine nære og kjære at du liker dem. D-vitaminnivåene er lave, folk fryser på føttene og de har tørre, sviende hender på grunn av kulden. Det er ikke det minste merkelig at folk er litt sure. Hvis du har en partner eller samboer, er det på høy tid å vise litt ekstra omsorg! Hos Coolstuff finner du massevis av romantiske tips om overraskelser som kan gjøre dagen betydelig bedre for elsklingen din. Gi bort en nydelig gaveeske med badebomber og kryp ned i det varme badekaret sammen! Eller hvorfor ikke kjøpe romantiske fyll-ut-selv-brev? Her får du muligheten til å overøse partneren din med kjærlighet og nostalgi – 12 dager på rad.

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
754 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Stand with Ukraine Hashtag